• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    DAW: tak co jakej byl koncert?pech ze jsem ho nestihla ale londyn ve finale neni taky vubec spatnej..az na ten ocean no..
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    moje pritelkyne ma dotaz: ma nekdo z vas (brighton a velmi blizke okoli) doma gramce a byl by ochoten je na 1 vecer zapujcit (na podminkach by se dalo posleze domluvit) bo nevite zda je nejaky vinyl shop za nizky poplatek nepujcuje?? dix
    DAW
    DAW --- ---
    Zejtra jdeme na balkan do Komedie. Myslim, ze to bude dobry, tak prijdte.
    JSF
    JSF --- ---
    dalsi akce od soboty vecera do nedele odpoledne v okoli btonu zatim se nevi kde,ale rozhodne ne znova woodingdean pac je uz moc proflaklej.....pokud jste tu a nemate na sobotu plan tak napiste kontat na sebe do posty a az najdem misto tak se vam ozvu na me docasne nejni kontakt pac jsem zapomel u typku v aute tel. zatial x
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    ...tedy jsem s lehkou pomlkou zavitala,...
    DAW: ne,tohle skladiste je na bethnal green,je to docela velkej prostor(teda relativne,jak jinak.),ale je rozdelenej na nekolik vetsich pokoju,takze se party smrskava...fakt prijemny...tady je odkaz na lidi,co to poradaji..http://roots-studio.co.uk/home..
    v nedeli je koncert,se nemuzu dockat.israel vibration,prince alla,ras michael,..jah rastafari-I !
    :-D
    ja se ted flakam doma,hodila jsem se v praci marod,jeste si dam tak den,dva...
    totiz jsem dostala praci na festivalu tady u nas v divadle,tak ted jeste na dalsi dva tydny tahnu dve prace...
    docela se desim leta,protoze nemuzu najit zadny letni trenink a vim,ze sama se nedonutim...
    kdybyste vedeli o nejakym letnim contemporary dance tady v londyne,tak mi prosim dejte vedet...
    pekny den ..
    JSF
    JSF --- ---
    ....ted vidim.... veta nedobre postavena,sorry jsem ted trochu spaced....:o)
    JSF
    JSF --- ---
    jen davam vedet,ze je o weekendu frecko co kamos stavi blizko Brightonu ne vic nez par miles...:o)pokud mate zajem tak do piste do posty o podrobnosti...
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    to mi ho vyndej v tomhle klubu se moc slovo netrhne .)
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    Ratpack + more...
    11pm - 4am
    £10 + bf in adv

Ratpack. DJ Lipmaster Mark and Everson Allen are collectively known as The Ratpack. They met through friends and have worked together for nearly 14 years. They’ve been in the game for over a decade, which is why they are considered to be the kings of old skool + more to be announced

jdete tam nekdo vecir?
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    ahoj tak jsem podlouhy dobe zas v brightonu a nemma co delat zasel bych na pivo ale nemuzu tu nejka potkat znami protoze jsem stratil telefon z cislama nechcete nekdo zajit na pivo? (ted)
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    hoj. s pritelkou urgentne shanime na leto pokoj v brightonu, vybaveny, max 600 liber/m kdyby se nahodou neco naskytlo, dejte plz vedet do posty.dikec
    SID
    SID --- ---
    JENEFER: blato nebo louze, to je fuk
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: jn, taky pravda, clovek by predpokladal, ze si na to za ta leta zvykli, ale ani nahodou..coz je docela smutne..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    PEEDIA: mozna prave proto:]]

SID: jo to uceni se pokore je celkem presny..ale taky myslim ze se tu clk ostrili natolik ze si pak tr. v cr troufne na veci na ktery si predtim netrouf nebo se k nim nedostal....
    btw.taky se da placat z blata do louze:]
    DAW
    DAW --- ---
    SID: Jo, takhle to beru taky. Nauci te to hodne o zivote... Nekdy mi vzpominky na Cechy prijdou uplne jako pohadka a vubec nechapu, na co jsem si tam (ja rozmazlenej fracek :-) vlastne vubec stezoval.. :-)))
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: v pohode, myslela jsem to ze srandy, btw. ja si treba myslim, ze anglani jsou hrozni rasisti...coz je docela divne vzhledem k mnozstvi jinych ras, ktere se tu vyskytuji...
    SID
    SID --- ---
    osobne jsem v cechach nesockovala jak tady, ale to je moje volba. dala jsem prednost pohodli pred penezi, coz mi v praze nejak nefungovalo. Vezmu-li v potaz naklady na zivot vs co vydelam, tak jsem se dostala v UK o nejakou tu kategorii niz, ale co na tom, nejsem karierista a uci me to urcite pokore coz je urcite plus. Mam to tu rada a nemuzu rict, ze mi to tu nic nedava, ale v Cechach jsou blizky lidi a aspon si treba uvedomim, ze na neco nadavat kdekoliv je naprosto zbytecny a podstatny je se naucit s vecma dylovat sam v sobe, tak aby slapaly. Navic jsem si jista, ze tam dlouho zustavat taky nemam prilisny duvod. Mno, plan A nevysel, tak je na case prijit na neco lepsiho, hlavne se neplacat z jednoho blata do druhyho, hure placat se stale v tom jednom stejnem blate :)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SID: k tomuhle postoji taky pomalu ale jiste dospivam a divim se sama sobe ze me kdy lidi v pze lezli krkem....ve srovnani s londynem fakt slaby kafe:] kazdopanda ja stejne odjela hlavne proto abych cechy mela znovu rada ...diky tomuhle odlouceni to snad klapne

PEEDIA: do rasisty mam daleko, jen jsem zapojila kritickej rozum, ono to tady jinak imho nejde a vlastne tim jenom chranim sama sebe...

PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    ja jedu nadobro v srpnu, pres to leto to tady jeste vydrzim, ale pak rychle pryc, zacinam mit pocit, ze ty prachy za to fakt nestoji..nehlede na to, ze kdyz clovek dela za skoro minimalku, tak tech penez ve finale neni az tak zavratne moc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam