• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    KID_MCHUTT: To mne nenapadlo, ze to budes vsude vytrubovat ...
    TARI
    TARI --- ---
    LONEWOLF: to je na panu Wolffovi
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: ó ano :D přitom na tom Vítkově stačilo říct, že si nepřeješ, aby se to vědělo ;)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    ukázat :)
    TARI
    TARI --- ---
    KATERINA: ehm..asi nějaké jsou:-))
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TARI: Jo a taky jsem slyšela, že z toho (posmrtného) výslechu jsou nějaké fotky... :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyby si to nevyřvával na celou místnost plnou lidi tak jsem se netvářil jako tele :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: a pak se tvářil jak tele, když jsem se tě na to ptal :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    já jsem rád spolupracoval s policii :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAPPO: nojo, ale já si furt říkal, že proti policii nepůjdu, protože jsem neměl důvod :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: Obávám se, že celá spravedlnost (3) s policií by měla šanci. Kdybych přišel sám:-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: no říkám. sihaja přece umřela 2 dny před výslechem. mám dokonce kopii úmrtního listu :-))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HARALD: Ježkovy brejle! Tohle mi připomíná začátek Lostu nebo celého Harryho Pottera, kdy jsem si říkal "idioti, řekněte si nazvájem to, co víte, a všechno se vyřeší během týdne" :o)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: To podezreni jsme pojali pote, co nam nas support, ktery mel byt "tupe svaly" volal, ze jsou od policie, ze se jim vubec nelibi, co chceme udelat s Olafssonem a ze nas hodlaji vysetrovat za korupci:)

HARALD: Asi mysli Sihaju...

KID_MCHUTT: My to tak ruzne rozebrane obcas nosili u sebe:)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SEBEL: jakého výslechu? ta paní umřela dva dni před údajným výslechem. :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SEBEL: Ona tam už na tebe čekala Spravedlnost; problém byl v tom, že policisté, kteří měli za úkol tě dostat na místo a o zbytu plánu nevěděli, na poslední chvíli pojali proti Spravedlnosti podezření. ale že to je Spravedlnost jsem nevěděl ani já. no, prostě, bylo to dost komplikované. :-))))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: Ano, je škoda, že ta věc nebyla ve hře :) to by se děly věci :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TARI: LOL
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Kdybyste ji nechytli a nechali udělat její práci, mohlo být poslední týden méně bordelu v Praze a pokud by zbyly nějaké charge v Desccentu, tak i Štístko by mohl chcípnout.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: Nadace na podporu statečných policistů už vznikla a pan Wolf, jako přededa správní rady bude dbát na správné přerozdělení peněz těm vhodným policistům. Odměna za hlavu Olafssona bya použita jako základní vklad pro policejní odměny. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam