• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    MOR_TIMER: ne, jsem poučena, žiletky jsou doopravdy ostré, já se nechtěla reálně pořezat (ostatně ještě mi to nezarostlo) ;)
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    ELEYNE: A budeš se podřezávat zase v tranvaji? :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ELEYNE: hm... Emo přenašeč... rozřeže se a znovu sroste. Uberemo!
    FELMERIEL
    FELMERIEL --- ---
    ELEYNE: jo to zní dobře:-)
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    GREATDRAKE: a PAHAVASKA: jste zlouni, pujdu se do kouta pořezat ?-/
    (a nikdo mi nebude moct vyhrožovat, že jestli toho nenechám, tak mě vyléčí - Štístko :P )

SIHAJA: a FELMERIEL: moc nejsou, nikdo mě nefotil, ale možná se vám přijdu ukázat v růžové na afterparty ;)
    FELMERIEL
    FELMERIEL --- ---
    ELEYNE: já chci taky vidět růžovou...:-)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ELEYNE: já chci vidět fotku v růžovém...
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ELEYNE: Ale samozřejmě že tě milískuju :E
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    GREATDRAKE: Dokud by nosila obědy, proto jsem si jí držel, když by nedonesla.. ..byl by k obědu zákusek s růžovou polevou:)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ELEYNE: I u něj láska vedla skrz žaludek, jako u každého muže.
    Tedy, když bys mu nosila dobré obědy, dozajista by Tě měl rád živou.
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    ZMYJKA: čteš zvrácené knížky ;)
    a Štístko by Oxanu nesnědl, on ji milískoval, i když to nevěděl
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ZMYJKA: jj... Měl jsem co dělat, abych ho nezabil:-(
    Ale já sem si to pak vynahradil na Spravedlnosti... Při zatýkání jsem jí "náhodou" šlápl na zápěstí tak "nešikovně", že bylo zlomené. a to se potom při výslechu skvěle trpělo.... škoda že byla takovej fanatik... nebo spíš dobře, na tu krev reagovala dobře:-DDDD
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    ZMYJKA: ;-))))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DAEMONA: Jo, včera jsme v jakési podivné psychologické příručce o vztazích našli větu: Pravidla pro sex s kanibalem - pravidlo první - nenechat se sežrat už při předehře.
    Asi to budu muset koupit Oxance :))).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Musím přiznat, že ač drsná teroristka, taky jsem seznala, že na vyslýchání nemám nervy - obzvláště na vyslýchání jistých jedinců, co nedokázali udržet vážnou tvář a rp a blbě se tlemili - že Malenko! - seznala jsem totiž, že reálně ztrácím sebekontrolu (fyzické i psychické vyčerpání dělaly svoje) a pak už by na nějaké "stop" mohlo být pozdě. Ono kop do rozkroku se "dávkuje" blbě :).
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    jenom se s ním muselo umět pracovat ;-)))
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    TOMASZ: Jak jako dobytek...|:)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    LORD_WANG: Ja mel sve metody na zjisteni do jake miry Ti mohu verit... ;-) Ale ten Stistko byl stejne dobytek... My se v podstate k nemu chteli dostat pres Tebe. Akorat, ze se to pak odehralo prilis rychle a uz nebyl prostor. Byly dulezitejsi veci. A Tys mel stesti, ze ses kal ze svych hrichu, coz bylo mimochodem velice pekne zahrane, fakt se mi to libilo, protoze jinak bys byl popraven po gildarsku. ;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Přes podsvětí se do hry dostalo 25 vakcín, z toho 8 bylo nakoupeno od hráčů
    IORETH
    IORETH --- ---
    AMBERAN: Oho, dokonce s přihlédnutím ke kvalitě :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Nutno rici, ze cast toho distribuovala Hope :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam