• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    DRUI
    DRUI --- ---
    - "...a tak hospodin zacal pouzivat zbrane soupere."
    - "blbost, nikdy neprestal..."
    :D
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    S ohledem na to, že Judaismus asimiloval většinu božstev a náboženských kultů se kterými se dostal do styku (a udělal z nich anděly nebo padlé anděly), tak Hospodin to dost jistí... :) A na ten zbatek tu jsou brokovnice s upilovanou hlavní naládovaný stříbrem.
    Každopádně po troše studia mi angelologie a daemonologie připadá fakt zajímavá - rozhodně to není nuda jak jsem čekal. Milosti a zpívání hosan (popř. hebrejského Kadoš) je jen pomálu, zato je v tom spoustu smilnění (andělů z nižších kůrů se smrtelnými ženami), trestání, zatracení a maskrů.
    Víceméně je tam rozdíl jen v PR.

mimochodem... pro přítomné právníky (citace z Godwina)
    padlý anděl Penemuel - Učil psaní "přestože jeho přičiněním se do dnešního dne mnozí dostali na scestí, poněvadž lidé nebyli stvořeni k tomu, aby své dobré úmysly stvrzovali perem a inkoustem."
    To jasně dokazuje, že právníci a smlouvy jsou dílo ďáblovo :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GOBERS: ty hele, neni to ...ehm... tento? :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Pripadne si pri pohledu na oslizlou rozpadajici se obludu vybavit, ke KTEREMU bohu ze je to potreba se pomodlit. Mumii jsi nevidel?? :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GOBERS: no takova poznavacka jak na gimplu vidis demona co ma ctyri oci a vis ze je to bestie pred kterou ani nema cenu utikat, jen se tak pomodlit k Bohu a nechat se sezrat
    VACKY
    VACKY --- ---
    GOBERS: co mas na mysli s tou siluetou? budes vystrihovat andelicky? :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Neco jako kdyz se amici ucili poznavat zera podle siluety... :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GOBERS: Tak nejak jsem to myslel
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: To bych mohl...:-D Prakticka angelologie a demonologie pro zivot a praxi. :-D :-D
    DRUI
    DRUI --- ---
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GOBERS: nebo by jsi mohl na toto tema udelat prednasku jako najdi 10 rozdilu mezi Andělem a Démonem :oD
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    FIONOR: Předpokládám že od začátku února.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FIONOR: Sancti Dionysii Areopagitae Liber de Caelesti Ierarchia, to je pro tuto oblast zakladni cteni. :-) Zkusim to sehnat na fakulte v nejakem citelnem prekladu, ze bych to jeste dnes okopiroval a privezl. :-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Trochu pročítám Bibli a nějakou literaturu o andělích a démonech... mazec, on je Bůh fakt masér co se s nikým nes**e. A devět andělských kůrů je banda vrahounů. Archanděl Michael údajně SÁM! rozdrtil několik armád a nakopal řiť Luciferovi, když převzal jeho nebeský úřad.
    A andělé jsou popisováni slovy 7×7 očí 6×6 křídel... Mám bujnou fantazii, ale tohle je i na mě moc. Myslím, že být démonem je skoro menší zlo... :) Alespoň to je přímočaré.

Kdy už budu moct poslat návrh postavy?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TEn zelenej skin je děsnej... jinak to s tim že místo červený moh vidět zelenou neni vzhledem ke komplementárnim barvám tak blbej tip, jenom neni důvod aby byla jedovatá :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MAIMONIDES: No, to je fakt, akorát já mám teď už nějakou dobu šedivej :))). Testuju skin Pekla :).
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    tak to na defaultnim skinu přečte bez problému:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MAIMONIDES: šedivou.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ZMYJKA: A na jejím místě viděl co? jedovatě zelenou:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MOR_TIMER: :)))
    Já jenom že nedávno byl v jednom filmu cvokař, co neviděl červenou :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam