• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: ani ne, s tím se počítá :) Navíc jsem zařval, pravda, částečně svojí blbostí :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KID_MCHUTT: no, jak to říct... zařvat asi zařveš :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: ok, příště na tebe budu řvát, třeba to pomůže :D I když já si většinou vystačím bez orků...

Každopádně za jednu z nejvydařenějších částí hry stále považuji Finův obličej při prvním setkání :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SEBEL: Kdyby na mne občas hráči neřvali, měl bych pocit, že jim na hře nezáleží.
    FELMERIEL
    FELMERIEL --- ---
    Mě mrzí, že jsem Olafssonovi nepomohla...ale stalo se a s tim už nic neudělám!
    FIN
    FIN --- ---
    GREATDRAKE: skoro to tak vypadá :) nikoho jsme nezabili, nikoho jsme nepodrazili, splnili jsme úkoly, žádné "nešťastné oběti shodou vedlejších náhod a okolností". zkrátka, rychlé šípy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: jo a Malenko byl tajemný "M" :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: dokonce jsem si vymínil, že na akci proti olafssonovi vás s palanovou nezabijou, jenom umlátí do bezvědomí - abyste měli alibi
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ZMYJKA: Uááááááááá!!! LEK!
    HARALD: Byl:-)))
    THURINGWETHIL: Nápodobně...-)))

A jinak vivat Via sinistra!
    Smrt Organizaci!
    Smrt Světlu třetího dne, bez vyjímky neb co mohli, to zkonili (většinou nevinně, ale zkonili).
    Smrt Spravedlnosti!

Kdyby mě nezabili, asi bych brzy začal někoho vraždit a to sem byl velmi mírumilovná postava...
    Díky spolupracovníkům a spolupracovnicím s G.R.A.Ivu.
    A díky všem, se kterými jsem se v rámci hry zvládnul setkat a zahrát si pěkné RP:-)
    A nakonec díky trpělivým orgům na které jsem občas i řval... (asi nechci nikdy pořádat hru podobných rozměrů, je to nevděčné)...

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jedinej Dušín jsem tady byl já :) Teda... tenhle měsíc, že :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIN: a zbytek jsou vontové? :)
    FIN
    FIN --- ---
    když vás tak čtu, tak mohu zodpovědně prohlásit japonci = rychlé šípy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: jojo, víš co to dalo práce to rozšiřovat? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HARALD: to máš prašť jak uhoď :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Aha, tak to je opravdu škoda. Kdyby se tolik neprosakovalo, že jsi taky mutant (byla to z mého pohledu jistota, o které byl přesvědčený každý, koho jsem osobně znal), tak bych se asi pokusil o kontant za účelem konečného řešení mutantské otázky. Pochopitelně cestou nejmenších až nulových obětí na straně lidí. Možná bychom našli společnou řeč, pokud jste se kopali do zadku. Co se dá dělt, po bitvě je každý generál a řešit "co by, kdyby" nemá moc cenu. Nicméně vědět, že jste taky lidi, tak jsme tehdy při tom zátahu na Olavsona pomohli, to je pravda. takhle to vypadalo jako past :o(
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: No proto. Ale stejne jsem ti neveril. Jako ostatne skoro nikomu...
    Nebyl jsem paranoidni(jak tak koukam narozdil od spousty hloubeji ponorenych), to ani ne, spis neduverivej - a jeste porad jsem si dokazal v hlave usporadavat veci, ktery mi rikal jen jeden clovek od veci, ktery se aspon s necim potvrzovaly.

HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: sakra, na tebe žádná odměna nebyla. štístko, ne stříbrný; popletla mě ta lopata
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD:
    HARALD: A takovy to byl hodny mafian a takhle osklivej na me chtel byt. Ja vedel, proc ti neverim:) Ale Palanova te mela rada:)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ETHAN: Jenze Policie se pomerne kopala do zadku. Aspon velkou cast hry - mozna to neumim, nevim, kazdopadne nektere veci jsme se dozvedeli (vesmes jako posledni) a v podstate nikdo nas nejak nepotreboval. Narozdil od vas jsme totiz nemeli vlastni cil aktivni, za kterym jit, ale jen pasivni (aby se to neposralo moc a hlavne ne verejne).
    Takze vesmes jsme dealovali kusy mrtvol ze skladu, obcas informace - ale na konci, kdyz doslo na mlaceni a hrubou silu, tak jsme byli k nicemu (a pak jsme zase dostali posily, to je pravda).
    Protoze realne jsme neumeli nic (famy, ze jsem psionik se ukazaly jako famy) a virtualni hra neni az tak zabavna....

Takze nevim, ale u Policie bys to nevyhral:)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ETHAN: a to jsem vám chtěl jenom říct kde a kdy budou, s kým a v jakém počtu; nechtěl jsem za to nic
    (ok, tu odměnu bych pak shrábl sám; takhle mi zůstala jen ta za Olafssona :-))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KID_MCHUTT: Od ní jsme taky měli info o tom, kdo je a není mutant a mohli jsme tak na ně dělat hony a snažit se je bít na potkání. Což se bohužel nedařilo, protože se buď houfovali jako slepice ve větších hejnech (a víc jak jeden najednou je problém) a nebo se báli vylézt z auta a dojít na schůzku na veřejné prostranství s kamerami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam