• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    HARALD
    HARALD --- ---
    SINHIRIELL: pošli mi ten mail do pošty, podívám se na to....
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Hmmm, asi mi není souzeno. DINyx nechce můj email. Prej se mu nelíbí a nebude ho registrovat.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    DARION: Ha ha.

Ha ha ha.

No to se povedlo. Je tady MOC DÉMONŮ I NA DARIONA... ha ha ha, to mě nepřestane bavit.
    DARION
    DARION --- ---
    "doporučuji, abyste nebyli všichni jen andělé a démoni"

Samozřejmě, že jsem mluvil k oběma skupinám.
    DARION
    DARION --- ---
    Každé hlavní skupině sepíšu pohled na svět i hodně historických pokeců. Přidám, jak si mají z idey (která už stačí k registraci) vytvořit přímo postavu (vyberou si tři dovednosti a prohovoří s námi minulost). Budu na tom dělat přes víkend - v týdnu naneštěstí pracuju a mám toho dost...
    Kdo se zaregistruje na DInyxu, už uvidí základní pravidla.

Raději se jen zaregistrujte jako smrtelník, anděl či ďábel a zbytek s námi prohovořte přes DINYX. Netvořte si žádné postavy se sáhodlouhými historiemi a rodokmeny - spíš nám tím svážete ruce, než abyste nám pomohli - s tím počkejte, až dostanete ten zbytek papírů. Pak si teprve užijte. :)

Celkově však historie bude hlavně historie - důležitý bude dnešek.

A prosím, nemyslete si, že smrtelníci budou na odstřel, a nebojte se je hrát. Jsou to ty nejdůležitější postavy ve hře. Andělé a démoni nemají důvod existovat, když se aspoŇ někdo nerozhodne být člověkem. :))

Tohle je apel i na skupiny andělů a démonů - doporučuji, abyste nebyli všichni jen andělé, ale abyste měli domluvené i nějaké smrtelníky. Hodně vám to ulehčí život.

Poslední věc: Na většinu filozofických otázek si najděte odpovědi sami. Já budu krčit rameny a odpovídat: "Co jsem vám chtěl říct, už jsem řekl."
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: No, to záleží, jestli mluvíš o pistis nebo o fidei :).
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: To že v ně člověk nevěří ještě neznamená, že neví, že jsou, že jo...

jinak díky, odpověď "ono se to neví a ty co vědí se o tom hádaj" mi je stejně dobrá jako ty ostatní :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Ne :). A teď mě napadla úžasná myšlenka - ono je vlastně možné, že andělé a démoni neexistují, že jsou to jenom takové svébytné halucinace :))). Ať žije nospoonismus :).
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZMYJKA: ale hádám, že na tom, kdo vyhraje Armagedon se andělé a démoni neshodnou ;-))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Tak. Akorát hrát ateistu fakt nemá moc cenu (až na hodně skvěle vymyšlené zápletky, proč by se o něj měly mocnosti zajímat), protože jedno určitě pravdivé je - démoni a andělé existují :).
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRIEN: jen odhad, ale ateista určitě nebude tvrdit, že Bible je pravdivá ;-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: No, co je pravdy na Bibli záleží na tom, jestli si věřící či nevěřící smrtelník, démon či anděl - každý má jiné info a jiný pohled na věc. A totéž co se týče ostatních otázek. Jde o to, že nemůžeme takhle obecně říct "takhle to skutečně je", to by velký kus hry ztratil kouzlo. Ale pokud máš nějaké konkrétnější přání a vize, tak nejlépe Darionovi do pošty.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Settingový dotaz:

Co je (dle obecného vědění) pravdy na Bibli, kolik pravdy má Vatikán a jak to je s vědeckými/teologickými teoriemi o stvoření a fungování světa atd.? Stačí obecně co ví každý zainteresovaný, nic podrobného, ale abysme měli představu, docela by se mi to hodilo ke zvolení si postavy
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Kousek pravidel pro netrpělivce (a taky ať můžete zatím dumat): V základu bude mít postava sadu dovedností podle rasy (tedy to, co umí každý anděl, démon či člověk) + tři dovednosti speciální. Každý má nárok na jednu dovednost, která bude jen jeho vlastní (a tu si tedy může vymyslet). Když si těch dovedností vymyslí víc, nám to vadit nebude (ale možná některé z nich dáme na seznam dovedností ze kterých si budou vybírat ostatní).
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRUI: prostředí pro dinyx bude obsahovat standardní skin forest a kromě něj ještě několik nedodělaných, protože jsem se k tomu nedostal.

pokud má někdo nutkání se podívat na skiny, které vyrábíme pro dinyx (a fakt má každý z nich ještě nějaké drobné nedodělky), ať se mi ozve do pošty, protože nechci, aby se debata o skinech vedla v tomto klubu.

Kdo neví, co je skin, tak je to barevné uspořádání nyxu. Pro nebe i peklo vznikly dva skiny, jeden "hardcore" a druhý pro anděly a démony, kteří mohou i méně výrazné barvy. Tak třeba hardcore nebe je modro-bílo-žluté a hardcore peklo je šedo-hnědo-červené. Používání těchto skinů bude ale zcela dobrovolné.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Až budou kompletní. Zatím nejsou úplně ready, povídal Harald.
    DRUI
    DRUI --- ---
    Neukazete tu aspon nahled andelskeho/dabelskeho/lidskeho skinu - aby ostatni aspon videli jak vypada dinyx prostredi druhe strany? :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Do registrace pište jen stručné údaje o své postavě - pokud ještě nejste plně rozhodnuti (ale už víte "rasu"), stačí i dvě věty, podrobnější nástřely si pak umístíte do záhlaví svých osobních klubů.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    DARION: :oD
    DARION
    DARION --- ---
    Pro ty, kdo to neví, Ivana je ID Zmyjka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam