• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    VACKY
    VACKY --- ---
    haralde ty si procvicuje RP na nakou vseobecne neoblibenou postavu? :D
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRIEN: taky vítej na internetu :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZAPPO: OMG to vidim poprvé, ROFL

HARALD: No, nevim, na internetu je fakt dost hodně věcí, jeden týpek co se na něm pohybuje už tak deset let mi tuhle poslal něco co sem znal už véééélmi dlouho... protože prostě nemůžeš znát všechno. Tuhle hlášku fakt nemám v lásce, vždycky mám dojem že je taková bezdůvodně povýšená
    VACKY
    VACKY --- ---
    HARALD: jen pockej zajici :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    VACKY: vítej na internetu. :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ZAPPO: hh to sem este nevidel :), mas male bezvyznamne plus
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Asi jste to uz mnohokrat videli, ale....
    Me se to proste libi a k soucasnemu DI to ma i jistou vazbu:)

QUERER
    QUERER --- ---
    ZMYJKA: a já myslela, že lenost, ale chápu, že v jednom kaclu se mnou a Marií to fakt nejde ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    no ale petria sme sezrali :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    no, je pravda ze na bezkrali sme zvladli sundat oba, ale pak orgove nyemi vynadali ze ten papousek zabit nejde takze nam bylo receno ze sme zabilo uplne jinyho papouska :) nyemi prej bylo lito solnakara co za ni bezel a asi 3x dokola do ni vystrilel vsechny svoje sipy :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    VACKY: aha, to jsem nevěděla :-) tak zařazuji do svých cílů(čti cílů postavy) :-D
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    VACKY: aha, Nyemi vyšla z módy?:)
    VACKY
    VACKY --- ---
    hm mozna bych mel rict hracu a ne postav :) ale co na tom sejde hraci to stejne budou svadet na postavy :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    ty neznas cil vsech postav po zacatku jakyhokoliv larpu, krome jinych to bude na prednich mistech "sundat petria" :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: Nevidíte :) Já třeba neměl příležitost to zaplatit a nakonec sem posílal peníze po Lonewolfovi (tuším že...). S orgy jsem se pak poprvé viděl teprve při legendární Sobotní konferenci (na které jsem ale také dorazil jen se štěstím)

Hm. Jak se Petriovi podařilo zlikvidovat tři postavy v jednom týdnu?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: Fyzické placení má jednu zásadní výhodu - člověk aspoň vidí, kdo hraje :). Takže to asi nezrušíme.

Do kdy bude určeno, jakmile se rozjedou konkrétní přihlášky, cenu ještě probereme s Darionem, ale viděla bych to na 150 až 200 za týden hry nebo 500 za celou hru s tím, že pak má dotyčný nárok na 3 postavy za hru (což neznamená, že bych někomu zakazovala hrát, když překoná Petria, a stihne je všechny vyplýtvat v prvním týdnu :)).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: i nenormalnim
    VACKY
    VACKY --- ---
    no me minule placeni osobne nedelalo potiz, tedy ... nahodou sem potkal orgy v kafarne kde vubec nemeli bejt :D tak sem jim zaplatil jinak by me nahaneli jako posledniho co nezaplatil, ale vzhledem k me neschopnosti a lennosti by mi ani moznost prevodu na ucet nijak nepomohla :)) ale ostatnim normalnim lidem by to mozna usnadnila:)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: vidíš, a já měl dojem že to je lenost :)

(( mimochodem, pokud si někdo ty obrázky stahoval a má na deviantartu účet, tak by bylo vůči autorovi hezký si je favenout... ))

když jsme u organizace, jak to bude s poplatkem za vstup? Přesněji kolik a dokdy? (a tentokrát prosím prosím prosím možnost převést peníze na účet, s podmínkou že do poznámky uvede dotyčný jméno své/postav/nick na nyxu, fyzické předávání bylo minule poněkud nepohodlné...)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Koukám, samý spam... tak to snad nebude vadit můj "inzerát" - ráda bych si zahrála, ale ne nějak výrazně akčně. Takže pokud potřebujete nějaké "podržkoště, dones, sežeň, zaběhni" jsem k mání. Možná i v počtu 2ks (druhý kus spíše jako doprovodná osoba). Jak se znám, tak chci teď jen málo a pak to bude možná víc než se mi bude líbit, ale času je málo a krom toho v dubnu by měly vrcholit organizace PP, nebudu pořád v Praze a podobně.

PS: Už bydlím víceméně v Praze, ale můžu přespat i v Úvalech a donést něco doprostřed Klánovického lesa.
    PPS: Auto nevlastním, někdo si ho již dávno půjčil a stále nevrátil, asi se mu líbilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam