• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Descent byla myslím krabička, která měla něco ošklivého udělat až 10 mutantům, na které stačilo namířit a chvilku je mít v zorném poli přístroje. Efekty neznám, neb ty by orgové oznámili postiženým až telefonicky.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO:
    Krabička, která dělala ošklivé věci postiženým na které se zamířila.
    Žel to Vever nestihla na té aukci u Křečka použít, zhaftli jste ji moc rychle.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAPPO: to je taková počítačová hra... :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: ani ne, s tím se počítá :) Navíc jsem zařval, pravda, částečně svojí blbostí :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ETHAN: Ve skutecnosti by to mozna slo. Ale strasne by zalezelo, kdybyste s tim prisli. Kdyby prvni tyden, tak ne, protoze nebylo co komu prisit a byli byste dobra obet.
    Kdyby predposledni, kdy jste delali nejvetsi bugr - tam tezko rict, ale kdybyste krom penez dokazali najit i "dukazy" a "pachatele" tak by to slo.
    Posledni tri dny jsem byl naklonenej konecnemu reseni mutantske otazky jako nikdy:) Proste proto, ze delali nezvladatelnej bordel a nejaci normalni rasisti by byli v pohode. Ale je to "co by kdyby"

HARALD: Hodnej Kmotr.... A nadace, nadace bude?;)

Mimochodem, co byl projekt Descent? Jsme to zabavili a nevedeli co s tim...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KID_MCHUTT: no, jak to říct... zařvat asi zařveš :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: ok, příště na tebe budu řvát, třeba to pomůže :D I když já si většinou vystačím bez orků...

Každopádně za jednu z nejvydařenějších částí hry stále považuji Finův obličej při prvním setkání :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SEBEL: Kdyby na mne občas hráči neřvali, měl bych pocit, že jim na hře nezáleží.
    FELMERIEL
    FELMERIEL --- ---
    Mě mrzí, že jsem Olafssonovi nepomohla...ale stalo se a s tim už nic neudělám!
    FIN
    FIN --- ---
    GREATDRAKE: skoro to tak vypadá :) nikoho jsme nezabili, nikoho jsme nepodrazili, splnili jsme úkoly, žádné "nešťastné oběti shodou vedlejších náhod a okolností". zkrátka, rychlé šípy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: jo a Malenko byl tajemný "M" :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: dokonce jsem si vymínil, že na akci proti olafssonovi vás s palanovou nezabijou, jenom umlátí do bezvědomí - abyste měli alibi
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ZMYJKA: Uááááááááá!!! LEK!
    HARALD: Byl:-)))
    THURINGWETHIL: Nápodobně...-)))

A jinak vivat Via sinistra!
    Smrt Organizaci!
    Smrt Světlu třetího dne, bez vyjímky neb co mohli, to zkonili (většinou nevinně, ale zkonili).
    Smrt Spravedlnosti!

Kdyby mě nezabili, asi bych brzy začal někoho vraždit a to sem byl velmi mírumilovná postava...
    Díky spolupracovníkům a spolupracovnicím s G.R.A.Ivu.
    A díky všem, se kterými jsem se v rámci hry zvládnul setkat a zahrát si pěkné RP:-)
    A nakonec díky trpělivým orgům na které jsem občas i řval... (asi nechci nikdy pořádat hru podobných rozměrů, je to nevděčné)...

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jedinej Dušín jsem tady byl já :) Teda... tenhle měsíc, že :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIN: a zbytek jsou vontové? :)
    FIN
    FIN --- ---
    když vás tak čtu, tak mohu zodpovědně prohlásit japonci = rychlé šípy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: jojo, víš co to dalo práce to rozšiřovat? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HARALD: to máš prašť jak uhoď :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Aha, tak to je opravdu škoda. Kdyby se tolik neprosakovalo, že jsi taky mutant (byla to z mého pohledu jistota, o které byl přesvědčený každý, koho jsem osobně znal), tak bych se asi pokusil o kontant za účelem konečného řešení mutantské otázky. Pochopitelně cestou nejmenších až nulových obětí na straně lidí. Možná bychom našli společnou řeč, pokud jste se kopali do zadku. Co se dá dělt, po bitvě je každý generál a řešit "co by, kdyby" nemá moc cenu. Nicméně vědět, že jste taky lidi, tak jsme tehdy při tom zátahu na Olavsona pomohli, to je pravda. takhle to vypadalo jako past :o(
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: No proto. Ale stejne jsem ti neveril. Jako ostatne skoro nikomu...
    Nebyl jsem paranoidni(jak tak koukam narozdil od spousty hloubeji ponorenych), to ani ne, spis neduverivej - a jeste porad jsem si dokazal v hlave usporadavat veci, ktery mi rikal jen jeden clovek od veci, ktery se aspon s necim potvrzovaly.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam