• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    TNT
    TNT --- ---
    šaty dobrý, ale obrázky mi přijdou poněkud kýčovité...jsem Démon dobrého vkusu :)
    a skromnosti :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: No mne se tedy nejvice zamlouva ta zlata...
    QUERER
    QUERER --- ---
    ano...WRATH má úžasný šaty, takové jsem vždycky chtěla...dokážete si to představit, jak bych vypadala úžasně? byla bych svůdná a neodolatelná...a rozhodně by na mě vypadali lépe! jí vůbec nesluší! šereda jedna hnusná! nenávidím ji! musím si dát hromadu a hromadu čokolády, aby ně to teď všechno přešlo...no, a pak se budu jen válet a čekat, kdo z vás mi ty šaty přinese ;)

kolik smrtelných hříchu jsem v podstatě porušila? ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    jj hlasuju pro cervenou a fialovou :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SIRIEN: ta zrzavá rozzlobená je sympatická
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ok, omlouvám se, předchozí chyba způsobena neschopností práce s tagem :)

Hm... aha... nevěděl by někdo jak to zmenšit? Ach jo... :(
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---

GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIRIEN: Ale tak pojmenovavat to mozno jakkoli... jak jsem rikal, v tom stredoveku si s tim kazdy delal co chtel... takze Zhyralost, Chtic, Smilstvo, Znasilneni, Perverze, Sodomie... to vsechno tam je k volnemu vyberu a pouziti. ;-)) :-D Dante ho definuje jako "prehnanou lasku k ostatnim" a hrisnici prochazi plameny, aby se ocistili od vilnych myslenek. ;-))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    VACKY: všechno je to jedna pakáž.... jakýpak rozlišování ;-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    hm... tak nevim, mě se ty obrázky nějak nezobrazujou, i když možná to je tim že jedu z Opery, těžko říct... tady sou kdyžtak přímý linky:

Lust/Chtíč
    Envy/Žárlivost (Závist)
    Vanity/Ješitnost (Pýcha)
    Gluttony/Nenasytnost (Obžerství)
    Wrath/Hněv (Vztek, Nenávist)
    Sloth/Lenost
    Avarice/Lakota
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: Gobers dela zitra semestralni zkousku a umi hov...ubelec, takze klidne vylozi, ale az zitra po obede. :-)
    FIN
    FIN --- ---
    Nevím, jestli je to zrovna anděl pomsty - já bych tomu říkal "vykonavatel Boží vůle, zejména té sloupy ohně a síry dštící". Modří už vědí :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    jo tam sou takovy ty ctyri andele co porad akorat obskakujou boha a neco zpivaj myslim, mnooo pak tam sou naky se seti kridlama seraphini nebo tak nejak no pak naka kopa dalsich a uplne dole maj bejt archandele a andele, nebo co, nesmejte se ja vim ze sem tu ten hloupej :) gobers to urcite vylozi spravne kdyz bude chtit :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FIONOR: No, podle krestanske andelske hierarchie jsou Ctnosti jako takove jednou andelskou tridou na urovni Trunu v druhe andelske sfere. Ale ze by nejake konkretni andelske mocnosti byly jmenovite prirazeny k jednotlivym ctnostem, to se nevyskytovalo.
    VACKY
    VACKY --- ---
    hh uz se tesim na hru :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    VACKY: Vzhledem k tomu že ON (myslím tím Boha) se mstil do sermého pokolení a ničil celá města za trochu nezávazného sexu, je anděl spravedlivé pomsty mnohdy drsnější než smečka démonů. Ale to bylo před tím než ON vyměknul a zfotrovatěl... :)
    Je čas vrátit staré pořádky.
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIONOR: to myslis treba takovej andel pomsty? :) no ten by byl asi zlej :) ale vzhledem k tomu ze by musel dycky cekat az nekdo neco zlyho udela jeho strane aby se teda moh mstit tak myslim ze v dnesni dobe by to byl andel preventivni pomsty :) hm, to by to pak vypadalo jak v minority report :D
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ale andělé byli většinou přiřazováni nějakému aspektu, respektive měli nad něčím patronaci.
    FIN
    FIN --- ---
    modernismus... výbordelně

btw: doporučená zájmová četba: http://www.thebricktestament.com/
    DARION
    DARION --- ---
    Samozřejmě žádný. Všechno jsou to moc staré věci, z nichž sice dnešní realita víry a světa vychází, ale už dávno je přetvořila do něčeho jiného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam