• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Neboj, o Hnev se clovek taky rad podeli s ostatnima - hlavne s tema, na ktery se hneva;)

Mimochodem, at to nezapadne ve spamu - sekce/grupy/frakce/etc budou dopredu definovane (aspon nektere) se znamymim sefy nebo to bude co si kdo udela?
    Tedy jestli bude dano Nebe (se znamym sefem) se svyma trema sekcema (Vyhledavani hrisnych, Obraceni hrisnych na spravnou cestu a Drceni hrisniku) s danyma sefama nebo to bude vsechno na modelu ze se vam maji hlasit uz primo skupiny?
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Ts, nejhezčí je stejně Lust, o ten se aspoň člověk podělí s ostatními. ;)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    FIONOR: pripomels mi Lokiho z Dogmatu
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIHAJA: Nebo na houpacce... :-D Ale z tech bledemodrych satu by se musela orvat ta slepice, co je tam kolem pasu vypelichala. Coz plati i pro cervene. :-D ;-D

(uz aby nas nekdo smazal, jsme zoufale OT :-D)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    GOBERS: No, já bych tedy raději byla najedená, uspokojené a líně se válela v pelechu, ale tak proti gustu...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: Tak to je dobry zaklad, ne? :-D Kdo by nechtel byt nastvany, jesitny a lakomy? :-D :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    GOBERS: no zlata taky neni spatna :) takze ja jako demon bych byl nastavny jesitny a lakomy :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TNT: Jen prskáš, protože je Ti obžerství podobná....
    TNT
    TNT --- ---
    šaty dobrý, ale obrázky mi přijdou poněkud kýčovité...jsem Démon dobrého vkusu :)
    a skromnosti :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: No mne se tedy nejvice zamlouva ta zlata...
    QUERER
    QUERER --- ---
    ano...WRATH má úžasný šaty, takové jsem vždycky chtěla...dokážete si to představit, jak bych vypadala úžasně? byla bych svůdná a neodolatelná...a rozhodně by na mě vypadali lépe! jí vůbec nesluší! šereda jedna hnusná! nenávidím ji! musím si dát hromadu a hromadu čokolády, aby ně to teď všechno přešlo...no, a pak se budu jen válet a čekat, kdo z vás mi ty šaty přinese ;)

kolik smrtelných hříchu jsem v podstatě porušila? ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    jj hlasuju pro cervenou a fialovou :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SIRIEN: ta zrzavá rozzlobená je sympatická
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ok, omlouvám se, předchozí chyba způsobena neschopností práce s tagem :)

Hm... aha... nevěděl by někdo jak to zmenšit? Ach jo... :(
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---

GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIRIEN: Ale tak pojmenovavat to mozno jakkoli... jak jsem rikal, v tom stredoveku si s tim kazdy delal co chtel... takze Zhyralost, Chtic, Smilstvo, Znasilneni, Perverze, Sodomie... to vsechno tam je k volnemu vyberu a pouziti. ;-)) :-D Dante ho definuje jako "prehnanou lasku k ostatnim" a hrisnici prochazi plameny, aby se ocistili od vilnych myslenek. ;-))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    VACKY: všechno je to jedna pakáž.... jakýpak rozlišování ;-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    hm... tak nevim, mě se ty obrázky nějak nezobrazujou, i když možná to je tim že jedu z Opery, těžko říct... tady sou kdyžtak přímý linky:

Lust/Chtíč
    Envy/Žárlivost (Závist)
    Vanity/Ješitnost (Pýcha)
    Gluttony/Nenasytnost (Obžerství)
    Wrath/Hněv (Vztek, Nenávist)
    Sloth/Lenost
    Avarice/Lakota
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: Gobers dela zitra semestralni zkousku a umi hov...ubelec, takze klidne vylozi, ale az zitra po obede. :-)
    FIN
    FIN --- ---
    Nevím, jestli je to zrovna anděl pomsty - já bych tomu říkal "vykonavatel Boží vůle, zejména té sloupy ohně a síry dštící". Modří už vědí :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam