• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    este sem nebyl, ale DAHY pokud nekdy pride na nyx, tak by Ti poinformoval, ale ja nevim nic, navic bych ted dal speka, tak budu muset jit nekam neco koupit, pac nemam nic u sebe a vubec :)) ale dostal sem neska vejplatu z kaktusu a k memu milemu prekvapeni mi tam i jako odstupny zaplatili nekolik dnu dovoleny po skonceni, takze fheer:))
    kua ja ci sluniiiickooo, proc se neska tak hnusne zatahnlo?
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    nojooo, hranolky, tady je nejim, ale ty 3cm tlusty bych s chilli omackou a cheddarem kousnul:)

co vlastne ty blesaky, konaj se jinde nebo stojej na houby, od ty doby co nejsou u nadrazi?
    W_2
    W_2 --- ---
    uz vanu nemam, nemysli si, uz 14 dni nepracuju, tak se necpu hranolkama, vis jak... hehe :)
    a jinac tam imho na jedny fotce sem, ne? s takovym uz docela zarostlym cirem :)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    vyfot taky sebe wildo!:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    no, moc pekny!
    W_2
    W_2 --- ---
    hehe, ne to tehdejsi landlord v tehdejsim byte, ze ktereho je fotka... /landlord je zaroven gardener - pozn. redakce/ :)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    po krizovem vyslechu naznacila, ze by tatik mohl byt vlcak, tak to budou mazlici:)

tyvole, tu prekrasnou dekoraci vzadu jste vyrabeli sami?:))) a veterani paradni!
    W_2
    W_2 --- ---
    no ja s ni nemam nic spolecnyho, to je Sasy zalezitost:)
    uz jen devet? ja rikal, ze jich nakonec zbyde tak maximalne 5..... hmm, ale i tk, at si uzije jako komu je udat a tak :))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: stenataaa! uz sem na ne zvedavej:) vcera rikala kacena, ze jich je bohuzel uz jenom devet, ale ze sou nadherny:) tatika taji (teda spis netusi, kdo to moh bejt), ale zadnej malej ratlik:)

vy si porizujete v brightonu kocku??????

konecne fotky parada!!!!
    W_2
    W_2 --- ---
    jo a koukejte s sebou s prijezdem hodit, pac tu mame na konci mesice UK Apache a Freestylers :)

hmmmm, new anketa
    W_2
    W_2 --- ---
    SAKA: to NENI PRAVDA!!!!!!!!!! a s tou prdeli uz vubec NE!!!!!!

RTFISH: vyslusku sem prines dva dny predtim, samozrejme po oba.... vzdy minimalne 40kg :))) a docela me stve, ze sme nevzali tu palmu, ale byla moooooc te4zka:(
    A krome vseho super plakat Chilli zaramovany ve skle :-P

a vubec, fcera super bramboraky a prefcirem haluskove hody se slovakama.... to bylo nejvic..... :(ale ja musim jit shanet job :( jesli zas skoncim negde v kuchyni, taxe neznam a zacnu tu nekoho vrazdit:DD
    jinac sme v nedeli byli na zavodu Lond-Brght class.cars, takze nabizim photozzzz...
    jsou na nove adrese, kde si muzete prohlednout i dalsi obrazky o nas, o Pampelisce a vlastne o vsem:)
    http://w2.illu-zion.org/4dayz - nezkouset hned, pro rychliy, prave uploaduju:)
    hehe, jinac Pampa v nedeli vrhla 10 krasnych stenatek, kdo chce, at se hlasi do posty, bo tady :))))))))))) fotky budou snad nextweek:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    vivid:)))))))))))) to je tema! ze jeste nikdo nenapsal podobny protestsong o prazskych nocnich linkach:)))
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    W2&SaKA: mno prave ze nevim vubec nic ... typek nejak zahaluzil v praci (udajne nejaka kradez nebo co) a do hodiny ho vyhodily a od ty doby sem ho nevidel .. bohuzel neni presna adresa ani mail ani tel cislo na Zelvu co uz tam je ... zkusim se este poptat ostatnich kolegu estli nekdo z nich nahodou neco vic nevi, ale nedavam tomu moc nadeji :-(((((
    VIVID
    VIVID --- ---
    R_T_FISH:
    tak to uz se asi dostavame do definicni roviny :-)) Ja osobne povazuju vyraz 'pojizdny' za adjektivum vztahujicim se k nejaky dolhoudobejsi vlastnosti danyho predmetu, s vyhledem delsim nez tejden po koupi napriklad.
    Na druhy strane mas pravdu v tom, ze jezdit v monterkach v aute ma taky svy kouzlo, jeste helmu a pripadas si jak Stirling Moss...

KFF: jeste k tem cervenejm MINI: abych se poopravil, tak sem videl vcera pekne cerveny, ale teda nebylo ta hnusne vyblita origo cervena, ale takova hodne tmava metla....

a jeste song pro dnesni den:
    http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1833

pro me s horkou prichuti reality bohuzel...
    KFF
    KFF --- ---
    az to pampeliska vrhne ... Tady se zas projevil milovnik nejlepsich pritelu cloveka;)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    VIVID: nemluvim o nalestene hracce za sto litru, do ktery aby sis prevlikal svatecni kratasy a bal se s tim popojet po poli, ale o normalnim poradnem aute v pojizdnem stavu:) rozumna cena za ojete auto je GBP 50,- az 500,-:) mimo DS samozrejme, to je uplne jinej pripad...

saka, w2: az to pampeliska vrhne, chcete poslat mlady v baliku?
    KFF
    KFF --- ---
    pepazz: imho lol!!:)))

highlife: No pokusim se je dat trochu do late (jestli teda sezenu penize na cestu...:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KFF: 12.51:03 9.6.2005 : nežereš maso ....nechápeš vtip : ))))))
    HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    SAKA: rikam, ze jste zvlcili, jesteze tam jede kff, v tu mam moralni duveru.....
    KFF
    KFF --- ---
    tsss..nahodou..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam