• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    DRUI
    DRUI --- ---
    :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KUR** já se to vkládání obrázků na Nyx snad vživotě NENAUČIM. Používám furt PHPBB tagy a navíc ještě blbě... ach jo.

Deviantart, ID Oilcorner:

And Jesus spoketh:

'Sit your ass down and finish your coke, unless you want this to be YOUR last supper.'

(original painting: Supper at Emmaus by Caravaggio)

( http://oilcorner.deviantart.com/art/Tarantino-vs-Caravagio-79731231 )
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Ja bych ani nerekl... koncept smrtelnych hrichu vezi hluboko ve scholastice a neni mozne ho jen tak vyjmout z kontextu a "aktualizovat". Cimz samozrejme nechci rici, ze by jmenovane veci nezaslouzily pozornost, snad i teologickou reflexi, ale ne timhle zpusobem.
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOBERS: škoda
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZAPPO: Je to klasicka novinarska bublina. L'Osservatore Romano uverejnil rozhovor s biskupem Gianfrancem Girottim, ktery v tomto rozhovoru tyhle veci uvedl jako "nove formy socialniho hrichu". Nejde o nejake oficialni vyjadreni, ale o soukromy nazor stredne vysoko postaveneho vatikanskeho urednika. Akorat ze se na to sesypala svetova media a udelala z toho kauzu. Proste klasika...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GOBERS: Co je kachna? Ze je to oficialni nebo ze to rekl?
    dalsi zdroj je tady: http://www.cnn.com/2008/LIVING/wayoflife/03/10/vatican.updates.sins.ap/index.html
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZAPPO: To je kachna.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Tak to je pekne - mame nove a lepsi smrtelne hrichy!
    Zhave primo z Vatikanu!
    Zapomente na Hnev, Lakotu, Obzerstvi, Smilstvo a jine zastaralosti!
    Nove hrichy jsou Znečišťování životního prostředí, Genetická modifikace potravin, Pokusy na lidech, Sociální nespravedlnost, Ožebračování lidí, Shromažďování nemravného bohatství a Distribuce drog včetně jejich užívání!

zdroj:
    http://zpravy.idnes.cz/vatikan-pripsal-smrtelne-hrichy-peklo-hrozi-i-drogove-zavislym-pwv-/zajimavosti.asp?c=A080311_084132_zajimavosti_jba
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Pokud máte velmi, ale skutečně velmi málo času a přesto byste si rádi zahráli - třeba jeden víkend, jeden den v týdnu večer a pod., máte dvě možnosti - buď se ozvěte mně do pošty (pokud jste se nám už nějak nepřihlásili) nebo se můžete dohodnout přímo s někým, kdo hraje významnější roli a mohl by mít poskoka (pomocníka, ochranku, ctitelku...) - a ten to pak s námi domluví a když bude potřebovat a vy budete mít čas, tak si vás jako poskoka povolá (tj. čas a místo vašeho hraní, stejně jako "postavu" nebudete řešit přes orgy, ale přímo s vaším "nadřízeným" - s orgy bude komunikovat on).

Pokud nemáte příliš času hrát osobně, ale často se nudíte online a chtěli byste se do DI nějak zapojit, ozvěte se mi do pošty - možná bych pro vás něco měla :).
    DARION
    DARION --- ---
    Pokud má ještě někdo zájem hrát, ať se nám hlásí. Protože už však je hodně pozdě, asi mu velmi důrazně doporučíme, na kterou stranu se přidá.

Každopádně ještě pár hráčů navíc sneseme. :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    SILENTBOB: Kdo je andel a neni na DI-nyxu, tak uz ma pravdepodobne pro hru smulu.. :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    organizuje se predherni sraz andelu (vsichni andele jsou uz v praze i ti co maji prijet pro ucel tohoto srazu - tak zni vule nejvyzsich) tedy kdo je andel a neni na di-nyxu tak at se mi ozve do posty
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Odkazy na tyto kluby jsou i na homepage Technických dotazů. Tady: http://di.nyx.cz/index.php?l=topic;l2=2;id=14073#grpboard
    (je třeba být přihlášena na DINyxu)
    LYREL
    LYREL --- ---
    já vím, hrozně tam tápu
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LYREL: Každého se týká jenom to, co je (smrtelník, anděl, démon). Pokud nemáš přístup do patřičného klubu, ozvi se na DINyxu ve svém osobním klubu.
    LYREL
    LYREL --- ---
    nepamatuju si, že bych na DINyxu viděla kluby nebe/peklo/svět, jestli tam jsou, jsem slepá
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Jasně, zapoměla jsem. Ale ve svých klubech se ptát můžou :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KARNAL: V klubu Pravidla mají právo zápisu jenom organizátoři.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    To v klubu pravidla jsou základní pravidla hry - víc jich nebude. Na pravidla je možno se ptát ve svém klubu na DINyxu či přímo v klubu Pravidla.
    K tomu jsou navíc pravidla anděl/démon/smrtelník (lze je najít v klubech nebe/peklo/svět) + pravidla dovedností. Pravidla dovedností pro smrtelníky se právě vyrábějí, částečná pravidla dovedností anděl/démon už jsou hotová (o moc víc navíc už jich nebude - zkuste si nějaké navrhovat ve svých klubech na DINyxu).
    LYREL
    LYREL --- ---
    myslela jsem, že už jsou nějaká podrobnější, pokud tohle není všechno, jsem z toho už nějaká zmatená
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam