• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    VIVID
    VIVID --- ---
    w2:tak jsem stastne zpet z Brightonu, se omlouvam ze sme se neozvali, ale to pocasi predem vylucovalo jakoukoliv jinou aktivitu nez valeni se na plazi pod slunecikem, a vecer jsme byli tak vyplivnuty, ze jsme zapadli do prvni hospody u hotelu. Az pozdeji se ukazalo ze to je Gay bar a ne vsechny rostenky jsou to co se zdaji byt..... No Aspon ze tam meli levnej chlast zeano.

btw: hledali tam personal za bar takze mozna kdybys poridil nejaky pekny hadriky tak....
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    kampak? pochlub se
    W_2
    W_2 --- ---
    hehe:))
    mam depku, prave du do prace :(
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    w2: ale mě jde přece hlavně o ty vaše legrační ksichtíky:))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: cyveee, aspon neco zlevnuje:) na blesak sem vstaval skoro pokazdy, lovit knihy a filmy, to bylo moje:) a jeste tam mivali i epesni cokoladovy dorty dva za kacku, takze byla i sladka odmena:)
    W_2
    W_2 --- ---
    RTF: unce za 35, organic za 40..... Jinac blesak... cyyywe, kdo by vstaval pred polednem, gdyz nemusi????? :)

KFF: kocka este neni, ale Sasa strasi, ze jednoho dne nakou dotahne :)

JENEFER: heeeeej, za chvili jestli to takle pude dal budu mit Tvoji postavu, vis co :)) taxe netes:))
    KFF
    KFF --- ---
    pepazz: Ja kdyz pak jela do Londyna, tak jsem mela uplne klaustrofobni pocity:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jj ten vzdousek mi delal dobre ...
    KFF
    KFF --- ---
    jenefer: No jo prohloubila jsem sve dluhy, ale za ten pohled na ty 3 + katze mi to stoji:) A taky to more ze jo:)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    w2: a já se tak těšila!:))
    kff: fakt jedeš¨jo?? tak je pěkně vyfoť pls:))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    hele a blesak zase jede?
    KFF
    KFF --- ---
    Kocku pojmenujte Sushi!!;) miau...Muzu s sebou vzit Zrcatka, aby se seznamili:))
    KFF
    KFF --- ---
    Tak 5. 7. jsme u vas jako na koni, teste se milankove!!;)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    tyveeeeee, bydlet v brightonu a nejit na blesak! to je sodoma!

jak vlastne huleni, porad slusna kvalita a unce za ctyri petky, nebo na vas nekdo vydelava?:)
    W_2
    W_2 --- ---
    este sem nebyl, ale DAHY pokud nekdy pride na nyx, tak by Ti poinformoval, ale ja nevim nic, navic bych ted dal speka, tak budu muset jit nekam neco koupit, pac nemam nic u sebe a vubec :)) ale dostal sem neska vejplatu z kaktusu a k memu milemu prekvapeni mi tam i jako odstupny zaplatili nekolik dnu dovoleny po skonceni, takze fheer:))
    kua ja ci sluniiiickooo, proc se neska tak hnusne zatahnlo?
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    nojooo, hranolky, tady je nejim, ale ty 3cm tlusty bych s chilli omackou a cheddarem kousnul:)

co vlastne ty blesaky, konaj se jinde nebo stojej na houby, od ty doby co nejsou u nadrazi?
    W_2
    W_2 --- ---
    uz vanu nemam, nemysli si, uz 14 dni nepracuju, tak se necpu hranolkama, vis jak... hehe :)
    a jinac tam imho na jedny fotce sem, ne? s takovym uz docela zarostlym cirem :)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    vyfot taky sebe wildo!:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    no, moc pekny!
    W_2
    W_2 --- ---
    hehe, ne to tehdejsi landlord v tehdejsim byte, ze ktereho je fotka... /landlord je zaroven gardener - pozn. redakce/ :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam