• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    LORD_WANG: Ja mel sve metody na zjisteni do jake miry Ti mohu verit... ;-) Ale ten Stistko byl stejne dobytek... My se v podstate k nemu chteli dostat pres Tebe. Akorat, ze se to pak odehralo prilis rychle a uz nebyl prostor. Byly dulezitejsi veci. A Tys mel stesti, ze ses kal ze svych hrichu, coz bylo mimochodem velice pekne zahrane, fakt se mi to libilo, protoze jinak bys byl popraven po gildarsku. ;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Přes podsvětí se do hry dostalo 25 vakcín, z toho 8 bylo nakoupeno od hráčů
    IORETH
    IORETH --- ---
    AMBERAN: Oho, dokonce s přihlédnutím ke kvalitě :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Nutno rici, ze cast toho distribuovala Hope :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    IORETH: Za GRAIv i s pocatecnimi davkami a davkami pro zamestnance celkem 9348 hodin, tedy napr. 194,75 G-VAC48 nebo 259,66 G-VAC36 :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    KID_MCHUTT: Díky :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: za H4Ch to bylo 152ks, nemýlím-li se :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tuší někdo, alespoň orientačně, kolik dávek bylo za celou hru vyrobeno a kolik jich bylo "importováno"?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    MAIMONIDES: ROFL, ja vim, je to ironie. Hlavne z pohledu Krale :D :D :D
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LORD_WANG: Na to mohu říct, že ani bratry s nižším stupněm zasvěcení(obřad přijímání Zélóta by tě čekal během pár dní) nežerem:)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    MAIMONIDES: Zapomnel jsem za ten minuly prispevek dodat hromadu smajliku, bylo mi naprosto jasne, ze zcela mi verit nemuzete a nebudete, i kdyz bych to cekal naopak: ze mi budete verit jako postavy a ne jako hraci. U me to tak bylo. Kral byl konvertovan zcela, i kdyz mel vazne vyhrady k vasim metodam, politice a hlavne schopnostem, protoze hlavne nikdy nepochopil, proc jste si vlastne vybrali jeho. On sam se vnimal jako hodne mala ryba a krome znamosti se Stistkem ji i byl. Jako hrac jsem si s vama jeste k tomu chtel zkusit zahrat, skoda, ze uz bylotak malo prilezitosti. Nicmene Kral veril, ze vy verite jemu a ze uz je z vasi strany alespon tak bezpecny, jako vy z jeho, Wang doufal, ze se mu to nestane osudnym :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LORD_WANG: Nic ve zlém.
    Jako hráč jsem ti věřil.
    Jako postava jsem ti nevěřil.
    Jako postava i hráč jsem zjistil, že vyslýchání zajatců není v mých duševních silách:)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    MAIMONIDES: No dovol? Rekl jsem vam VSECHNO co jsem vedel krome odhaleni prave identity Stistka a odhaleni laborantky. A taky o nekolika projektech, ale na ty jste se neptali, neb jste o nich nic nevedeli a i kdyby, vedel jsem jen ze existuji a o co zhruba slo, nic detailniho. Stistko mi je jednou vyjmenoval, tot vse.
    Ja vam dam, najimat si na me profesionalni vyslychatele! prectete si report v mem klubu.Tfuj! Pravdu jsem vam rikal, pravdu! Skoro celou. To, ze jsem vedel tak malo, ze jste si vybrali tak spatnou obet, ktera opravdu nebyla vasim nepritelem, ze jste nevedeli, na co se me vlastne chcete ptat a tak podobne si muzete sami.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    A myslíš, že je někdo chtěl .... :-)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SEBEL: Tahle blamáž se ti skutečně vydařila, to byl velice duchaplný nápad. Jinak byste ze mě nedostali asi vůbec nic nebo jen nějaké informace o mrtvých členech...
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    poznámka: "Milý deníčku, pokud se někdy dostanu do spárů Levimu, nenechat se od něj k čemukoli přivázat ani nijak jinak znehybnit... žádným způsobem... nikdy. Tak, to by bylo pro dnešek všechno, co jsem ti můj milý deníčku chtěla svěřit."
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    THURINGWETHIL: tzv. jedenácté přikázání? ;-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: To se obracej na špatnou osobu... já bych to poznal snadno :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PAHAVASKA: btw. už jsi slyšel tohle? "nesežereš bližního svého."
    to dnes řekl jeden moudrý otec biskup v kázání. :))) jako by tě znal... zvlášť našeho bratra Miroslava jsi baštit neměl :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GREATDRAKE: A jak poznáš, že autonehoda byla reálná a nefingovaná? :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam