• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    FIN: Ty se nedistancuj, ty se strachuj o jejich dobro:)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIRIEN: Ale kdepak. To je Bärndütsch. To je jeste roztomilejsi. :-))
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARALD: Ne, to byla narážka na to že bych nerad hrál DI, v němž hráči hrající lidi budou hrát takovýhle magory

SIHAJA: etwas

GOBERS: A to je co? Holandština? Moje němčinářka tvrdila že holandština, to je jenom správně chrochtající podnapilej němec...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIHAJA: Heit Der scho einisch probiert? I däich, di "lidi" chüschtigen rächt guet!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nemuzete tady mluvit nejakou civilizovanou reci, kdyz uz tu mluvite?
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    FIN: Hab keine Ahnung, vielleicht was exotisches zum Essen...
    TNT
    TNT --- ---
    FIN:
    nevím, já jsem leprechaun :)
    FIN
    FIN --- ---
    was ist das "lidi"?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MAIMONIDES: Naopak - pojmout to takhle lidi, třeba by to nějakou stranu zaujalo :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    MAIMONIDES: tak to bylo trefne :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Takhle to pojmuli lidi a nezná se k nim ani jedna strana:)
    VACKY
    VACKY --- ---
    no jestli pojmou takhle hru andele tak to bude hruzostrasnej zazitek :) lidi budou hromadne prebihat k demonum :D
    DRUI
    DRUI --- ---
    GOBERS: Tak nejak..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: Je to myslene naprosto a smrtelne vazne. BOHUZEL!!
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MODRYTOM: Začínám si tuto knihu spojovat s "pokud chcete hrát smrtelníky, musí být dosti podstatní" - případně i tu další nahrávku. Je vidět, že inspirace je tu až až.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    GOBERS: je to tak inspirativní, až to moje mozila nevydržela a upadla z toho :-/
    DRUI
    DRUI --- ---
    VACKY: Je to vazne a je to priklad jak prostej hlas dokaze vyhecovat nektery slabsi jedince do stavu kdy rvou "haleluja" a vstavaji z vozicku...
    VACKY
    VACKY --- ---
    GOBERS: hele ta nahravka, to je mysleny vazne nebo jako nejaka recese? ten clovek mi pripadal jak pod vlivem nejakejch psychotropnich latek :)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Přelogovávání je hloupé hlavně z toho důvodu, že občas pak člověk neví, jak je zrovna nalogován - a chybné poslání stejně jako smazání pracně napsaného příspěvku je opruz. Proto lépe jeden login.

Elektronická či mailová komunikace na úrovni "na Národní třídě jsem potkal manažera Makrosoftu" mi přijde užitečná - lepší než "můžeš být hned teď na Národní třídě? Nebo v nějakou velkou hodinu." (Vzpomínám si, jak jsem se snažila po telefonu přesvědčit ACE, že ten ohnivý démon, kterého honí po Starém městě, právě prošel kolem nás.)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRIEN: úvod tvého příspěvku myslel sem že hrajeme Dies Irae v Praze současnosti skoro navozuje dojem, že se vyjadřuješ i k DI. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam