• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SP1T
    SP1T --- ---
    25/4/2014 - ed cox, katchpyro, dangermarc, mybadsister, fire and more! Secret location in brighton £5 Call 07821986721 on the night and pass this txt on!
    DOE
    DOE --- ---
    no na pristi patek sem se upsala ze jim pomuzu s varenim. tak sem na to zvedava:)
    SP1T
    SP1T --- ---
    Jojo, dvou denní vegansky festival. Jídla se ujala town hall v Hove a piva oni :)
    DOE
    DOE --- ---
    tak to se najde asi vsude:). asi se tam nska na chvili stavim, maj tam nejakou pivni akci
    SP1T
    SP1T --- ---
    Jasný. Příjemný místo a lidi, dobry ceny. Ač se tam sem tam najde někdo, kdo bere tu anarchii trochu moc vážně ;)
    DOE
    DOE --- ---
    znate nekdo Cowley Club? http://www.cowleyclub.org.uk/ chodite tam?
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    DOE: ja uz jsem teda z Brightonu par let zpatky, ale je to pomerne male mesto kde se da vsude dostat pesky pripadne na kole. Jezdi tam samo i busy, ktere se dostanou vsude. Ubytko bych urcite resil az tam a osobne si prosel ty pokoje, ktere se nabizi. Ja sice bydlel cca tyden v hostelu, ale pak sem sehnal luxusni bydleni za podobne penize co pises.
    na vyhledavani prace a bydleni jsem pouzival www.gumtree.com, ale nevim jestli je tak oblibene jak byvalo, mrkni.
    DOE
    DOE --- ---
    a mestska verejna doprava v brightonu nejak funguje? Da se tam dostat busem vicemene vseude? abych vedela jak moc mam resit taky lokaci bydleni
    DOE
    DOE --- ---
    jak se shani v britanii bydleni? funguji nejake webovky s inzeraty krom www.friday-ad.co.uk a pripadne jake konkretne? nebo to spis funguje prez realitky? je snadne sehnat a dohodnout neco
    prez net bo telefon nez tam pojedu, nebo je spis lepsi bydlet tyden v hostelu a sehnat neco az v uk?

konkretne shanim dlouhodobe pokoj v brightonu od 6.2. (klidne zaplatim od zacatku unora). okolo 100 liber za tyden, max tak do 120, 130. nejlepe zarizeny. Budu studovat PhD na University of Sussex. kdybyste nekdo o necem vedel, dejte mi prosim vedet
    SP1T
    SP1T --- ---
    Home « Brighton & Hove Palestine Campaign
    http://www.brightonpalestinecampaign.org/
    ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    Zdravím, snad nebudu moc off topic, ale chci se v září jet na pár dní podívat do Brightonu, nevíte někdo o fajn (a levnějším) ubytování? Předem děkuju za odpověď.
    SP1T
    SP1T --- ---
    Bimble Bandada 2013 - Home
    http://www.bimblebandada.com/
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    SP1T: díky za info
    SP1T
    SP1T --- ---
    Takze ve strucnosti - na tokovouhle otazku v podstate jednoducha odpoved neexistuje. Nevim, co by jsi chtela delat, jaky mas vzdelani, zkusenosti, co muzes nabidnout?

Ja zil s manzelkou par let v Londyne, pak nas to prestalo bavit a tak jsme odesli sem. Manzelka tu ziskala praci. Jsme tu skoro rok a jak jezdim za praci primarne do Brightonu. Sehnat tady praci je o hodne tezsi myslim, nez v Londyne (fluktulace lidi, cizinec s prizvukem to tam ma v zacatku trochu snazsi - tady uz je to vic "anglicky" a hlavne mensi, takze znamej znamymu atd. Pracovnich prilezitosti min, neni to tu ta dynamicky.

Jinak Brighton je stejne drahej ne-li drazsi nez Londyn, oproti jinejm mensim mestum v Anglii. To je taky dobry promyslet (blizko Londyna a u more, takze sposta bohacu tu ma baraky na vikend a pak spousta lidi za praci jezdi kazdej den do Londyna (vyjde na £100 tydne + travel card po Londyne)

Studio flat nebo malej one bedroom flat vyjde s poplatkama do £1000. Hodne mala garzonka pak i za £800 a min, mas-li stesti a neocekavas vyssi standard. Pak je moznost share house, pokoj tak za £500.

Jinak ono to co vidis na gumtree v realite vypada tak trochu jinak... Byt jsme tu hledali asi mesic.
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    SP1T: chci vycestovat pracovat do zahraničí. Myslela jsem na anglii a i když mi každý kvůli možnosti najít si práci doporučoval Londýn, do hl. města se mi moc nechtělo. B. mě zaujal, tak jsem se lidí co tam žijou chtěla zeptat jak se tam dostali, jak se tam žije, jak sháněli práci a jaká byla úspěšnost a tak..
    Teď mám možnost být u jedněch lidí v Amstru - mohou mi do začátku pomoct s hledáním bydlení i práce, poradit jak to tam chodí a tak.. v neděli bych si s nimi měla Skypovat a sehnat info.. co jsem ted zjistila ty nájmy v A. - za nejmenší garsonku se to pohybuje okolo 1 tis Euro a víc.. tak to všechno musim pozjistit. Koukala jsem na gumtree na nájmy v B. a bylo to méně. Všechno zvažuju.. Můžeš napsat o tom co mě na Brightonu zajímalo, jestli budeš mít čas. Už jsem v poště některé odpovědi dostala od jednoho ID, ale víc názorů se může hodit.
    SP1T
    SP1T --- ---
    ZOLTY: dokud to nebude vylozene osobni, rad odpovim tady, at se tu neco deje...
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Někdy koncem dubna jedem vícemístnou dodávkou do anglie. Cílová stanice je Severní Wales, ale klidně cestou zajedem i do Brightonu či Bristlu nebo i jinam pokud to tak nějak bude po cestě :D

Jinak budem tam dva týdny a pak pojedem naspět kdyby někdo něco potřeboval odvézt či přivézt, místa dost i na větší věci.

Cesta těžče poklidná nikam nespěcháme.
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    ahoj, může se mi ozvat do pošty někdo, kdo v B. žije, pracuje? díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam