• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    svět byl naopak velmi fer
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: vidíš, přitom to bylo velmi dobré, chlapci nasadili laťku dost vysoko (už jenom množstvím detailíčku) a bylo to zábavné. Jenom jsme furt čekali na tu Spravedlnost, ale halt byl ten svět dost nefér :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KID_MCHUTT: Na mě se nedívej, já jenom byl, nic jsem neřešil ani neřídil. NPC (ta původní role, o které jsme se bavili před hrou, nakonec vůbec neexistovala, protože mě znechutil herní svět a pravidla postižení všeobecně).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: mě jste nekontaktovali, parchanti :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zahrál jsem si nakonec něco přes týden takové řadové NPC, takže vůbec netuším, o co ve hře šlo, co se dělo a jak to dopadlo, takže doufám, že na afterparty bude převyprávění příběhu. Kromě toho, že jsme se snažili najít a zabít co nejvíc mutantů, kteří nejsou momentálně v přesile, totiž nevím nic.
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIENEN: amen ;)

Jinak taktéž děkuji orgům a spoluhráčům, bylo to fajn. :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    LEVI: Což neznamená, žes to neměl sdělit ;-)
    LEVI
    LEVI --- ---
    GREATDRAKE: To neni paranoia, to je opatrnost :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Děkuji organizátorům za výbornou hru, překvapivě jsem se necítila paranoidní, zato hrozně přetížená :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: manuál je výbornej :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LEVI: Tak mi o Tvé paranoie měl někdo něco říci :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Prof. MUDr. Josef Vinklář, DrSc. uctivě děkuje všem, s kterými měl tu čest strávit hru.
    Po denní/noční hlídce to bylo první DI, které jsem mohl alespoň částečně hrát osobně a moc jsem si to užil.
    A obzvláště naše vnitřní monology s Prasátkem, ty mi budou chybět. ;-)

Na afterpárty bohužel nepřijedu, neb jsem zase ve Švajcu, ale opijte se na mou počest.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LEVI: Myslim že ve chvíli kdy Ti na mobilu probíhá DI komunikace je už docela jedno jestli Ti tam přijde něco o bombě nebo ne. Zvlášť u paranoidní varianty DI, tak nebo tak Tě daj na seznam "Nejspíš extrémně nebezpečný terorista, kontaktovat Interpol při prvním náznaku čehokoliv"
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Kdyby se někomu chtělo, budem cca od 21 s Eliášem Novym (Kid) někde kolem Vinohrad - společnost možná :).
    LEVI
    LEVI --- ---
    LEVI: Pripadne, aby si pro me prisli treba do prace...
    LEVI
    LEVI --- ---
    Bud jak bud, Goran si mohl odpustit SMSky stylu "Bomba je na Ujezde" na MUJ telefon:-)
    Znam par lidi, co meli/maji napichnuty telefon, casto kvuli uplnym picovinam, a jsem radeji opatrny, nez abych sel podavat vysvetleni :-)
    FIN
    FIN --- ---
    my víme
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    FIN: Ve skutečnosti to nebyly atomovky ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    ve skutečnosti přivezli dvě
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SINHIRIELL: To byla autorská licence :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam