• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    a full english z Deli pro hodne hladovy a nenazrany :)))
    W_2
    W_2 --- ---
    burgry z Grubsu :o)))
    KFF
    KFF --- ---
    Co bude dobryho?
    DAW
    DAW --- ---
    Ale si rikam, ze bych tady moh v nedeli udelat svatecni obed... Meli byste cas?
    DAW
    DAW --- ---
    No ja ted pracuju vis... :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    co Vas uz zaplavilo more, bo coje??? Zadny novy infos? Drby? kecy? prudy? narazky? heeeey! any news guys!!!!
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: :-))
    KFF
    KFF --- ---
    :))
    DAW
    DAW --- ---
    Noo jen aby ti pak nezavreli protezu do kredence :-)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    dobry tema! taky doufam ze mi nikdo nebude honit hovinka..a jeslti jo tak ho kousnu protezou!;]
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Ale co te nema. To je teprv zacatek :-)
    Maminka ta nefetuje z ty si holka priklad ber... jedine me napadlo, ze to mohla vzit moje bejvala pritelka, mela totiz pocit, ze ma se mnou nejaky nevyrizeny ucty :-) Ha. Ale ptat se ji se mi nechce...
    KFF
    KFF --- ---
    DAW: Kdyz jsi mluvil s maminkou naposledy, nezdala se ti nejak klidnejsi a vyrovnanejsi, nez obvykle?.)

Uz se mi zda, ze se s bydlenim a zarizenim zacinas trochu vytahovat!:)
    DAW
    DAW --- ---
    A zejtra si jedu pro fotbalek :-)))
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Hmm. Me zmizela v Praze nekam moje lahvicka s opiem. Maminka prej o nicem nevi :-(
    KFF
    KFF --- ---
    I tobe ve virtualni realite bude muset nekdo utirat 3d zadek z masa a kosti, takze radsi rychle ty opiaty (ano Mejlo, to uznavam, ze byl dobry napad:)
    DAW
    DAW --- ---
    Je fakt, ze s timhle uz ti nikdo nepomuze. Kazdej ti bude radsi deset let utirat prdel, nez by ti ulehcil jednou dobre mirenou ranou kladivkem :-( Anebo jak pise RTFISH napojit se na hadicky a presunout do virtualni reality... to neni spatnej napad :-)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    ale houby z okna, na stary kolena tu bude spousta vylepsenych opiatu + nejaka ta virtualka:)
    KFF
    KFF --- ---
    Mno jo, to chce spravne nacasovat ..dokud se ti jeste podari a) zvednout nohu tak vysoko, abys vyskocil z okna, b) dopravil prasky do pusy bez toho, aby se ti rozsypaly vlivem klepajici se ruky.)
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Snad ne. Ja planuju sebevrazdu :-) ...az to teda bude nutny.
    KFF
    KFF --- ---
    DAW: Jojo..musis myslet na to, ze za par let se o tebe bude taky nekdo takhle start..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam