• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: No, co je pravdy na Bibli záleží na tom, jestli si věřící či nevěřící smrtelník, démon či anděl - každý má jiné info a jiný pohled na věc. A totéž co se týče ostatních otázek. Jde o to, že nemůžeme takhle obecně říct "takhle to skutečně je", to by velký kus hry ztratil kouzlo. Ale pokud máš nějaké konkrétnější přání a vize, tak nejlépe Darionovi do pošty.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Settingový dotaz:

Co je (dle obecného vědění) pravdy na Bibli, kolik pravdy má Vatikán a jak to je s vědeckými/teologickými teoriemi o stvoření a fungování světa atd.? Stačí obecně co ví každý zainteresovaný, nic podrobného, ale abysme měli představu, docela by se mi to hodilo ke zvolení si postavy
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Kousek pravidel pro netrpělivce (a taky ať můžete zatím dumat): V základu bude mít postava sadu dovedností podle rasy (tedy to, co umí každý anděl, démon či člověk) + tři dovednosti speciální. Každý má nárok na jednu dovednost, která bude jen jeho vlastní (a tu si tedy může vymyslet). Když si těch dovedností vymyslí víc, nám to vadit nebude (ale možná některé z nich dáme na seznam dovedností ze kterých si budou vybírat ostatní).
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRUI: prostředí pro dinyx bude obsahovat standardní skin forest a kromě něj ještě několik nedodělaných, protože jsem se k tomu nedostal.

pokud má někdo nutkání se podívat na skiny, které vyrábíme pro dinyx (a fakt má každý z nich ještě nějaké drobné nedodělky), ať se mi ozve do pošty, protože nechci, aby se debata o skinech vedla v tomto klubu.

Kdo neví, co je skin, tak je to barevné uspořádání nyxu. Pro nebe i peklo vznikly dva skiny, jeden "hardcore" a druhý pro anděly a démony, kteří mohou i méně výrazné barvy. Tak třeba hardcore nebe je modro-bílo-žluté a hardcore peklo je šedo-hnědo-červené. Používání těchto skinů bude ale zcela dobrovolné.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Až budou kompletní. Zatím nejsou úplně ready, povídal Harald.
    DRUI
    DRUI --- ---
    Neukazete tu aspon nahled andelskeho/dabelskeho/lidskeho skinu - aby ostatni aspon videli jak vypada dinyx prostredi druhe strany? :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Do registrace pište jen stručné údaje o své postavě - pokud ještě nejste plně rozhodnuti (ale už víte "rasu"), stačí i dvě věty, podrobnější nástřely si pak umístíte do záhlaví svých osobních klubů.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    DARION: :oD
    DARION
    DARION --- ---
    Pro ty, kdo to neví, Ivana je ID Zmyjka.
    DARION
    DARION --- ---
    Během dneška bude zřejmě spuštěn DINyx.
    http://di.nyx.cz

Kdo ještě nemá předdomluvenou postavu, ať se nám hlásí do pošty (začněte s Ivanou, ona vás na mě přehodí, když to bude třeba).

Kdo ji má domluvenou a alespoň minimálně schválenou (už si vymyslel jméno a ví, jestli to bude anděl, smrtelník nebo démon), ať se registruje na DINyxu. Bude tam vpuštěn do svého osobního klubu, v němž s námi bude soukromě komunikovat, a také tam už budou v provozu kluby Nebe, Svět a Peklo - tam se budou scházet jednotlivé základní skupiny a diskutovat o světě hry.

Mějte zpočátku vysokou toleranci k našim možným chybám a zdržením.

Základní pravidla jsou jakžtakž hotová. Na zbytku dělám.
    DRUI
    DRUI --- ---
    - "...a tak hospodin zacal pouzivat zbrane soupere."
    - "blbost, nikdy neprestal..."
    :D
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    S ohledem na to, že Judaismus asimiloval většinu božstev a náboženských kultů se kterými se dostal do styku (a udělal z nich anděly nebo padlé anděly), tak Hospodin to dost jistí... :) A na ten zbatek tu jsou brokovnice s upilovanou hlavní naládovaný stříbrem.
    Každopádně po troše studia mi angelologie a daemonologie připadá fakt zajímavá - rozhodně to není nuda jak jsem čekal. Milosti a zpívání hosan (popř. hebrejského Kadoš) je jen pomálu, zato je v tom spoustu smilnění (andělů z nižších kůrů se smrtelnými ženami), trestání, zatracení a maskrů.
    Víceméně je tam rozdíl jen v PR.

mimochodem... pro přítomné právníky (citace z Godwina)
    padlý anděl Penemuel - Učil psaní "přestože jeho přičiněním se do dnešního dne mnozí dostali na scestí, poněvadž lidé nebyli stvořeni k tomu, aby své dobré úmysly stvrzovali perem a inkoustem."
    To jasně dokazuje, že právníci a smlouvy jsou dílo ďáblovo :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GOBERS: ty hele, neni to ...ehm... tento? :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Pripadne si pri pohledu na oslizlou rozpadajici se obludu vybavit, ke KTEREMU bohu ze je to potreba se pomodlit. Mumii jsi nevidel?? :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GOBERS: no takova poznavacka jak na gimplu vidis demona co ma ctyri oci a vis ze je to bestie pred kterou ani nema cenu utikat, jen se tak pomodlit k Bohu a nechat se sezrat
    VACKY
    VACKY --- ---
    GOBERS: co mas na mysli s tou siluetou? budes vystrihovat andelicky? :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Neco jako kdyz se amici ucili poznavat zera podle siluety... :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GOBERS: Tak nejak jsem to myslel
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: To bych mohl...:-D Prakticka angelologie a demonologie pro zivot a praxi. :-D :-D
    DRUI
    DRUI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam