• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRUI: chci argumenty pro a proti, názor většiny mě zajímá mnohem méně. :-)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    ja jsem pro variantu dve
    DRUI
    DRUI --- ---
    HARALD: Udelat anketu?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Pokud by byl pro elektronickou komunikaci k dispozici server podobný nyxu, čemu byste dávali přednost?

varianta 1: lidé budou mít civilní login (třeba HARALD) a k tomu herní login (např. AZRAEL). V organizačních (pravidlovýchy) klubech by se vyžadovala debata pod civilním nickem, v herních (skupinových / drbárně,....) pod herním. je to oser s přelogogováním, ale je důsledněji oddělen hráč a postava.

varianta 2: lidé se hlásí jenom pod svými herními jmény, jejich civilní identita se na serveru vůbec nevyskytne.
    VACKY
    VACKY --- ---
    to jsem zvedaf, co budu hrat, do sveho vyctu nudnych a ohranych archetypu zappo zahrnul vse co je ma omezena fantasie schopna vyprodukovat, takze ted si budu pripadat celou hru blbe A JE TO TVOJE VINA ZAPPO!!! :P
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Spam spam spam spam, lots of spam! (Tahle písnička o prejtu se Pythonům moc povedla.)

Jen chci říct že vždy je nejzábavnější bejt buď klaďák s fazónou záporáka, nebo záporák o kterym top nikdy nikdo nezjistí. Prvoplánovitý postavy co maj svojí vnější slupku toho co jsou a uvnitř vakuum v lepším případě a v horším případě n-censored-áno, protože "nasráno" bych neřekl ani za pytel sraček v takovémto případě, ty jsou prostě na to co maj uvnitř.
    SHACKLETON
    SHACKLETON --- ---
    SIRIEN: a hlavne zli se lip hrajou, protoze se daji mnohem vic delat na efekt a mit desne drsnacky hlasky, zatimco pachaji sve zlo.. proste pro loosery :-)). Ja treba ted ctu Nocni/Denni/Sedou hlidku a to je dost super. A tam jsou taky, v podstate, Temni a Svetli stejni a lisi se vicemene jen "detailama" (svedomi a tak)... A nebo jde neco jako padly demon? (opak padleho andela, co zavrh zlo a pase dobro)

ZAPPO: hezky, moc hezky...

LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    PIROSH: akce Zeleny slon
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    ZAPPO: To zní jako Zappovo pojetí kladného hrdiny.
    Já teda budu anděl-vodník. Říkají mi Svačinář.
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    ZAPPO: Han Solo byl fajn...to je výjimka...a navíc on nebyl přímo správňák.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    LISBETH: Hej a co Han Solo?;)
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    SIRIEN: To si nemyslím. Být dobrý je naopak velmi těžké a myslím, si že rozhodně to nemusí být nuda. Jde o úhel pohledu...jasně, na první pohled vždycky zaujme "bad guy", ale ne vždy je to ten zajímavější...když nepočítám Hvězdné Války, protože tam bys měla pravdu.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZAPPO: Tak ted jsi mi velmi zvedl naladu!!! :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Počkejte si na Darův popis světa - Nebe není nuda, Nebe je peklo :))).
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    No, jestli mi neco prijde hodne slaby a nudny, tak jsou to demoni, kteri jsou cool, temnaci temni v duchu tricka "I am so dark I shit bats" a pozersti upiri, kteri jsou cool, protoze jsou upiri a upiri jsou proto, aby byli cool. A taky muzou nosit hodne cerny a to je taky cool....
    Navic, reseni problemu "po zlym" je ta nejjednodussi varianta, cim vic omezeni vlastnim charakterem, usudkem, svedomim, kodexem - tim napinavejsi, zajimavejsi, ale mozna i kratsi zivotnost....

Ale co se andelu tyce - dovedes si predstavit andela Ochrance? Ktery vede svuj boj, proti demonum, muze zasahnout jen kdyz je prestoupeno pravo a dohoda, ale jinak musi jen pomahat at si pomuzou sami. Andel , ktery naopak uz tohle davno zavrhl, protoze veri, ze pomahat se musi aktivne a ted - ale ktery tim sam porusuje pravidla sve strany a pokud bude nesikovny, tak vi, ze ho vlastni budou muset hodit pres palubu - a tak je jeho udelem konat dobro skryte, nepoznan a utajen.

Proste zahrat kladase klidne ne originalne, ale DOBRE, aby to byl kladas a ne debil nebo roztomila figurka imbecila, to je tezky a imho vyzva.

Byt demon a nic nedelat, protoze, vole, rozumis, vole, jako, Lenost je hrich, a tak ja to desne dobre roleplajuju, protoze hovno delam, pripadne proste mesic tvrdit, ze hrozne sukam, nebo nekde s nekym "jakoze herne sukat" protoze realne si nevrznu a protoze vzyvam Chtic, tak o tom aspon budu mluvit.... To je prece nuda, nuda, nuda, sed....

A o lidech, kteri musi lavirovat na ostri ziletek,o tech nemluvim vubec, to je co napad, to original, jeden lakavejsi nez druhej....
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    VACKY: Tak taky jsem se ještě vůbec nenamáhal přemejšlet nad postavou, protože nevim jaké jsou možnosti toho světa :) Tohle bylo jen takový popíchnutí, že by v tom popisu toho světa mohly bejt ty andělé trochu rozvedený. Takovej jako lehkej a nenápadnej apel :)

ALDARION: Hm. Ty už byly zpracovaný hodněkrát. Ty zlý přišli do módy právě protože došly možnsoti jak originálně zpracovat ty dobrý.
    Ale tak pořád tu máme k dispozici lidi, žejo :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SIRIEN: Kdyz oni jsou ti zli uz takovi strasne ohrani, jsou furt a vsude a vsude stejne cool... Dobre zpracovani hodni se mi zdaji byt mnohem vetsi vyzvou...
    VACKY
    VACKY --- ---
    SIRIEN: myslim, ze kdyby meli andele bejt takovy nudny chudaci, tak by orgove opravdu udelali rovnou jenom peklo jak tu psal Darion, ja bych se zdrzel nejakejch zaveru dokud dar nezverejni aspon nakej obraz sveta, protoze se mi zda ze "bude to podobny constantinovi" je nedostatecna informace pro utvoreni nazoru o nudnosti nektery z frakci
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    DARION: Problém je v tom, že ta dobrá strana je NUDNÁ. Kdo starší patnácti let s vyjímkou beznadějně ztracených romanticky fixovaných holek fandil v Harry Potterovi těm dobrejm? Přiznejte se - kdo tu netoužil po tom, aby v sedmičce Voldemort všechny vyvraždil?

Ty zlí sou prostě... cool. Maj negativní rysy (hříchy) na kterých se dá stavět komplikovanej charakter... ale ty dobrý sou prostě... dobrý :) O ničem.

Nabídni něco zajímavého na andělech a klidně si zahraju anděla, ale prostě mě nic moc nenapadá, ne pokud to nechceme zrelativizovat do politický úrovně "andělé a démoni se lišej spíš jedním rozhodnutím než tím čím jsou" - tedy charakterový vady a klady maj +- stejný, ale jedni ty druhé kdysi vykopali z Ráje.

DARION
    DARION --- ---
    Ivana tu někde napsala, že dvojice a jednotlivci to budou mít těžší - nikoli nutně. Smrtelníci asi ano, ale jednotliví démoni a andělé vždy budou mít své zázemí v ostatních démonech a andělech.

A smrtelníci budou mít možnost hrát hodně podle toho, jak se cítí. Buď otevřeně následovat jednu ze stran, nebo lavírovat mezi nimi, nebo cokoli dalšího. Ono totiž o co jde? O duše smrtelníků. Takže se nebojte, že by jednotlivý smrtelník nenašel dost zájmu o svou osobu. Právě naopak.

Každý smrtelník určitě bude mít svých pár minut slávy - pokud bude hloupý. Jinak mnohem víc.

Jdu zase dělat mimo net. Zatím.

Prosím, dál mi hlašte do pošty, co jste s Ivanou domluvili za postavy (zajímá mě: anděl/démon/smrtelník, jednou větou popis vaší osobnosti, druhou cíle).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam