• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    LABEL
    LABEL --- ---
    no víš co, já tu žiju i se psem, tak jsme se raději uklidily do ústraní, ona ten vřískot až tak nemusí :o)
    DRAT
    DRAT --- ---
    Ja sem si to uzil, s panenkama jako dva cajovy kofliky. Bomba v tomhle stavu byly poutovy atrakce v Preston parku. Akorat sem nespal a nejed asi 36 hodin. Takle sem jeste nebyl. :o)
    LABEL
    LABEL --- ---
    hm, moře krásný, ale dost mě štvaly ty davy lidí všude, nebylo tu k hnutí... ale počasívyšlo, to se musí nechat :)
    DAW
    DAW --- ---
    LEONID_EK: Wow. Takhle modry more jsem tady jeste nevidel. To vypada jak nekde v karibiku :-)
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    ...tak co, jaka byla pride? :)
    v preston parku sem bohuzel nebyl, tak jeden cvak z pruvodu aspon...

JSF
    JSF --- ---
    cus,delam 1-3 September akci v nadhernym a sikovne schovanym mistecku je to sice few miles od Brightonu,ale pac sme se to v /ramci vydrzet bez police a churchill square lidi,do pondeli odpoledne/rozhodli udelat trochu vic privatni tak mame nas odvoz a privoz lidi...bar,jidlo diktatni dj's a live sets,visuals a chillout tent...zajemci do posty.....cus
    JSF
    JSF --- ---
    LEONID_EK: mno o necem bych vedel
    DAW
    DAW --- ---
    LAJLA: Tak to je docela vtipny.. nebo spis pohotovy..
    LAJLA
    LAJLA --- ---
    DAW: Jednou jsem to chytla o par minut, tak jsem si rychle doukpila ticket a rekla jsem ze jsem bezela pro drobny, podruhy kamaradka jakoze bourala na kole a ja ji pomahala... Ale vetsinou slo prave o proslej ticket na parkovani, nez jako ze double yellow a tak... Jednou s double yellow jsem poslaal stiznost ze jsem jako nakupovala v argosu a nemela jsem ten tezkej predmet jak tahat a tak zaparkovala pred tim shopem.. atd atd
    DAW
    DAW --- ---
    LAJLA: JO? To taky jde? Cos jim psala?
    LAJLA
    LAJLA --- ---
    LEONID_EK: Jojo platim, a k tomu mam jednu pokutu mesicne, v prumeru :) Parkrat se mi dopisem s uzasnymi pribehy podarilo vyzebrat odpusteni :)
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    ...platite za parkovani?! :)

SUCHO
    SUCHO --- ---
    inu neska uz jedem na ukrajinu...takze neposlouzim ./
    DAW
    DAW --- ---
    SUCHO: Byl opravdu dobrej. Kvalitni muzicka a davali i takovy pecky jako Buba Mare z Cerny Kocky.. Nevracite se jeste do Brightonu? Potreboval bych nekoho, kdo by chtel u me bydlet mezi sobotou a stredou a zalil mi tady kytky... :-)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    DAW: tak co jakej byl koncert?pech ze jsem ho nestihla ale londyn ve finale neni taky vubec spatnej..az na ten ocean no..
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    moje pritelkyne ma dotaz: ma nekdo z vas (brighton a velmi blizke okoli) doma gramce a byl by ochoten je na 1 vecer zapujcit (na podminkach by se dalo posleze domluvit) bo nevite zda je nejaky vinyl shop za nizky poplatek nepujcuje?? dix
    DAW
    DAW --- ---
    Zejtra jdeme na balkan do Komedie. Myslim, ze to bude dobry, tak prijdte.
    JSF
    JSF --- ---
    dalsi akce od soboty vecera do nedele odpoledne v okoli btonu zatim se nevi kde,ale rozhodne ne znova woodingdean pac je uz moc proflaklej.....pokud jste tu a nemate na sobotu plan tak napiste kontat na sebe do posty a az najdem misto tak se vam ozvu na me docasne nejni kontakt pac jsem zapomel u typku v aute tel. zatial x
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    ...tedy jsem s lehkou pomlkou zavitala,...
    DAW: ne,tohle skladiste je na bethnal green,je to docela velkej prostor(teda relativne,jak jinak.),ale je rozdelenej na nekolik vetsich pokoju,takze se party smrskava...fakt prijemny...tady je odkaz na lidi,co to poradaji..http://roots-studio.co.uk/home..
    v nedeli je koncert,se nemuzu dockat.israel vibration,prince alla,ras michael,..jah rastafari-I !
    :-D
    ja se ted flakam doma,hodila jsem se v praci marod,jeste si dam tak den,dva...
    totiz jsem dostala praci na festivalu tady u nas v divadle,tak ted jeste na dalsi dva tydny tahnu dve prace...
    docela se desim leta,protoze nemuzu najit zadny letni trenink a vim,ze sama se nedonutim...
    kdybyste vedeli o nejakym letnim contemporary dance tady v londyne,tak mi prosim dejte vedet...
    pekny den ..
    JSF
    JSF --- ---
    ....ted vidim.... veta nedobre postavena,sorry jsem ted trochu spaced....:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam