• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SID: k tomuhle postoji taky pomalu ale jiste dospivam a divim se sama sobe ze me kdy lidi v pze lezli krkem....ve srovnani s londynem fakt slaby kafe:] kazdopanda ja stejne odjela hlavne proto abych cechy mela znovu rada ...diky tomuhle odlouceni to snad klapne

PEEDIA: do rasisty mam daleko, jen jsem zapojila kritickej rozum, ono to tady jinak imho nejde a vlastne tim jenom chranim sama sebe...

PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    ja jedu nadobro v srpnu, pres to leto to tady jeste vydrzim, ale pak rychle pryc, zacinam mit pocit, ze ty prachy za to fakt nestoji..nehlede na to, ze kdyz clovek dela za skoro minimalku, tak tech penez ve finale neni az tak zavratne moc...
    SID
    SID --- ---
    berete mi to primo z huby. taky jsem si neco puvodne chtela dokazovat, ale spis dochayim k zaveru, ze po roce tu jsem totalne vycerpana z lidi a nejradsi bych si koupila chalupu na samote u lesa a do smrti potkavala srny anzto ty aspon nekecaj. jsem strasne pesimisticka co se lidi tyce, kdyz si vzpomenu na svoje remci v prazsky trambaji, tak bych si jednu flakla pac my cesi jsme jeste jakstaks slusnej narod kdyz se to vezme v globalu. Pristi tyden frcim na dovcu do Cech a dost mozna uz tu na to pecu komplet, pac dospelost je imho asi o necem kapanek jinym
    DEJV
    DEJV --- ---
    PEEDIA: dyt to je jejich mistni folklor, to ani nejde jinak.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: hej ty jsi normalni rasista cece :-D je fakt, ze anglani teda chlastaji neskutecne a hlavne uz strasne brzo pres den..a pak jsou dost agresivni a strasne rvou, normalne na facku...
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    :]] anglie je divna no...ja si zase myslela ze jsme nejuchlastanejsi narod a jak jsem se spletla...polaky nepredci imho nikdo a anglicani tomu taky davaj pekne na frak...
    ja tady v londyne par civilizovanejsich polaku znam ale vetsinou jsou ty jejich komunitky tak uzky ze se tam clku malokdy podari dostat a kdo by taky chtel ze jo?:]
    ja se nejak nevyhybam zatim nikomu akorat cernochum neverim ani nos mezi ocima..:]

DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: No ja se jim vyhejbam... ackoliv ja se vyhejbam i cechoslovakum a anglanum... No ja se vlastne vyhejbam lidem vsech narodnosti a tak nejak moc nemluvim tak jako tak :-)
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: takze s nima taky moc nepogadas o zpierdolenem angielsku..::-D
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Jo! S polakama jedine anglicky! :-))) Polstina je hroznej mozkojeb.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: ja taky znam par (dva) polaku, kteri jsou v pohode, ale s tim zbytkem si fakt nejak nerozumim..uz ta rec..:-)
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Me teda vylozene nejak nestvou... Pripada mi, ze se tady (aspon v Brajtnu) Ceska a Polska sfera prakticky vubec neprotinaj. Budto nekde pracuji polaci a nebo cesi, ale snad skoro nikdy dohromady. Kazdy si tady najde tu svoji praci a sveho zamestnavatele proste...
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: popravde receno vetsina z nas jak tady spolu tak bydlime a kalime, si s polakama nerozumi, myslim, ze jsou fakt hooodne jini nez my, hlavne me stve, jak vetsina z nich neumi ani slovo anglicky a vubec jim to nevadi, vsude se cpou, ja dokonce pracuju s polkou, ktera si sla do banky zridit ucet a mluvila na ne polsky, pak se jeste divila, ze v te bance nikdo nemluvi polsky, aby ji pomohl...
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: S polakama jsem se setkal uz spoustukrat, i na delsi dobu, ale nikdy jsem si s nima nerozumel... Nekdy mi prijde, ze my Cesi jsme hrozne duchovni narod a jde nam hlavne o pohodu a radost a lasku... :-)) Zatimco takovy polaci a anglani jsou orientovany hlavne na zisk a majetek..
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    DAW: popravde se docela divim treba polakum, mam z nich pocit, ze to tady uplne milujou, tahaji si sem cele rodiny a chteji tady zit..i kdyz podle toho, co jsem od nich slysela to asi v Polsku neni zadny med..
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Jo jo holka, je to divna zeme tahle anglie. Vsichni s tim tady valcime a malokomu se tady libi. Ja to beru jako zkousku osudu a dospelosti :-))
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    JENEFER: ani ode me bohuzel zadnou neuslysis..nevim, jestli je to tim, ze je to tak velke mesto, ale je tady vsude(teda krome centra a par udrzovanych casti) hrozny bordel, navic porad prsi..o lidech ani nemluve..ach jo, ja chci domuuuuuu....
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    PEEDIA: a jak tam je? jeste jsem nezaslechla zadnou chvalu na tohle mesto, spis naopak..
    DAW
    DAW --- ---
    PEEDIA: Co to je? No my jsme vsichni tady no... Taky se to tu jmenuje brighton zewling club prece :-)
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    co v Brigtonu? pojdte do manchesteru :-)
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: Pockej tyjo a neni tohle skladiste asi 15 min od Kings Cross? Nekolik salu a par takovejch jakoby kleci pro stripterky?
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: To zni skvele :-)) Ale ja jsem v Brajtnu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam