• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Je tu mezi nami nejaky hudebnik? Dva kamaradi z Londyna shani bubenika, aby doplnili misto po do Japonska zdrhlem australskem bubenikovi... Kapela je pekne rozjeta a pripravuji album. Jestli tohle cte nejakej bubenik, nebo jestli znate nekoho kdo by si chtel zahrat treba uz pristi pondeli, tak nevahejte a ozvete se mi do posty.

http://www.radiorebels.net
    http://www.myspace.com/radiorebels
    W_2
    W_2 --- ---
    :)) uz sem sehnal, ale pro priste s Tebou pocitam Dejwe a zontama platim rad:)
    DAW
    DAW --- ---
    W2: Co bych neudelal pro staryho dobryho W2 :-) Akorat nevim jestli ti bude stacit moje almost perfect english.. Zaplatit muzes jontama :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    Shanim nekoho, kdo ma fak fer English... Potrebuju prelozit jeden projekt (cca 2x A4), ale sam si na to netroufam, pac je potreba, aby to bylo fak perfektni anglictinou. Jo a nemam na to prachy :(( teda neco malo jo, ale moc ne no.... /posta pliiz/ pomoooc:))
    DAW
    DAW --- ---
    Ahoj pratele. Tady jeden Honza s telefonem 07756401139 shani bydleni pro sebe a pritelku. Tak se mu prosim ozvete, jestli o necem nevite.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    hejhej ... shanim na speka ... pomuze nekdo? diky .)
    LABEL
    LABEL --- ---
    jojo, třeba můj muž :) ale o anglánech je všeobecně známo, že jsou šílení...
    DEJV
    DEJV --- ---
    RAMON23: videl jsem lidi co jezdi v lednu :)
    LABEL
    LABEL --- ---
    no, momentálně nemá z toho voleje, co je za okny radost ani můj pes :)
    DNNA
    DNNA --- ---
    LABEL: jo diky, me teda pro zatim budou ty vlny v Brightonu stacit, jsem rad ze vubec umim plavat :)
    LABEL
    LABEL --- ---
    sezona trvá tak do konce října (ale v podstatě se tady rejdí celý rok) neoprén si můžeš samozřejmě půjčit taky, já jsem si koupila novej minulej tejden, 70liber není tak moc, myslím a určitě se dá sehnat i levnější, boty za 15liber...
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    cau jak vlastne dlouho trva surf sezona? da se rozumne pujcit i neopren? ja jen tak ... ze bychom se nekdy pripojili .. ]:->
    LABEL
    LABEL --- ---
    DNNA: půjčovna? no, my jezdíme do Cornwallu, tam je jich spousta, ono v Brajtnu je to s tím surfem dost na houby, delší vlny si tady moc neužiješ... já se to taky zatím učím, docela mě chytly surf-kayaky, je to sranda a je kolem dobrá banda lidí... mrkni na www.a1surf.com nebo sharkbait.com
    DNNA
    DNNA --- ---
    LABEL: ja bych zase zkusil zasurfovat nevis o neake dobre pujcovne?
    LABEL
    LABEL --- ---
    čau. já teda bydlím v Hove, docela bych zakalila, ale nejspíš pojedem někam surfovat, takže příště :o) Co děláš v Brajtnu?
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    zdar lidi, co takhle zajit nekam na pivo? co delate o prodlouzenym vikendu? jsem tu v brightonu novej, tak se rozhlizim .)
    LABEL
    LABEL --- ---
    no víš co, já tu žiju i se psem, tak jsme se raději uklidily do ústraní, ona ten vřískot až tak nemusí :o)
    DRAT
    DRAT --- ---
    Ja sem si to uzil, s panenkama jako dva cajovy kofliky. Bomba v tomhle stavu byly poutovy atrakce v Preston parku. Akorat sem nespal a nejed asi 36 hodin. Takle sem jeste nebyl. :o)
    LABEL
    LABEL --- ---
    hm, moře krásný, ale dost mě štvaly ty davy lidí všude, nebylo tu k hnutí... ale počasívyšlo, to se musí nechat :)
    DAW
    DAW --- ---
    LEONID_EK: Wow. Takhle modry more jsem tady jeste nevidel. To vypada jak nekde v karibiku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam