HNZD: jezisi no tak ty si tomu ted nasadil korunu pudliku . . . . .jestli mluvis konkretne o delani neceho "pro scenu" (pac nepredpokladam, ze bys to myslel obecne a povazoval za nicnedelani to, ze mam jiny zajmy a nevypravim si o nich nad pullitrem piva v tvy spolecnosti), tak to bude asi tim ze s tebou tvoji scenu nesdilim. To ze jsem nakej flayer neudelal ja (abych pak ziskal pravo tady srat dle tebe) je jednoduse pochopitelny snad i pro tebe a to z jednoho prostyho duvodu, protoze to proste neumim, tak se do toho neseru. Ale co docela umim je anglictina, takze jsem se tady dost zastavil nad tou kostrbatosti a nejasnosti sdeleni toho textu. Bohuzel jsem to udelal hodne malo slunickovym zpusobem, za coz se omlouvam, ale dlouho sem tady nebyl, protoze jsem "nicnedelal" ve Francii a mam nakej pomalejsi start s navratem ke zdejsi slunickovitosti.
SBTR: Jozef pyco, no prej v Saas Fee nakladlo metr, tak i kdyby pul, tak by to musela bejt mrda. No to sme projebali, ale az se das dokupy, tak snad dame to Ischgloo a taky nam naklade kurevsky . . . . . no nechame ty nostalgie, zbytek ohledne textu sme poresili na ICQ . . . . . . . . a ja jenom muzu doufat ze me tam nespali shpirit a slunickovej zar milovanejch bratricku a sestricek.