• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    GREATDRAKE: v tom případě to dokonale splnilo účel ve všech bodech. Děkuji za skvělou hru po které se mi potvrdilo, že fakt, že jsem byla paranoidní, neznamenal, že po mně nešli :)

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    POST MORTEM

Lukáš Koblížek (Silentbob) - Zemřel při přechodu na stupeň 5 ve svém brlohu a zamořil celé okolí
    Alena Sýkorová (Vever) - Otrávila se prokousnutím kyanidové kapsle v zubu během policejního výslechu
    Tanaka Takumi (Blaf) - ubodán a podříznut na lavičce pod Žižkovským vysílačem. Jako ovládnutý se nemohl bránit.
    Jenka Leowicz (Lyrel) - Zemřela při přechodu na stupeň 5 na zastávce Vápenka
    Jan Olafsson (Pavouk) - ubodán Blackburnem na Vinohradech, poté co jej Zachariáš Červený omráčil.
    Miroslav Král (Wang) - omráčen a sežrán hladovým kolegou Štístkem.
    Alžběta Červená Pídivá (Felmeriel) - sežrána hladovým (bývalým) kolegou Štístkem.
    Martin Novák (Daros) - spáchal sebevraždu ve dveřích prof. Krajczyka. Zcela dobrovolně a o své vůli se podřízl.
    Eliáš Novy (Kid) - ubodán a dekapitován před kostelem na Jiřáku.
    JUDr. Martin Strosmaier (Mortimer) - omráčen, svázaný ponechán v kanále a následně sežrán Štístkem, který po probuzení z regenerace potřeboval ranní gáblík.
    Bob Tichý (Silentbob) - chycen Štístkem a Alisou a sežrán společně se Strosmaierem
    Týna Kočková (Querer) - podříznutá shozena z mostu Bobem Tichým jako akce Spravedlnosti.
    Laura Vinklářová (Tereza) - omráčena, odvezena, mučena a popravena Spravedlností. Tělo rozpuštěno v kyseline.

a hodně NPC... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: zasvěcení chrámu: Error 404
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JEDINOU ÚLEVOU JE NÁM NEUSTÁLÁ SLUŽBA PÁNU PŘES VŠECHNY PŘEKÁŽKY A PROTI VŠEM PŘÍKOŘÍM.

Zasvěcení chrámu
    http://drak.ucw.cz/~goran/DI/Salamounuv_chram.pdf

Konspirační manuál...
    http://drak.ucw.cz/~goran/DI/kospiracni_manual_v1-1.pdf
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Pozn. naprosto skvostné reporty od vrchního sektáře Viktor Anatolijevič Zacharova Krycí jméno: Alex Malenko (Alexej Fjodorovič)

čísti odspodu

http://drak.ucw.cz/~goran/DI/14327.html
    QUERER
    QUERER --- ---
    a nechcete jít popíjet i dnes? třeba takhle od půl deváté do Kainu? bude tam program, který byste si neměli nechat ujít :) pár zombíků, kapela a hlavně páááááárty :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KID_MCHUTT: Slyšel jsem, že další DI má být až zase na podzim.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: já jsem plně uspokojen - minimálně do jara :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Za Gorana:
    Mělo to být paranoidní.
    Mělo vás to trochu vymáchat v neheroických, ba až lůzrovských rolích
    Mělo vás to potrápit zaoufalostmi nad závislostí
    Měl to být oddech od myšticko/anjelsko/diabolicko/gerojsko/superhrdinského jara, ze kterého jsem občas trojčil.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PAHAVASKA: A HRA je hotová :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    PAHAVASKA:
    SINHIRIELL:
    jasne a Cervenymu je to jedno pac to nechape :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PAHAVASKA: A B. je v pohodě.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    XTREE: Dobře:) Většina mrtvol má svá alterega v potkaním světě, recept na vakcínu byl zveřejněn. Lék na dosah. Nikdo nikomu nevěří. Štístko má hlad.
    XTREE
    XTREE --- ---
    ja v tom mam bordel, jak to teda nakonec dopadlo ?
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ZMYJKA: Strossmayer, Pídivá, zásahovka, uřezávání hlavy a neschopnost pana B. vlézt do pasti.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    LIENEN: To jsou ty věci, které bych rád probral na plánovaném GRAIv afterparty. Navrhuji sraz dohodnout třeba v herním klubu.
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    PAHAVASKA: Mnoooo..... tak možná chápal, ale zapomněl se zmínit ostatním. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam