• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    VACKY: aha, to jsem nevěděla :-) tak zařazuji do svých cílů(čti cílů postavy) :-D
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    VACKY: aha, Nyemi vyšla z módy?:)
    VACKY
    VACKY --- ---
    hm mozna bych mel rict hracu a ne postav :) ale co na tom sejde hraci to stejne budou svadet na postavy :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    ty neznas cil vsech postav po zacatku jakyhokoliv larpu, krome jinych to bude na prednich mistech "sundat petria" :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: Nevidíte :) Já třeba neměl příležitost to zaplatit a nakonec sem posílal peníze po Lonewolfovi (tuším že...). S orgy jsem se pak poprvé viděl teprve při legendární Sobotní konferenci (na které jsem ale také dorazil jen se štěstím)

Hm. Jak se Petriovi podařilo zlikvidovat tři postavy v jednom týdnu?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: Fyzické placení má jednu zásadní výhodu - člověk aspoň vidí, kdo hraje :). Takže to asi nezrušíme.

Do kdy bude určeno, jakmile se rozjedou konkrétní přihlášky, cenu ještě probereme s Darionem, ale viděla bych to na 150 až 200 za týden hry nebo 500 za celou hru s tím, že pak má dotyčný nárok na 3 postavy za hru (což neznamená, že bych někomu zakazovala hrát, když překoná Petria, a stihne je všechny vyplýtvat v prvním týdnu :)).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: i nenormalnim
    VACKY
    VACKY --- ---
    no me minule placeni osobne nedelalo potiz, tedy ... nahodou sem potkal orgy v kafarne kde vubec nemeli bejt :D tak sem jim zaplatil jinak by me nahaneli jako posledniho co nezaplatil, ale vzhledem k me neschopnosti a lennosti by mi ani moznost prevodu na ucet nijak nepomohla :)) ale ostatnim normalnim lidem by to mozna usnadnila:)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: vidíš, a já měl dojem že to je lenost :)

(( mimochodem, pokud si někdo ty obrázky stahoval a má na deviantartu účet, tak by bylo vůči autorovi hezký si je favenout... ))

když jsme u organizace, jak to bude s poplatkem za vstup? Přesněji kolik a dokdy? (a tentokrát prosím prosím prosím možnost převést peníze na účet, s podmínkou že do poznámky uvede dotyčný jméno své/postav/nick na nyxu, fyzické předávání bylo minule poněkud nepohodlné...)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Koukám, samý spam... tak to snad nebude vadit můj "inzerát" - ráda bych si zahrála, ale ne nějak výrazně akčně. Takže pokud potřebujete nějaké "podržkoště, dones, sežeň, zaběhni" jsem k mání. Možná i v počtu 2ks (druhý kus spíše jako doprovodná osoba). Jak se znám, tak chci teď jen málo a pak to bude možná víc než se mi bude líbit, ale času je málo a krom toho v dubnu by měly vrcholit organizace PP, nebudu pořád v Praze a podobně.

PS: Už bydlím víceméně v Praze, ale můžu přespat i v Úvalech a donést něco doprostřed Klánovického lesa.
    PPS: Auto nevlastním, někdo si ho již dávno půjčil a stále nevrátil, asi se mu líbilo.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VACKY: Ne, jako reakce na lidskou blbost :). Ale kdybych se mohla dopouštět obžerství, možná by mě ta blbost tak neštvala :).
    VACKY
    VACKY --- ---
    zloba z nemožnosti dopouštět se obžerství? :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Správně :). Na to škrtnuté tady není čas :).
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZMYJKA: obžerství zloba
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    FIN: Já jdu pryč :). Brzo...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZAPPO: Blízko, ale není s kým :).
    FIN
    FIN --- ---
    jasně, moc by chtěla pryč. to je přece normální :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ZMYJKA: Budu hadat, co tak muzes provozovat v praci....

Hmmm, Chtic?
    ;)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZAPPO: A hádej, co mám na pracovní ploše :). Už docela dlouho :))). V práci tenhle hřích provozuju v poslední době skoro setrvale :))).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZAPPO: Někteří šéfové budou daní a některé sekce taky, ale přizpůsobíme se také zájmu hráčů, takže budete-li se hlásit ve skupinách (cca 5ti členných) s tím, co byste přibližně rádi, nějak to doladíme - to je optimální varianta. Což ovšem neznamená, že vám třeba někoho nepřidáme do opatery :))).

Ale pozor, ne víc, než deset ve skupině!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam