• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Saturday 2nd September - Audio, Marine Parade
    Iration Steppas Plus Support From Roo and Dex
    http://www.irationsteppas.co.uk

LEGENDA!!
    W_2
    W_2 --- ---
    tak co kdybyste nahodili naky fotky???!!!???
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    tusim ze marina parade..
    DEJV
    DEJV --- ---
    spousta dodavek parkuje jeste na te silnici co je soubezne s morem, uz jsem zapomel jak se jmenuje. smerem na brighton marina.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    SPEEDY: no jo svyho casu mi byl level park sousedstvim.( kazdopadne kdyby vas¨to tam omrzelo tak jsem videla dost dodavek parkovat na pobrezi v hove,primo u plaze,u bazenu King Alfred...
    ja myslim ze vseobecne plati ze po 1 te do zadnyho klubu uz nepustej,ale jasny ze to vsichni nedodrzujou ,trebas volks...
    zkuste ten cowley club,naproti somerfieldu..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SUCHO: dik za info na luxusni parkovani. kings and queen jsme nasli v poho. jako dost ulitla knajpa, jen skoda, ze tam focus nikdo hrat neumel. no a pak nas nasrali v concorde2, kam nas nechteli v pul druhe pustit, ze maji plno. ale jinak paradni mesto...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    cus fotbalek maj trebas v King and Queen,jenze nevim ulici...je to na hlavni u st.Peters church,jestli to tam neznas tak je to asi k nicemu.nebo Cowley klub na London rd.zaparkovat muzes na oblibenym miste primo u Levelu parku,coz je v centru za zminovanym st.Peters church,mezi London rd. a Lewes rd.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    zdravim, valime o vikendu do brightonu, tak by me zajimaly tri veci:

1. deje se nekde neco (neobvykleho) zajimaveho?
    2. da se nekde zahrat fotbalek (stolni)?
    3. kde (zdarma) zaparkovat dodavku?

dik
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    tak plantaznici jen pripominam ze moje sbohem kalba se kona ve stredu dejme tomu v osum v Dorsetu...north road nevim cislo ale stejne vite kde to je...
    NORBY
    NORBY --- ---
    nebo spis plaz :)
    NORBY
    NORBY --- ---
    ja na nejaky to pivo pres vikend docela urcite zajdu, ze by zejtra vecer hospoda?
    SID
    SID --- ---
    vzhledem k tomu,ze easy jet zrusil na dnesek vsechny lety a booknout neco dalsiho na vik. je nemozny a mel mi prijet kamos, pricemz mam uz koupeny listky do Brightonu na zitra rano do pondeli a chteli jsme jet kempovat do Sheepcote Valley, tak to cely pada a mne se nechce samotny stanovat,nechce se nekdo pridat na nejakou vikendovou kalbu se mnou?
    NORBY
    NORBY --- ---
    mel bych tady hymnu na tento vikend: http://rajsmichu.cz/30860
    DRAT
    DRAT --- ---
    DRACONIK: v sobotu chvili volno mam. info...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hoj, v sobotu budu v brightonu... na nakou tu chvili:)
    tak jestli nekdo bude mit volno a chut me zabavit nez mi prijede slecna tak muzem:)
    NORBY
    NORBY --- ---
    nejaka mrdka prejmenovala Brighton na Rochdale!
    DAHY
    DAHY --- ---
    Supr!
    NORBY
    NORBY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam