• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DARION: Sice se mi díky tomu podaří dostát mému číslu, které jsem chtěla, ale na druhou stranu by bylo dost fér, kdyby poslední číslo speciální edice bylo 666 :-) Nechtěl by to Michael ještě zvážit? :-D Přijde mi to jako dobrý nápad :-)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    DARION: Budeš večer v Kraku? Zanesl bych tam nějaké korektury.

To číslování znovu od jedničky mi přijde daleko rozumější.
    Většina těhletěch nízkých čísel je nějak zajímavých, ale co třeba 231, 175 atd?
    Podle mě by bylo lepší, kdyby druhý díl byl zas číslován od 1 a každý znovu dostal své číslo...
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: protože když dáš duši, měl bys dostat nějakou výhodu... časově omezou sice, ale výhodu... a zaplatit dvojnásobnou cenu za knihu mi nepříjde jako výhoda, pro kterou bych svoji duši upsala ;)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    QUERER: Na nějakých věcech sice ujíždím, ale sbírání úpisů psaných vlastní krví mezi ně nepatří, takže bych z toho sám nic neměl a jen si zbytečně zasviňoval pokojík... :)
    To za slevu tedy není pro mě moc výhodné...
    DARION
    DARION --- ---
    Hu. To je nápadů! :)

No, jak jsem tak koukal po cenách jiných knih, asi těch 333 za 600 stran není mimo mísu. Sice se překonání té psychologické hranice poněkud obávám, ale zase máte pravdu, že je to symbolicky využitelná cena... :)

Ale co se týče toho číslování dvojky a trojky, tak Michael teď razí názor, že by měly jít zase od jedničky, takže se na to 666 asi nedostaneme...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    HARALD: podobnou slogany pouzival CD Projekt u her a fungovalo to :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    -y +za
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: proč? :) y duše platíš správci kolektivního vlastnictví vyšší poplatky než za knihu :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    HARALD: obávám se, že prodejnost knihy by klesla o 95 %, ale jinak dobrý marketingový tah :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Náhodou, mít na obálce napsáno:
    Doporučená cena: 333 Kč
    Při odevzdání úpisu duše psaného vlastní krví: 666 Kč

to by byl dobrý marketing.
    QUERER
    QUERER --- ---
    HARALD: tak to jedině, že by ten úpis vlastní krví by byl Darionův autogram na titulní stránce :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    QUERER: V případě úpisu vlastní krví bude cena 666 Kč.
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: tak v případě úpisu vlastní krví můžeš nabídnout nižší cenu :) myslíš, že na to normální kupující uslyší? ;)
    AINEE
    AINEE --- ---
    Demonické DI II by mě velmi zajímalo ;)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    Jen aby na to slyšeli i normální kupující...
    Každopádně děkuju za rady! :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    333 bez debat...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    To je hrozně legrační jak přemlouváme za vyšší cenu:))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ETHAN: Něco takového :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZMYJKA: Kupte dvě, ďábel bude mít radost!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MICHAEL: 333 je prostě fakt dobrý, taky hlasuju za tuhle cenu :-) zvlášť, jestli se Darion ve třetím díle dostane k tomu číslu, které plánuje ke speciální edici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam