• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Hele, zkuste to co nejdříve, protože si budu plánovat směny a opravdu se chci dostavit :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ALDARION: Pozor, pristi ctvrtek take padl, v reseni je pondeli. Jakmile budeme vedet, budete informovani.
    FIN
    FIN --- ---
    mysleli jsme tento čvtrtek, ale pro nedostatek času různých zájemců se ukazuje, že *patrně* čtvrtek příští
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LORD_WANG: Připoměň kdy že to bude party zelených ďáblů prosím, včera to někdo zmiňoval, ale kdo si to má zapamatovat...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jsem hlava děravá.. prosím napište mi, kdo mi na afterparty vnutil nějaké peníze.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DJINN: Green Party Take Two se planuje,nejspis se dohodneme zitra na afterparty a vyhlasime.
    DJINN
    DJINN --- ---
    A bude zelené leprechauní vyluzování zvuků? Slyšel jsem malý kousek po mobilu a rád bych to slyšel i naživo :) Přinesu bubínek :)
    KAZI
    KAZI --- ---
    A kdy se bude odehrávat "veliké odhalení, jak to všechno bylo"? Navrhuji nejdříve v 20:30, nejlépe 21:00.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Afterparty bude v pondělí od osmi večer "U čarodějek",Rámová 4, Praha 1
    MAPA
    Rezervována je celá spodní nekuřácká část.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Odmítnutí kouzla bez karty....

s drobnou vyjímkou z včerejšího večera, která již byla vyřízena, se ve hře vyskytly jen dva případy, kdy někdo odmítl kouzlo bez karty.

Bardka odmítla se do šaška hořce a tragicky zamilovat, poté co ji políbil.
    Efekt odmítnutí....
    čím dál více máš pocit, že láska se po tom odmítnutí pro Tebe stává prokletým slovem.
    když ho vyslovíš nevědomky a uvědomíš si to - oněmíš na hodinu.
    Pokud ho vyslovíš vědomě, oněmíš na den. - tak dávej pozor o čem zpíváš :)
    (jedná se ale jen a pouze o české slovo "láska")
    Takto tomu bude minimálně nejbližších sto let... tedy patrně do konce hry.

Vévoda z Eggenbergu byl Ištvánovým kouzlem nucen odejít na Spojovací těsně před svou svatbou
    Efekt odmítnutí....
    Pro příštích 100 let musíš každý den být alespoň jednou na zastávce Spojovací.

A leprechauní varianta na odmítnutí:
    Hanební zelení pancharti mohou odmítnout se skříženými prsty za zády potichu místo vyslovení NE. Pokud se však jedná o efekt, který by se měl viditelně projevit, měli by oznámit "ani hovno!" aby bylo jasné že se efekt nepovedl. Následky však nesou stejné jako kdyby NE řekli.
    ZURG
    ZURG --- ---
    no dobře Irsko sice nejsou Orkneje ale budiž
    FIN
    FIN --- ---
    zelená je fajn, ostatní barvy bych zrušil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: trošku to vybledlo, no :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    zvláštní kombinace barev, ale zelená je fajn a navíc, já ke dvoru nepatřím, tak mi to může být jedno :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Fujtajbl, tomu říkám nechutná kombinace barev. Začínám být ráda, že jsem dpodala tak neslavně a nemusím se na to dívat. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jo a nová vlajka Pražského dvora - pozor na jednotky zelených SSmanů! :]

HAC
    HAC --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Pár fotek od rytíře Gawaina - mimo jiné obsahuje krásný vzpomínací rituál, Královu svatbu či to, jak Král drží realitu pod krkem :)

http://zurg.rajce.idnes.cz/2009_10_Dies_Irae_09/
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---

Afterparty bude v pondělí večer. Místo i přesný čas bude upřesněno.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Tak jsem to stihl dřív...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam