• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    FIN: Ve skutečnosti to nebyly atomovky ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    ve skutečnosti přivezli dvě
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SINHIRIELL: To byla autorská licence :).
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Z pohledu policajta doufam, ze mi nekdo (treba na afterparty) rekne, jak to vlastne skoncilo.

Protoze spousta lidi nemela o policii vubec zajem, realne jsme nemeli moc co nabidnout a ani cim strasit nebo vyhrozovat a kdyz uz nahodou nekdo neco chtel, tak bylo tak pade na pade, ze si mysli, ze jsme charita, cestni a neuplatni. A nebo ze jsme "jen" kontakty, takze nas muze ojebavat jak chce, protoze stejne, co mu udelame...

Takze z myho pohledu policisty to bylo takovy neslany nemastny - ale asi holt nejsem policejni typ.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    ZMYJKA: Někdo sem přivezl atomovku? Proboha.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE:
    Bylo to příšerně paranoidní. V konečné fázi jsem nevěřila ani sobě a Organizaci jsem hledala za každou odpadní trubkou. Obzvláště o chudákovi Svenovi jsem začala mít, po přečtení záznamů o pacientovi 11, ošklivé pochybnosti. Upřímně doufám, že jsme nedělali pro Organizaci :).
    Bezmocnost a malost proti monstróznosti nepřítele byl trvalý pocit.
    Jediná heroická postava byl Olafsonn a toho mi zabili. Škoda, že Krajczyk odvezl tu bombu. Praze by atomový hřib slušel.
    Akorát ten dramatický nedostatek léku v rámci ubývání postav nenastal :).
    TNT
    TNT --- ---
    LEVI:
    Izrael žije! :)
    LEVI
    LEVI --- ---
    DJINN: Na 90 procent to byl Pavel Fulis :-D
    DJINN
    DJINN --- ---
    Jakožto asistent MUDr. Hloubavé se ptám - KDO JSTE POSÍLAL TYTO DVĚ SMS:

1.Pani doktorko. Nemohu mluvit. Jsou vsude kolem. Zavolam vam. Potrebuji vas. Oni neodejdou. Pomozte mi. Zavolam. Snad. Potreb

2.Vecer tu nebudou. Snad. Pani doktorko. Prijela by jste? Jsou vsude. Vecer tu nebudou. Uz jdou

Přes Světaznalost 3 se nepodařilo zjistit, kdo je odesílatel, a mě by to vážně docela dost zajímalo;)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    GREATDRAKE: v tom případě to dokonale splnilo účel ve všech bodech. Děkuji za skvělou hru po které se mi potvrdilo, že fakt, že jsem byla paranoidní, neznamenal, že po mně nešli :)

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    POST MORTEM

Lukáš Koblížek (Silentbob) - Zemřel při přechodu na stupeň 5 ve svém brlohu a zamořil celé okolí
    Alena Sýkorová (Vever) - Otrávila se prokousnutím kyanidové kapsle v zubu během policejního výslechu
    Tanaka Takumi (Blaf) - ubodán a podříznut na lavičce pod Žižkovským vysílačem. Jako ovládnutý se nemohl bránit.
    Jenka Leowicz (Lyrel) - Zemřela při přechodu na stupeň 5 na zastávce Vápenka
    Jan Olafsson (Pavouk) - ubodán Blackburnem na Vinohradech, poté co jej Zachariáš Červený omráčil.
    Miroslav Král (Wang) - omráčen a sežrán hladovým kolegou Štístkem.
    Alžběta Červená Pídivá (Felmeriel) - sežrána hladovým (bývalým) kolegou Štístkem.
    Martin Novák (Daros) - spáchal sebevraždu ve dveřích prof. Krajczyka. Zcela dobrovolně a o své vůli se podřízl.
    Eliáš Novy (Kid) - ubodán a dekapitován před kostelem na Jiřáku.
    JUDr. Martin Strosmaier (Mortimer) - omráčen, svázaný ponechán v kanále a následně sežrán Štístkem, který po probuzení z regenerace potřeboval ranní gáblík.
    Bob Tichý (Silentbob) - chycen Štístkem a Alisou a sežrán společně se Strosmaierem
    Týna Kočková (Querer) - podříznutá shozena z mostu Bobem Tichým jako akce Spravedlnosti.
    Laura Vinklářová (Tereza) - omráčena, odvezena, mučena a popravena Spravedlností. Tělo rozpuštěno v kyseline.

a hodně NPC... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: zasvěcení chrámu: Error 404
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JEDINOU ÚLEVOU JE NÁM NEUSTÁLÁ SLUŽBA PÁNU PŘES VŠECHNY PŘEKÁŽKY A PROTI VŠEM PŘÍKOŘÍM.

Zasvěcení chrámu
    http://drak.ucw.cz/~goran/DI/Salamounuv_chram.pdf

Konspirační manuál...
    http://drak.ucw.cz/~goran/DI/kospiracni_manual_v1-1.pdf
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Pozn. naprosto skvostné reporty od vrchního sektáře Viktor Anatolijevič Zacharova Krycí jméno: Alex Malenko (Alexej Fjodorovič)

čísti odspodu

http://drak.ucw.cz/~goran/DI/14327.html
    QUERER
    QUERER --- ---
    a nechcete jít popíjet i dnes? třeba takhle od půl deváté do Kainu? bude tam program, který byste si neměli nechat ujít :) pár zombíků, kapela a hlavně páááááárty :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KID_MCHUTT: Slyšel jsem, že další DI má být až zase na podzim.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: já jsem plně uspokojen - minimálně do jara :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Za Gorana:
    Mělo to být paranoidní.
    Mělo vás to trochu vymáchat v neheroických, ba až lůzrovských rolích
    Mělo vás to potrápit zaoufalostmi nad závislostí
    Měl to být oddech od myšticko/anjelsko/diabolicko/gerojsko/superhrdinského jara, ze kterého jsem občas trojčil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam