• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: minule se tam parilo do pul seste :D a rev tam byl dukladnej :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ESTANOR: Tvarili se, ze to neni problem, ale pro jistotu tam jeste zavolam. Do desiti urcite, ale doufame, ze i dal.
    ESTANOR
    ESTANOR --- ---
    LORD_WANG: a do kdy se bude dát hlučit? rád bych dorazil, ale mám od 20 ještě spoustu vyřizování a tak nevím, jestli mám s sebou brát nějaký nástroj, nebo to po mém příchodu už nepůjde využít... ?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LEPREPARTY II.

se odehraje

dnes, dne 9.11.2009

v restauraci Dobrý den na Vinohradech.

Začátek v 19.30

Placky, karty a kostýmy vítány a doporučeny!

Vaši zelení zmrdi :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    uz se teda vi kdy a kde ?
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    na flore Restaurace Dobrý den, zastávka Orionka
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENEVIEVE: Slovena nas napadla, ale jednak nevime, jak s kravalem, jednak si nejsme jisti, jak by to prijali, ale hodlam to zkusit.

LONEWOLF: To je kde?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    co Slovena? tak pokud vím, tak rozhodně alespon nemají problém s dobou trvání akce :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    co tam jak slavil Adam narozeniny ?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Dobre, asi je na case priznat barvu: Co se Lepreparty II. tyce, mame problem s prostorem. Predpokladana Kafarna v pondeli maluje a neni vubec jiste, jestli v pondeli vecer otevre. Spis je lepsi predpokladat, ze ne. U Dariona to je pro vice nez 15 lidi kriticky male, pro vice jak 10 jen male. A navic nevime, jak to tam bude po desate s hudbou. Dalsi varianty, jako treba U Sadu jsou sice mozne, ale vyzaduji zalohu, coz se mi nechce podstupovat. A vse ostatni je bud daleko, nebo nevhodne.

Mate nekdo nejaky napad? Shanime prostor, kde by se mohlo sejit neco mezi (doufame) 15ti a 30ti lidmi, kde by se dalo hrat a hlucet minimalne do desiti, lepe neomezene a co bude v nejake rozumne lokalite, idealne Vinohrady, Zizkov, Vrsovice. Mate nekdo nejaky napad?
    DAROS
    DAROS --- ---
    taky dekuji orgum za zajimavy nahled do jineho sveta :-)
    AINEE
    AINEE --- ---
    Ja take dekuji za hru :))
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Diky vsem, organizatorum nejvic :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    VACKY: Byl jsi skvostný leprechaun s kompasem :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: :)))
    VACKY
    VACKY --- ---
    Umm.. diky za hru, diky za mincovy jednicky, diky za neustale zaukolovani od kde koho, hmm proste diky :) bylo to fajn
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Já se taky připojím s poděkováními a pochvalami hráčům a orgům.
    Děkuji všem námezním iluzím jakož i těm které se z iluzornosti vymanily.
    No a děkuji za projevenou důvěru, že jste občas následovali bludičku a bavili ji :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já bych chtěla poděkovat za leccos a leckomu :-)
    velký dík patří Goranovi, že mi to umožnil, hrozně jsem si to užila:-)
    Zjištění, že mé působení ve hře se víceméně točilo kolem leprechaunů, knížete a vévody mě překvapilo, ale děkuji za krásnou hru.
    Ale to poděkování patří všem hračům, CP a ostatním potvorám (organizátorům neméně). Byla to čest s vámi hrát a vzala jsem si několik ponaučení :-)
    Atmosféra byla dokonalá. A dlouho jsem si myslela, že to neodnesu chřipkou, ale dneska mě táta musel vyzvednout v práci, asi jsem už konečně lehla. doufám, že se hodně rychle zmátořím na pondělní párty...
    bylo mi ctí a těším se na příště :-)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Tak to já si užíval i s:)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: pěkné, skoro doslova bych se pod to podepsala :) snad kromě těch hrubek :-p ;-)
    a taky jsem si neužívala se svými oběťmi, jen na jejich účet ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam