Tak jsem konecne po skoro trech mesicich nekam vyrazili,,,,, V nedeli jsme byli na Ronim S, Andym C a Ranzelovi, malo husta party:-)))) Akorat ten anglickej styl me nejak uplne nesedi, lidi tam vypadala jako diswcanti a bylil fakt divny, junglova scena je tady halt o necem jinem nez u nas. A rostenky maso, prisaham, ze jsem byla nejvic oblecena zena v celym tom obrovskym klubu (ve kterym byly koberce jak v multikine), kdyz jsem stala ve fronte na zachod, pripadala jsem si jak eskymak na dovce v tichomori, fakt junda. Jinak party hudebne good, peknej zvuk, akorat Dahy a W2 vam o zaveru = Roni S moc nepovi, neb se tam slusne zmatlali. Kdyz jsme pak sli domu sedalli si na zem u telefonich bude a kolem jdouci me litovali, pak pana ve stanku s jidlem presvedcovali, ze jim ma dat burgra zadara, nebot v praci jich muzou mit kolik chtej, tak jako u nej taky, byli k zulibani:-)))) Pak kdyz dorazili domu ( ja sla radsi napred) si Wilda lehl na zem a ja ho musela slikat a tahat do postele. No, jak rikam party jak ma bejt:-))))
JO a wilda je bez prace, neb zaviraj tu hospodu kde makal......