• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    a mne taky ne :)
    Vzpominam si jak mi Kamila rikala, ze jestli kvuli mne jeste jednou Darion bude muset nekamv noci jet tak mne osobne zabije :)
    HAC
    HAC --- ---
    GREATDRAKE: Mel jsem te policii naservirovat i podruhe, jako ze jsem mel prilezitost.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Hm, tak tebe jsme taky neměli rádi! :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    DARION: Dovolil bych si oponovat, ta benzínka na Hajích přesně o půlnoci byla moje:-))))
    DARION
    DARION --- ---
    GREATDRAKE: Tehdy jsem tě fakt nenáviděl. :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    jj to bylo jiz davno :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIN: No, to se ani nečekalo - neb to nereferuje k leprechaunské bandě, ale k ekoteroristické organizaci GreenWar, která je už hodně let stará. To byly doby vyhazování benzínek do vzduchu, vlkodlaka v řadách policie atd.
    FIN
    FIN --- ---
    tak to prrr. nic takového si nepamatuju.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    He he, souboj na brtníka jsem navrhl já (trochu vás ponížit) a královnu zaujal natolik, že ho chtěla vyzkoušet.-)))
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    LEVI: ah tak, už se mi popletlo, kdo stuhu ztratil a kdo nalezl, zábavným důsledkem bylo brtníkování na sromě :)
    LEVI
    LEVI --- ---
    KATERINA: Ne, to ma z toho, ze naleza stuhy :-)
    A nalezy zatajuje :-)
    Kdyby toho nebylo, nestal bych se Divokym :-)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    ZURG: to máš z toho, že ztrácíš stuhy ;)
    ZURG
    ZURG --- ---
    SIHAJA: eej, souboj na brtníka! :D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Pokud bych, měla vybrat akci, která mě bavila nejvíc, tak to byl počáteční turnaj a souboj na brtníka :-) a pak tedy spektakulární klání na dřevce/hřebce ;-)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    SIHAJA: hele, mozna ze je strasne roztomile vest tyto debaty, ale v techto situacich vyhrava ten kdo zautoci prvni... ostatni si standartne ani nestihnou uvedomit, co se deje...
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PYVERRN: Nicméně teleskopkou už lépe ;-)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    ja jsem v tu chvili byl tak nastvanej ze jsem moc nepremejslel... :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PYVERRN: Ouvej ouvej... to jsem rád, že ti to nedošlo. Protože to tam došlo uplně všem ostatním :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    KID_MCHUTT: precti si jeste jednou... herne i neherne... kartama se strasne spatne kryje nuz... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam