• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    DARION
    DARION --- ---
    Ivana mě upozornila, že měla následkem mého včerejšího doporučení několik udivených zpráv v poště, takže:

Ti z vás, kdo už od nás mají schválené, co hrají, a nebyli upozorněni, že mají ve své skupině nedostatek smrtelníků, tak tam ten nedostatek nemají.

A ano, celkově se jednalo o doporučení, nikoli o nutnost. Hra se bude odehrávat ve třech oddělených rovinách, na Nebi, v Pekle a na Světě, a proto se šikne mít spřátelené síly na dvoutřetinové většině, nikoli jen na jedné jediné třetině.
    Ale není to nic, co by se nedalo uhrát až ve hře.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Splň si svůj sen!
    Staň se lumíkem!
    Lumík IX., náš vzor!
    Hurá!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BILY_HAVRAN: Bejt lumík je pro hloupé drsňáky.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Lidi jsou přece moc fajn a.... všichni je chceme ...

]:-) O:-)
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    SINHIRIELL: "Bejt slaboch je pro drsňáky." ... nebo pro lumíky
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SINHIRIELL: Tak nějak :).
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    JIXIPEN: Bejt velkej drsňák je pro slabochy. Bejt slaboch je pro drsňáky.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    JIXIPEN: Taky to nemá být obyčejný, ale neobyčejný smrtelník :))).
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    DARION: No, když už v popisu je spousta odstrašujících věcí pro obyčejné smrtelníky, že si na to obyčejný smrtelník netroufne.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Projistotu - nepanikařte - Darovo vyjádření je doporučení pro zpestření hry, ne podmínka hry.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SINHIRIELL: divis se? Dara nezajimaji demoni, ale demonky :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    HARALD: Mám to, jen to nebralo velká písmena v názvu mailu.
    HARALD
    HARALD --- ---
    SINHIRIELL: pošli mi ten mail do pošty, podívám se na to....
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Hmmm, asi mi není souzeno. DINyx nechce můj email. Prej se mu nelíbí a nebude ho registrovat.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    DARION: Ha ha.

Ha ha ha.

No to se povedlo. Je tady MOC DÉMONŮ I NA DARIONA... ha ha ha, to mě nepřestane bavit.
    DARION
    DARION --- ---
    "doporučuji, abyste nebyli všichni jen andělé a démoni"

Samozřejmě, že jsem mluvil k oběma skupinám.
    DARION
    DARION --- ---
    Každé hlavní skupině sepíšu pohled na svět i hodně historických pokeců. Přidám, jak si mají z idey (která už stačí k registraci) vytvořit přímo postavu (vyberou si tři dovednosti a prohovoří s námi minulost). Budu na tom dělat přes víkend - v týdnu naneštěstí pracuju a mám toho dost...
    Kdo se zaregistruje na DInyxu, už uvidí základní pravidla.

Raději se jen zaregistrujte jako smrtelník, anděl či ďábel a zbytek s námi prohovořte přes DINYX. Netvořte si žádné postavy se sáhodlouhými historiemi a rodokmeny - spíš nám tím svážete ruce, než abyste nám pomohli - s tím počkejte, až dostanete ten zbytek papírů. Pak si teprve užijte. :)

Celkově však historie bude hlavně historie - důležitý bude dnešek.

A prosím, nemyslete si, že smrtelníci budou na odstřel, a nebojte se je hrát. Jsou to ty nejdůležitější postavy ve hře. Andělé a démoni nemají důvod existovat, když se aspoŇ někdo nerozhodne být člověkem. :))

Tohle je apel i na skupiny andělů a démonů - doporučuji, abyste nebyli všichni jen andělé, ale abyste měli domluvené i nějaké smrtelníky. Hodně vám to ulehčí život.

Poslední věc: Na většinu filozofických otázek si najděte odpovědi sami. Já budu krčit rameny a odpovídat: "Co jsem vám chtěl říct, už jsem řekl."
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: No, to záleží, jestli mluvíš o pistis nebo o fidei :).
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZMYJKA: To že v ně člověk nevěří ještě neznamená, že neví, že jsou, že jo...

jinak díky, odpověď "ono se to neví a ty co vědí se o tom hádaj" mi je stejně dobrá jako ty ostatní :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Ne :). A teď mě napadla úžasná myšlenka - ono je vlastně možné, že andělé a démoni neexistují, že jsou to jenom takové svébytné halucinace :))). Ať žije nospoonismus :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam