• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Sem zrovna potkal ňákýho leprikona a neměl placku, tak sem si řikal že bonzovat se nemá, ale...
    AINEE
    AINEE --- ---
    Prosím dobrou duši, která za mě včera srovnala účet (2 coly), ať se mi ozve do pošty... ať vím, koho mám příště pozvat ;)
    HAC
    HAC --- ---

Uz jsem se konecne naucil vkladat fotky na Nyx s facebooku, je to krapet krkolomne. :-)
    VEVER
    VEVER --- ---
    HAC: Jo, tohle funguje :)
    HAC
    HAC --- ---
    GREATDRAKE: Ted jsem to testnul odhlasil jsme se s facebooku a zkusil kliknou na mnou nahozene odkazy a taky nic. Pritom mam u tech galerii povoleno prohlizeni pro vsechny a pouzil jsem vnejsi adresu ne tu interni facebookovou. :-(

Nyx se nejak s facebookem moc nekamaradi. Pomerne casto se mi nedari vlozit obrazek do prispevku kdyz ho mam ulozeny na facebooku a to podotykam mam povolene prohlizeni i pro neprihlasene.

Tak pokus cislo 2

http://www.facebook.com/album.php?aid=2019415&id=1463028109&l=53fbe452d9
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2019418&id=1463028109&l=591daad400
    DJINN
    DJINN --- ---
    GREATDRAKE: mně to jde a na tom hentom nejsem
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HAC:
    Přihlášení k Facebooku
    Pro zobrazení stránky se musíte přihlásit.
    HAC
    HAC --- ---
    Prvni fotky z aktualniho DI jsou tady a tady
    VACKY
    VACKY --- ---
    Keca, ona ani muzikant :P
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SEBEL: já nic, já muzikant :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ZMYJKA: aháááá! A co ty?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HEINNRICH: Choroš a Goran.
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    Informačně: Kdo je letos organizátorem? Rád bych se zůčastnil aspoň jako CP neb času není nazbyt:)
    TNT
    TNT --- ---
    TNT:
    Turnaj nechť se odehraje v neděli od 15.15, na hřišti naproti domu číslo 10 v Soborské ulici nebo v blízkém okolí
    večerní oslava bude po půl sedmé v podniku Gobi, Vinohradská 63

oděv: přizpůsobte situaci.
    očekávám, že pánové budou působiví, dámy oslňující. Pánové nechť počítají s tím, že mohou být vláčeni bahnem kolbiště
    deky, poháry a drobné občerstvení vám přijdou vhod
    TNT
    TNT --- ---
    Královna Pandora, paní na Pelyňku, Vás tímto zve na rytířský turnaj pořádaný u příležitosti oslav Měsíce Červů.
    Zván je veškerý lid Fae, pobývající na zemi, urozený jako neurozený.

Královna očekává, že se stateční šlechtici i prostí poddaní utkají v mnohých disciplínách, ve kterých budou zápasit o čest i o zástavy, které jim poskytnou přítomné dámy.
    Na čestnost klání a spravedlnost výsledků bude dohlížet milostivý král Fíakail Géaraí.

Vítěz turnaje a nejkrásnější z dam potom budou vyhlášeni na následujícím hodokvasu.

Turnaj nechť se odehraje v neděli 4.10. tři hodiny po poledni, hodokvas poté od šesti.
    místo bude upřesněno
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KID_MCHUTT: Mueheheheee!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Doporučuji vám se představit NEJPOZDĚJI do středy 30.9. nebo vám bude z rozkazu krále věnováno jméno dle rady dvorního šaška.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: +1
    DARION
    DARION --- ---
    Hostinec U Královských choutek se na vás všechny velmi těší!
    TNT
    TNT --- ---
    HARALD:
    Tvá omluva je přijata, pane barone. Věz že i já z celého srdce lituji, že nedorazíš. Doufám, že ony záležitosti vyřídíš k naší spokojenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam