• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    FIN
    FIN --- ---
    SEBEL: jo, tu scénu si pamatuji. chvli jsem se divil, co na tom podniku všichni máte, pak jsem pochopil, že to je okamžik, kdy se mění věci a z býv. příjemné hospůdky se stává "místo, kam už nebudeme chodit"...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KID_MCHUTT: Jo, tak na mýtince, ta skleroza:-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: :)

...hospoda na mýtince... :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KID_MCHUTT: Jako šídlák, když začal dělat v hospodě na paloučku a stěžoval si, že mu tam choděj lidi:-D
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    GORDHART: V podstatě tak. Paní domácí tam za její smněny přestala chodit, protože byla nepříjemná. A s odchodem Šárky odešla půlka toho příjemného personálu:-/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GORDHART: nojono, to má z toho, že ji má v centru města a ne uprostřed lesa... ale ono je to vlastně jedno...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SEBEL: znáš to, pořídila si hospodu a oni jí tam začli chodit lidi...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    XTREE: Byl, ale odešel vcelku brzy, takže přišel o hlášky paní majitelky.

V kostce a shrnuto:
    22:30
    Majitelka: Poslední objednávky!
    Host z naší skupiny: Vy už zavíráte?
    Majitelka na něj: Ano, poslední objednávky!
    22:33
    Lidi u baru si objednaly, já chci ještě dve piva a ona, že poslední objednávky už vyhlásila a pivo mi nedá.
    Na jiného hosta: Aspoň brzy vypadnete.
    XTREE
    XTREE --- ---
    KID_MCHUTT: v zasade nic extremniho, jen ta zenska za barem vypadal prijemna jako osina...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: Tedy zapíjení ano, Čarodějaky ne:-( Minule jsi přišel svím včasným odchodem o supernepříjemnou obsluhu té ženštiny, co vyštípala Šárku (do předminulého pátku spolumajitelka). Zařekl jsem se, že už tam nikdy nepůjdu.-/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: co se tam stalo?
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARALD: Barone Madale, tys nebyl na AP ?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: NEEEE!!!.-(
    HARALD
    HARALD --- ---
    Gratulace možno sdělit osobně, zapíjení baroneta se bude konat od 19:30 U Čarodějek, to jest tam, co byla afterparty DI. Adresa Rámová 4. Doražte, ať je kluk zdravej. :-))
    TNT
    TNT --- ---
    HARALD:
    byť opožděně, gratuluju :)
    KAZI
    KAZI --- ---
    HARALD: Gratuluju! Už se těšíme na třetího, který zachrání království a vezme si princeznu! :)
    Bohužel jsem po DIčku lehla, tudíž budu dneska zapíjet doma horkým čajem s medem a citrónem.
    REINITA
    REINITA --- ---
    HARALD: též se připojuji ke gratulacím :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    HARALD: Congrat!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    HARALD: Bohužel nepřijdu, splácím účty za všechny ty přechozené DIčkové rýmičky. :( Tak vřelé gratulace tobě a tvé ženě a škodolibé přání hezkých let strávených s mladším bráškou Adamovi! ;)))

IORETH: Byla to čirá anýzovka v namodralé lahvi a ti lumpové ve Val de Travers se tvářili, že lepší značku už nemají. Moc to nepomohlo...
    VACKY
    VACKY --- ---
    HARALD: Pripojuji se ke gratulacim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam