• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OLAPH: tyhle severani maj' furt neco
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    to nejsou zrovna radovi democi/andelicci...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Inspirace pro některé nešťastníky (ale kdyžtak se radši před registrací zeptejte, jestli už jméno není obsazeno nebo jestli nejde o někoho, jehož příběh už máme využit):
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_demons
    http://www.angel-guide.com/names-angels.html
    DARION
    DARION --- ---
    Co se mě týče, já prostě dal raději výpověď. :)
    A moje žena je taky organizátor, Karnal. :)
    Spánek mi obecně moc nevyhovuje - ať si mě chytí, když fakt musí.

Ještě jsem nedělal měsíční hru, ale ten záběr mi není cizí. :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NATHAELEN: Jak pro koho ;-) Ale uznám že se kombinuje.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SINHIRIELL: mám k tomu jedinou výhradu - náhrada spánku neprobíhá ve formě alkoholu, ale vysokých dávek kávy, kofoly, energy drinků a jiných povzbuzovadel
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    SIRIEN:
    Z mé zkušenosti platí toto:
    1) Práce se fláká aby se dalo organizovat, před šéfy se mlží
    2) Organizuje se na směny
    3) Partnery/prtnerky třeba zapojit ať neremcaj
    4) Spánek se na měsíc vypouští, popřípadě se dospává nahodilým způsobem usínání kdekoliv kdykoliv. Nahrazuje se alkoholem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Hm... můžu mít na orgy, i ty minulé, malý dotaz?

Jak proboha během hry stíháte školu, práci, partnery/tnerky a, a to by mě zajímalo nejvíc, spánek?
    Mě stačí když organizuju něco většího na nějakym conu a obvykle to stačí k tomu, abych se nevyspal...
    DARION
    DARION --- ---
    No, tak jsem právě dokončil pravidla tvorby postav všech tří ras a snad i většinu pravidel jejich fungování.

Pokud to nejsou samé blafy, tak to teď projde skrz ostatní orgy a předložíme vám to.
    DARION
    DARION --- ---
    Několik andělů a démonů jsem požádal o přeregistraci jejich účtů na DINYxu. Prosím, ještě jednou: registrujte se pod svými herními jmény, ne pod přezdívkami.
    Netýká se smrtelníků, kteří si na Světě mnohem snázeji užívají jisté anonymity. Vy se registrujte, jak chcete.
    HARALD
    HARALD --- ---
    FREKIM: ostatní uživatelé vidí o ostatních
    - pár nepodstatných technických informací (které ještě nechám zredukovat, čas posledního loginu ostatní nemá co zajímat)
    - to, co sám napíšeš do svého infa (v Osobní -> Nastavení)
    - veřejné položky tvého notepadu

organizátoři navíc vidí
    - veškeré informace, které jsi uvedl při registraci
    - pár technických informací jako právě e-mail
    FREKIM
    FREKIM --- ---
    Mam dotaz k DInyxu. Jake jsou kazdemu pristupne informace o uzivateli DInyxu? Bude videt email a jine info, nebo pouze jmeno a nic vic?
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARION: Přesně tak. Jen jsem ti chtěl ušetřit prohledávání slepých uliček. :-)
    DARION
    DARION --- ---
    Zdánlivě off-topic, ale vlastně vůbec ne: Potřebuji za sebe náhradu do své stávající práce. Měl jsem končit na konci února, ale ten, co sem měl nastoupit místo mě, to odřekl. Dělal jsem celkem pohodovou, i když občas nárazově (vánoce) hektickou práci skladníka v malé knižní distribuci jménem Seqoy. Patří to Jiřímu Pavlovskému, pokud ho znáte. Dělám od pondělí do čtvrtka od 9-16 hod, v pátek od 9-13 hod. Plat řeknu zájemcům v poště.
    Ideální by byl zodpovědný člověk schopný občas přenášet balíky knih a comicsů. Jedná se o scifi, fantasy a comicsy - takže znalosti daného oboru a nakladatelů v něm vítané. Všechno se ale dá naučit. Snadno.
    Nepustil bych tu práci možná ještě nějaký ten čas, ale mám něco s rukou a nemůžu už nic nosit - a taky chci zkusit psát na větší úvazek.

Takže pokud chcete, abych měl na DI dost času a nemusel nic odfláknout, pojďte dělat mou práci! :)
    DARION
    DARION --- ---
    HARALD: Díky, já to tušil - tím "nějak to změníme" jsem myslel, že si dotyční znovu zaregistrují to samé a my jim jen převedeme jejich osobní klub a přístup do dalších klubů na nové id. Dle mého odhadu minuta práce pro ně, dvě minuty pro nás. :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARION: Uživatelské jméno změnit nejde. Bude potřeba aby se tito lidé zaregistrovali znovu pod novým uživatelským jménem. Staré jméno jim pak můžeš zablokovat.
    DARION
    DARION --- ---
    Pokud k tomu nemáte dobrý důvod, schválený námi, registrujte se na DINyxu uživatelským jménem, které bude stejné jako vaše reálné (u víceslovných jmen stačí to hlavní slovo). Týká se hlavně andělů a démonů.

U těch, kdo se už registrovali, to asi nějak změníme.
    Anonymní komunikace na DINyxu poběží po jiných prostředcích, než po vašich osobních účtech.
    DARION
    DARION --- ---
    Ivana mě upozornila, že měla následkem mého včerejšího doporučení několik udivených zpráv v poště, takže:

Ti z vás, kdo už od nás mají schválené, co hrají, a nebyli upozorněni, že mají ve své skupině nedostatek smrtelníků, tak tam ten nedostatek nemají.

A ano, celkově se jednalo o doporučení, nikoli o nutnost. Hra se bude odehrávat ve třech oddělených rovinách, na Nebi, v Pekle a na Světě, a proto se šikne mít spřátelené síly na dvoutřetinové většině, nikoli jen na jedné jediné třetině.
    Ale není to nic, co by se nedalo uhrát až ve hře.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Splň si svůj sen!
    Staň se lumíkem!
    Lumík IX., náš vzor!
    Hurá!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BILY_HAVRAN: Bejt lumík je pro hloupé drsňáky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam