• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    IORETH
    IORETH --- ---
    Anketa uzavřena - promítání Constantine se uskuteční v pátek 18.1. od 19:00 u nás v Bohnicích.
    Kdo neví, jak se k nám dostat, ozvěte se mi v poště, popíšu :-).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jinak aby nedošlo k mýlce - do hry samozřejmě můžete vstoupit i jako naprosto nepoučený smrtelník, který právě zdědil tajemný grimoár nebo amulet, po dlouhém pátrání získal kontakt na nějakou sektu a pod. Ale rozhodně to není role pro začátečníky. Naopak, žečátečníci budou místo obligátního postihu "nepřítel" přidělováni zkušeným hráčům "do péče" - typu novic řádu, začínající anděl pochůzkář a podobně...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: To bych právě nedělala. Jsou v něm principy fungování světa, které by měli znát jen šéfové. Takže nic takového, román dostanou půjčený jen vyvolení a to pod přísným dohledem :).
    HARALD
    HARALD --- ---
    ALDARION: veřejné čtení Darionova románu
    SORROW
    SORROW --- ---
    HARAKOCZKA: neboj - i v tom komixu jsou happy endy ... obcas ...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    HARALD: Veřejné čtení komixu? Bude s popisováním, promítáním, nebo pantomimickým předváděním obrázků?
    (Nebo jsem za troubu a vyšlo to i v psané podobě?)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KARNAL: V pohodě, uděláme i veřejné čtení románu. :-)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    SORROW: ano, ano. zdá se to být taková přijemnější hollywoodská akčňárna a pak vám někdo strčí komix a původní dobrej dojem je v...
    SORROW
    SORROW --- ---
    ZMYJKA: Pro inspiraci bych prave doporucil tu knihu. Tam Constantine neni exorcista, co ma brokovnici ve tvaru krize (omg to mohl vymyslet jen Hollywood).

Co si pamatuju, nevidel jsem ho skoro vubec bojovat, a co se tyce vztahu k nebi/peklu - spis tak nejak proplouva, pozoruje, stoji nekde mezi a obcas i hraje na obe strany, rozhodne neni permanentne na tazeni proti demonum ...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Zkrátka berte si z toho atmosféru, ne pravidla fungování světa.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SORROW: Ale je to pěkná inspirace :).
    SORROW
    SORROW --- ---
    KARNAL: Krome toho se film velmi zasadne lisi od knizni predlohy. Vcetne pojeti sveta a role Constantina v nem ...
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Hlavně se tím Constantinem nenechte moc ovlivnit. Příběh i základní nastavení světa bude trochu jiné.
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Jsou lidé, kteří mají na drtivou většinu filmů podobný názor jako já, tj. "jednou to stačilo a podruhé mě nenuťte" :-). Tak se ptám, aby se předešlo nedorozumění :-).
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: CO JE TO ZA OTAZKU!!!??? :-D :-D :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Začátek vidím tak na sedmou hodinu.
    IORETH
    IORETH --- ---

Promítání Constantine - kdy?

16 hlasy od 8 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Přišel bys na promítání též, nebo bys jenom půjčil DVD?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: OK!! Super, tak ja na to budu myslet. Do Prahy prijedu zase tak +/- 14.-15.1. a zdrzim se do 2.-3.2. a Constantina privezu s sebou (ted se mi vali na koleji).
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Klidně kdykoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam