• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Odkazy na tyto kluby jsou i na homepage Technických dotazů. Tady: http://di.nyx.cz/index.php?l=topic;l2=2;id=14073#grpboard
    (je třeba být přihlášena na DINyxu)
    LYREL
    LYREL --- ---
    já vím, hrozně tam tápu
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LYREL: Každého se týká jenom to, co je (smrtelník, anděl, démon). Pokud nemáš přístup do patřičného klubu, ozvi se na DINyxu ve svém osobním klubu.
    LYREL
    LYREL --- ---
    nepamatuju si, že bych na DINyxu viděla kluby nebe/peklo/svět, jestli tam jsou, jsem slepá
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Jasně, zapoměla jsem. Ale ve svých klubech se ptát můžou :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KARNAL: V klubu Pravidla mají právo zápisu jenom organizátoři.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    To v klubu pravidla jsou základní pravidla hry - víc jich nebude. Na pravidla je možno se ptát ve svém klubu na DINyxu či přímo v klubu Pravidla.
    K tomu jsou navíc pravidla anděl/démon/smrtelník (lze je najít v klubech nebe/peklo/svět) + pravidla dovedností. Pravidla dovedností pro smrtelníky se právě vyrábějí, částečná pravidla dovedností anděl/démon už jsou hotová (o moc víc navíc už jich nebude - zkuste si nějaké navrhovat ve svých klubech na DINyxu).
    LYREL
    LYREL --- ---
    myslela jsem, že už jsou nějaká podrobnější, pokud tohle není všechno, jsem z toho už nějaká zmatená
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Pravidla jsou už dlouho zveřejněná na DINyxu, na homepage klubu Pravidla.
    http://di.nyx.cz/index.php/discussion/14071
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    myslím, že pravidla jsou následující: Zdravý rozum a pravidla dovedností. Dvě věci, které když použikeš, nemůžeš se zmýlit.
    LYREL
    LYREL --- ---
    kdy se dá počítat s pravidli? rozhodně bych to nerada řešila dva dny před hrou, sorry za buzeraci:-) ale přece jen-odpočítáváme
    DARION
    DARION --- ---
    To jediné, co k registraci na DI.nyx potřebujete, je opravdu jen vědět:

1) Jsem anděl, démon či smrtelník.
    2) Své herní jméno. (Anděl a démon se pod ním registrují, smrtelník může pod čím chce).

Bod 1 je navíc nepovinný. Můžeme to domluvit až na Di.nyxu.
    Bod 2 je také nepovinný. Pokud chcete, zaregistrujte se pod čímkoli, na di.nyxu domluvíme podrobnosti ve vašem vlastním soukromém klubu - a pak se zaregistrujete znovu pod svým hotovým herním id a ten váš vlastní soukromý klub vám převedeme na nové id.

Ok? Hlavně s námi komunikujte, ať tu postavu máte co nejdřív. Do zítřka registrace!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Já to přihlášení odkládám, protože sem si pořád nezvolil frakci... a hlavně jsem tak nějak pořád doufal že najdu nějaký lidi který by byli ochotný se dohodnout na nějaký správně zlotřilý skupince :)
    asi trochu popoženu
    FIN
    FIN --- ---
    prodávám jména. lacino. zn. dohodneme se.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo jméno.... :-(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Já přihlášení na dinyx odkládám proto, že nedokážu vymyslet jméno pro postavu, definovat rasu a cíle postavy a vůbec vlastně nic. Musím to dát nějak dohromady a ještě tenhle týden to dořešit :o(
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    RAJCE: hele já se na to vyprd asi po měsíci odkládání z přesně toho samého důvodu a lognul se trochu naslepo - mno a po třech dnech a menší výměně s Darem už mám dost jasno....
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    RAJCE: tak už je to jinak:)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    Dare ale podle toho, co jste tadz psali vyznelo, ze se na di.nyx mame registrovat az kdyz je rozhodnuto, co hrac bude hrat, tj. s uz nejak definitivneji rozhozenou postavou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam