• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    HAC
    HAC --- ---
    GREATDRAKE: Dobre, pisu si. Na realitu se nekouzli do reality se leje zelena. :-)

Podnik je super. Muzika byla vyborna. Zabava bujara. Nektery kouzla se mi uplne nelibili ale nektery zase nemely chybu.

Uz dlouho jsem se rano po poradne party necitil tak vpohode jako dnes a to jsem rano vstaval do prace. :-)))
    XTREE
    XTREE --- ---
    GREATDRAKE: nefunguje to nejak tak, ze hraci utvareji realitu ??
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    A příště si pamatujte, že na realitu se nekouzlí! :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    podnik je super a paní byla velmi vstřícná :-D
    jinak já myslím, že zelená párty má prostě úspěch, co si budeme nalhávat :-) takže wangu, chce to další zelenou párty, ale dejte mi čas :-) příště bych ráda nebyla out :-)

a ty kouzla, ty kouzla... vy mě vážně chcete zabít :-D
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    Podnik mne uz minule ucaroval
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: jj, obsluha je tam fajn :) i když nestíhala tu zelenou ;)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    LORD_SHAPER: Podnik moc dobry, obsluha mila a ochotna a nahulino tam bylo jenom nekdy, tedy kdyz jsme si tam nahulili.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: jo jo, ptala se tam víc lidí :)

LORD_SHAPER: sousedi, jinak je to tam ok. Ale teda - nemají tam placky...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_SHAPER: To se muze stat vsude, i kdyz tady moc ostatnich nebylo. Ale minule v kafarne za mnou prisla jedna pani od toho srazu u protejsiho stolu a hrozne si pochvalovala a chtela web kapely apod...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    LORD_WANG: To máš pravdu, tam prudí ostatní hosti :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_SHAPER: Nebylo to spatne, ale v kafarne se ti nestane, ze by prudili sousedi. Skoda, ze byla zavrena...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    A jak se vám líbil podnik? Lepší než Kafárna?
    XTREE
    XTREE --- ---
    KID_MCHUTT: ja jsem jedine rad ze zelena dosla, uz ted mi nenii uplne dobre a to jsem pil jen vino.
    Zelena party byla vyborna i kdyz jsem dorazil jen na jeji posledni tretinu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: njn. Budiž ti útěchou, žes nebyl jediný :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KID_MCHUTT: Ja byl cely vecer nervozni, protoze jsem mel pre releasem nove pisnicky (modri vedi)...tak jsem se nechtel ozrat. Holt, udel nas muzikantu...priste bude hrat nekdo jinej a ja jen chlastat!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: pche, tys utekl, když jsem ji do tebe začal lít :) jediný, kdo nevyměkl, byl Elv :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KID_MCHUTT: Zelene neni nikdy dost!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: na to, že bylo pondělí, řekl bych, že jí bylo až až :)

LORD_WANG: na takové věci nejsem vhodný... Na moje party nechodí lidi (ale je pravda, že většinou je zapomenu ohlásit nebo jsou na tak blbých místech...)
    MORTANOR
    MORTANOR --- ---
    Prostě zelená vládne : ). Dělnická síla!
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENEVIEVE: Jak jsem jiz rikal nasemu krali: pripadalo by mi ponekud vtirave poradat dalsi zelenou party. Jestli je o ni zajem, tak to nekdo zorganizujte, my se pokusime prijit :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    KID_MCHUTT: ...te zelene bylo ponekud... myslis malo ?
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    kouzla byla podařená, velmi podařená :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam