• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Oh no :-)!
    GOBERS: Tak to jo, skoro bych mu křivdila :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: Vzhledem k jeho vlasovému porostu...
    Kde, že si je nechá narůst?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: Ale ba ne... Vinklář se náhodou stal lidumilem. Bude třídit odpad, nosit hadry s kytičkama a nechá si narůst dredy... :-D :-D :-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: Co na to říci jiného než... http://www.youtube.com/watch?v=A9ihKq34Ozc

Mein Führer, i can walk...
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Odstranil tu krypto- část :-)?
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KATERINA: Sala je moje, diky moc :-)
    (svetr mam ;-))
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    SHAIKA: No já jen ve dvou, ale třeba majitel šály a svetru pokračoval:-)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    LISBETH: ... v kolika hospodách jste byli? :-))
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    KATERINA: Možná, že nějaký pán nakonec odešel nahatý....v jedné hospodě šála, v druhé svetr....
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    ZMYJKA: jojo, slecna mi k nemu vnutila i tu salu. ozvete se pro ni nekdo, je panska a vubec...
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    A další ztráty a nálezy: V nostopu, kde jsme byli po Sicilii si někdo, spíše muž, nechal svetr (rolák hnědo-béžový, béžová je horní půlka). Zůstal u stolu napravo od dveří. Takže, komu bylo včera po afterparty bylo tak moc horko, že zapomněl svetr, ozvěte se.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    KATERINA: A klobouk si našla?
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    vazeni! dnes kdyz jsem se stavovala v restauraci Sicila, zjistila jsem, ze nekdo z vas vcera na afterparty nechal cernou salu. K vyzvednuti je u mne...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Vinklář si nakonec pod dojmem několika poměrně přesvědčivých zážitků ten svůj kriptofašismus poměrně rozmyslel. :-D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARALD: půlku pod herníma ménama a nedivil bych se kdyby je na konci DI za vzteku všechny smazal :) . Navíc Když dostane to číslo takhle na papírku tak je docela jasné, na čem je, žejo... :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    HARALD: to ale často bývají herní telefony... teď by mu dávaly příme telefonní linky a možná i adresu s rozpisem, kdy rodiče... ehm... přítel není doma :)))
    HARALD
    HARALD --- ---
    QUERER: nemá náhodou organizátor všechna čísla v mobilu už od hry? :-))
    QUERER
    QUERER --- ---
    GOBERS: no jasně... nechceš taky něco zorganizovat?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    QUERER: Jo proto člověk dělá organizátora... už to chápu...
    QUERER
    QUERER --- ---
    GREATDRAKE: ale no taaak... přece akce, kde tě všichni budou plácat po rameni a děkovat ti za skvělou hru a dívky před tebou budou nesměle klopit oči a červenat se a ty co se osmělí, ti budou dávat telefonní číslo do kapsy u košile... to není tak špatná vyhlídka ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    QUERER: Na víc než jednu afterparty mne nikdo nedostane :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: já myslím, že by to bylo ono... o DI si teď budou povídat lidi ještě tři měsíce dle mých zkušeností... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam