• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    OLAPH: a tvůj zdroj?
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    pokud vim tak zitra v 17:00
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Ehm, mam dotaz - zacina zitra hra v nejakou hodinu nebo nejakou herni udalosti nebo si proste v prubehu dne, jak si je lidi budou tisknout;), budem nasazovat placky a pak cekat, az se neco stane?
    Nebo to je individualni a jen mam smulu, ze nic nevim ja?:))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SINHIRIELL: to je ale dobry napad!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    AMBERAN: Každý dobrý nápad si zaslouží ránu kamenem do hlavy. :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    AMBERAN: Tak ať klidně informuje, ale já na to jaksi momentálně nemám čas :).
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: Ne - to je ve smyslu: Udelali jsme portál co má informovat o larpech, teď tam prosím napište své larpy aby naše snaha dostala smysl ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    AMBERAN: Jako ze aby zavideli? :-)))
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ZMYJKA: Informace nemusi byt jen naboroveho charakteru, ten portal ma hlavne informovat o larpovem deni...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: Myslím, že ani ne. Máme celkem optimální počet lidí na to, aby hra běžela (je to tak, žejo, Darione?) a nepotřebujeme žádné masové návaly pár dní před začátkem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    [ RPG - celý širý svět ]

Jezevec tam postnul informace o tomto portálu: http://www.larpy.cz

Říkal jsem si třeba že by někdo více kompetentní než já tam chtěl dát o DI informace...
    DRUI
    DRUI --- ---
    :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KUR** já se to vkládání obrázků na Nyx snad vživotě NENAUČIM. Používám furt PHPBB tagy a navíc ještě blbě... ach jo.

Deviantart, ID Oilcorner:

And Jesus spoketh:

'Sit your ass down and finish your coke, unless you want this to be YOUR last supper.'

(original painting: Supper at Emmaus by Caravaggio)

( http://oilcorner.deviantart.com/art/Tarantino-vs-Caravagio-79731231 )
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Ja bych ani nerekl... koncept smrtelnych hrichu vezi hluboko ve scholastice a neni mozne ho jen tak vyjmout z kontextu a "aktualizovat". Cimz samozrejme nechci rici, ze by jmenovane veci nezaslouzily pozornost, snad i teologickou reflexi, ale ne timhle zpusobem.
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOBERS: škoda
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZAPPO: Je to klasicka novinarska bublina. L'Osservatore Romano uverejnil rozhovor s biskupem Gianfrancem Girottim, ktery v tomto rozhovoru tyhle veci uvedl jako "nove formy socialniho hrichu". Nejde o nejake oficialni vyjadreni, ale o soukromy nazor stredne vysoko postaveneho vatikanskeho urednika. Akorat ze se na to sesypala svetova media a udelala z toho kauzu. Proste klasika...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GOBERS: Co je kachna? Ze je to oficialni nebo ze to rekl?
    dalsi zdroj je tady: http://www.cnn.com/2008/LIVING/wayoflife/03/10/vatican.updates.sins.ap/index.html
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZAPPO: To je kachna.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Tak to je pekne - mame nove a lepsi smrtelne hrichy!
    Zhave primo z Vatikanu!
    Zapomente na Hnev, Lakotu, Obzerstvi, Smilstvo a jine zastaralosti!
    Nove hrichy jsou Znečišťování životního prostředí, Genetická modifikace potravin, Pokusy na lidech, Sociální nespravedlnost, Ožebračování lidí, Shromažďování nemravného bohatství a Distribuce drog včetně jejich užívání!

zdroj:
    http://zpravy.idnes.cz/vatikan-pripsal-smrtelne-hrichy-peklo-hrozi-i-drogove-zavislym-pwv-/zajimavosti.asp?c=A080311_084132_zajimavosti_jba
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Pokud máte velmi, ale skutečně velmi málo času a přesto byste si rádi zahráli - třeba jeden víkend, jeden den v týdnu večer a pod., máte dvě možnosti - buď se ozvěte mně do pošty (pokud jste se nám už nějak nepřihlásili) nebo se můžete dohodnout přímo s někým, kdo hraje významnější roli a mohl by mít poskoka (pomocníka, ochranku, ctitelku...) - a ten to pak s námi domluví a když bude potřebovat a vy budete mít čas, tak si vás jako poskoka povolá (tj. čas a místo vašeho hraní, stejně jako "postavu" nebudete řešit přes orgy, ale přímo s vaším "nadřízeným" - s orgy bude komunikovat on).

Pokud nemáte příliš času hrát osobně, ale často se nudíte online a chtěli byste se do DI nějak zapojit, ozvěte se mi do pošty - možná bych pro vás něco měla :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam