• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIHAJA: Ženevské konvence platí pouze v situaci mezinárodního ozbrojeného konfliktu. :-p
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIHAJA: To říkejte Vinklářoví...-)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SEBEL: Králík je hnusnej a proti Ženevské konvenci :-P
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    PAHAVASKA: Tomi, prý ta fotka nevyšla
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIHAJA: Byl sem měkej... Příště dostaneš kinedril a masku králíčka!!!-)))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ZAPPO: jo perspektivní... hmm... :-)
    a ten druhý byl taky pěkné kvítko... žral si tam úplně klidně přede mnou verita sérum a já dostala jen 2 :,,-( zelenou a oranžovou :-)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Kdo byl ten mládenec, co fotil Štístka jak vleče Strossmayera do kanálu? Existuje ta fotka?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Hodím sem fotky z výslechu Silent Boba i Sihaji, ale až večer.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SIHAJA: No co, pozadali jsme o nove perspektivni kadry, ideove prizpusobive, s pochopenim pro nutnost delat narocna rozhodnuti a hlavne spolehlive. Dostali jsme ty nejlepsi muze....
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    No spravedlnost fungoval nějak více aktivně až po půlce hry, ten večer co zmizela Vinklářová, tak jsem dorazila do Prahy... No a pak už bohužel nebyl moc čas na mojí infiltraci kamkoli...

Bohužel jsem si opravdu myslela, že je pan Stříbrný mutant, jinak bych s policií zkusila začít spolupracovat a třeba jí přesvědčit jací jsou mutanti nebezpeční a že by jim neměli pomáhat :-)... no ale to je zase co by kdyby...

Hmm... prej uklouzla v cele jo :-) No to asi těžko... tak jsem možná mohla vdechnout nějaký z těch zubů co jste mi vytrhli...
    Prej pomáhat a chránit... nevím kam se tam vleze sadistické mučení... že pane "SEBEL: a teď třeba bychom jí mohli rozdrtit koleno...."
    :-) a to nemluvím o sklepě pana Wolfa...

A fotky z výslechu?... Jste neslyšeli, že žádný nebyl? :-D
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SINHIRIELL: Odměna za hlavu... A tus tam nechal.-)))
    A navíc kterej pan B s těch všech?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Rychlej šíp byl pan B.
    Oni ho k tomu dohnali, on chtěl jen rozdat nějaký vakcíny a prachy.

A hele, nemá bejt odměna za Olafsona pana B.? Asi se bude muset zastavit a vyzvednout.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: já byl taková huba otevřená :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    KID_MCHUTT: To mne nenapadlo, ze to budes vsude vytrubovat ...
    TARI
    TARI --- ---
    LONEWOLF: to je na panu Wolffovi
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: ó ano :D přitom na tom Vítkově stačilo říct, že si nepřeješ, aby se to vědělo ;)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    ukázat :)
    TARI
    TARI --- ---
    KATERINA: ehm..asi nějaké jsou:-))
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TARI: Jo a taky jsem slyšela, že z toho (posmrtného) výslechu jsou nějaké fotky... :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyby si to nevyřvával na celou místnost plnou lidi tak jsem se netvářil jako tele :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: a pak se tvářil jak tele, když jsem se tě na to ptal :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    já jsem rád spolupracoval s policii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam