• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SID: k tomuhle postoji taky pomalu ale jiste dospivam a divim se sama sobe ze me kdy lidi v pze lezli krkem....ve srovnani s londynem fakt slaby kafe:] kazdopanda ja stejne odjela hlavne proto abych cechy mela znovu rada ...diky tomuhle odlouceni to snad klapne

PEEDIA: do rasisty mam daleko, jen jsem zapojila kritickej rozum, ono to tady jinak imho nejde a vlastne tim jenom chranim sama sebe...

SID
    SID --- ---
    berete mi to primo z huby. taky jsem si neco puvodne chtela dokazovat, ale spis dochayim k zaveru, ze po roce tu jsem totalne vycerpana z lidi a nejradsi bych si koupila chalupu na samote u lesa a do smrti potkavala srny anzto ty aspon nekecaj. jsem strasne pesimisticka co se lidi tyce, kdyz si vzpomenu na svoje remci v prazsky trambaji, tak bych si jednu flakla pac my cesi jsme jeste jakstaks slusnej narod kdyz se to vezme v globalu. Pristi tyden frcim na dovcu do Cech a dost mozna uz tu na to pecu komplet, pac dospelost je imho asi o necem kapanek jinym
    DEJV
    DEJV --- ---
    PEEDIA: dyt to je jejich mistni folklor, to ani nejde jinak.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: hej ty jsi normalni rasista cece :-D je fakt, ze anglani teda chlastaji neskutecne a hlavne uz strasne brzo pres den..a pak jsou dost agresivni a strasne rvou, normalne na facku...
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    :]] anglie je divna no...ja si zase myslela ze jsme nejuchlastanejsi narod a jak jsem se spletla...polaky nepredci imho nikdo a anglicani tomu taky davaj pekne na frak...
    ja tady v londyne par civilizovanejsich polaku znam ale vetsinou jsou ty jejich komunitky tak uzky ze se tam clku malokdy podari dostat a kdo by taky chtel ze jo?:]
    ja se nejak nevyhybam zatim nikomu akorat cernochum neverim ani nos mezi ocima..:]

DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: No ja se jim vyhejbam... ackoliv ja se vyhejbam i cechoslovakum a anglanum... No ja se vlastne vyhejbam lidem vsech narodnosti a tak nejak moc nemluvim tak jako tak :-)
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: takze s nima taky moc nepogadas o zpierdolenem angielsku..::-D
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Jo! S polakama jedine anglicky! :-))) Polstina je hroznej mozkojeb.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: ja taky znam par (dva) polaku, kteri jsou v pohode, ale s tim zbytkem si fakt nejak nerozumim..uz ta rec..:-)
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Me teda vylozene nejak nestvou... Pripada mi, ze se tady (aspon v Brajtnu) Ceska a Polska sfera prakticky vubec neprotinaj. Budto nekde pracuji polaci a nebo cesi, ale snad skoro nikdy dohromady. Kazdy si tady najde tu svoji praci a sveho zamestnavatele proste...
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: popravde receno vetsina z nas jak tady spolu tak bydlime a kalime, si s polakama nerozumi, myslim, ze jsou fakt hooodne jini nez my, hlavne me stve, jak vetsina z nich neumi ani slovo anglicky a vubec jim to nevadi, vsude se cpou, ja dokonce pracuju s polkou, ktera si sla do banky zridit ucet a mluvila na ne polsky, pak se jeste divila, ze v te bance nikdo nemluvi polsky, aby ji pomohl...
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: S polakama jsem se setkal uz spoustukrat, i na delsi dobu, ale nikdy jsem si s nima nerozumel... Nekdy mi prijde, ze my Cesi jsme hrozne duchovni narod a jde nam hlavne o pohodu a radost a lasku... :-)) Zatimco takovy polaci a anglani jsou orientovany hlavne na zisk a majetek..
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: popravde se docela divim treba polakum, mam z nich pocit, ze to tady uplne milujou, tahaji si sem cele rodiny a chteji tady zit..i kdyz podle toho, co jsem od nich slysela to asi v Polsku neni zadny med..
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Jo jo holka, je to divna zeme tahle anglie. Vsichni s tim tady valcime a malokomu se tady libi. Ja to beru jako zkousku osudu a dospelosti :-))
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: ani ode me bohuzel zadnou neuslysis..nevim, jestli je to tim, ze je to tak velke mesto, ale je tady vsude(teda krome centra a par udrzovanych casti) hrozny bordel, navic porad prsi..o lidech ani nemluve..ach jo, ja chci domuuuuuu....
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    PEEDIA: a jak tam je? jeste jsem nezaslechla zadnou chvalu na tohle mesto, spis naopak..
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Co to je? No my jsme vsichni tady no... Taky se to tu jmenuje brighton zewling club prece :-)
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    co v Brigtonu? pojdte do manchesteru :-)
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: Pockej tyjo a neni tohle skladiste asi 15 min od Kings Cross? Nekolik salu a par takovejch jakoby kleci pro stripterky?
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: To zni skvele :-)) Ale ja jsem v Brajtnu..
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    DAW: no jestli jsi v londyne,tak temer denne.... zrovna vcera jsem sla na reggae night,...bylo to v takovem skladisti,ktery je zarizeny jako nevestinec,...jednou za cas se tam delaji takovehle akce...roots reggae a dubik,..nekolik powerfull vocalistu a pozitivni vibrace..:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam