• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CHARLEZ: Pravda :)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ZMYJKA: navazuje na filmovou tvorbu pozemstanu, je vhodne takoveto idealy podporovat - prohresky navstevniku lze pak prohlasovat za marketingove akce
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jinak jsou to mobilovky v noci, takže holt kvalita veškerá žádná...

ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Tvůrci dokonce přiznali inspiraci...

ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    A takovéhle věci stály v době konání DI na Andělu a MiB nereagovali...

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: chybí ti oběť vojenské jednotky, mexičanka a džungle ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    KID_MCHUTT: Primichas jeste strelnej prach a testosteron a mas v podstate obsah filmu Predator a to by v tom byl cert aby to nefungovalo jako repelent proti predatorum :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: to by asi nestačilo, řekl bych :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    KID_MCHUTT: Treba je zaklad toho repelentu Arnoldova DNA :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TNT: stačí si vypěstovat Arnieho ;)
    TNT
    TNT --- ---
    SEBEL:
    ještěže jsem vydražila ten repelent proti predátorům :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    TNT: Predátorek se má čile k světu, za měsíc už začne sám lovit :-)
    HAC
    HAC --- ---
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: No, já napoprvé ani nevěděl, že úterý je i vyhlášená akce pro DI - já si na úterý zvykl že se tam hrajou deskovky a bývají tam lidi.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: zášť je moc silné slovo. přišlo mi od tebe dost prudivý, že chodíš do Krakatitu na vyhlášené akce v rámci Di a tam do DI celou dobu reješ.
    TNT
    TNT --- ---
    ZAPPO:
    Byla to herni akce, vecirek a dobrocinna aukce vzacnych mimozemskych artefaktu (a pozitku poskytovanych jednotlivymi hraci :).
    nicmene se neplatilo standartni mimozemskou menou (lemury), ale pozemskou menou (kapriky). Povedlo se vybrat 3500 kapriku pro jednu starou damu, kterou okradly falesne scitaci komisarky ve chvili, kdy jim varila kavu.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: Cítím nějakou zášť ale nevím proč, v Krakatitu v úterý během DIčka jsem byl dvakrát a odcházel jsem proto, že jsem si (pochopitelně) neměl s davem hráčů co říct.
    A tady mě zajímalo co to bylo, protože to znělo
    a) vypečeně a komplikovaně
    b) že to nepatří mezi kumbálové story, které jsem slyšel
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: to byla akce v rámci té stupidní hry, kterou hráli ti hloupí hráči, kterým jsi jejich omezenost připomínal v Krakatitu skoro každé úterý.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TNT: ?
    TNT
    TNT --- ---
    Ještě jednou díky všem dražitelům na dobročinné aukci pořádané rodem Manente. Po jistých peripetiích se přes novináře a policii podařilo dohledat inkriminovanou dámu a peníze jí doručit. Byla konsternována a mnohokrát děkuje.

(Novinář o nás chtěl napsat článek, ale zatrhla jsem to. Nevím, jak bych mu vysvětlovala, že jsme vydražili neviditelné mládě predátora. Mimochodem, doufám, že se má dobře :)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    DJINN: No, to bys měl, jinak dopadneme jako ti fanoušci StarWars, až džedyjové seberou všech 300 podpisů... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam