• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    QUERER
    QUERER --- ---
    ETHAN: o tom si popovídáme, až se vrátí Lilith!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    QUERER: To byla řečnická otázka. Já vím, že tomu tak je, ale s ohledem na tebe jsem nechtěl pojmenovat zvířátko, o kterém je řeč. Na vyšší pozici v pekle to nevidím.
    QUERER
    QUERER --- ---
    ETHAN: to víš že jo, já ti to řeknu a ty to někdy použiješ proti mně ;) tůůůůdle ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    QUERER: Smí se čerti bát mučících nástrojů?
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: uznávám, že v případě tvých dětí a jejich matky kvantita přebije kvalitu... :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ETHAN: správně, slova jsou lepší :-)

MICHAEL: ale i tak je tam velice mnoho hezkých číšel, ať už jakákoliv jako 111, 222, 333, ... nebo 321, 432, 543, 123, a tak :-) jako já bych si vybrala :-) a vzhledem k tomu, že je to určeno stejně povětšinou pro přátele a známé Dariona (a případně našich), tak by to zase tolik nevadilo :-) a věřím, že by se Kamile hezky v knihovně vyjímalo 1, 666 a ještě nějaké hezké mezi tím, třeba právě 333 :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: nejsi dostatečně vysoko postavená čertice :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: míříš tím testem znalostí někam? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: tak vidíš :) a jejich matku, tu taky znáš? ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: znám... jsou Božím trestem... ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: neznáš moje děti, viď? ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: chyba není v mém chápání, ale v tvém úsudku ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: tos pochopila špatně, holčičko ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: správně, jen je dobře střež, abys je pak mohl bezpečně předat mně, kde budou dušičky v té nejlepší péči... neboj, postárám se o ně, jako by byly moje vlastní ;) nenech se zbytečně odradit neopodstatněným strachem, nevěř tomu, co říkají zlé jazyky... můžeš být úspěšnější, můžeš dokázat mnohem víc, můžeš, co chceš... jen mi věř ;)

KID_MCHUTT: dobře, píšu si, Kid předá úpis přímo mně ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MICHAEL: Ále, kdo sleduje Doktora, ten ví, že ovládání krví je velmi primitivní a málo účinné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: právě jsi mne přesvědčila, abych ten úpis radši dal ďáblu ;)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    GENEVIEVE: To poslední číslo je zajímavé, ale co všechny mezi tím?
    Nejsou nudné?
    Tohle rozhodnutí nechám jako konečné klidně na Darovi, byl to jen nápad...

QUERER: Hele, Ty ďáblice, nepokoušej mě! :))
    Dobře vím, že něco takového se musí střežit jako oko v hlavě, aby se to nedostalo do špatných rukou, tak to lépe ani nevyrábět...
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: v pořádku archaděli... nechávat si je nemusíš... zvýším prodej tvých knih trojnásobně, když mi ty úpisy pak věnuješ ;) tomu říkám férová nabídka, co říkáš? ;)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DARION: Sice se mi díky tomu podaří dostát mému číslu, které jsem chtěla, ale na druhou stranu by bylo dost fér, kdyby poslední číslo speciální edice bylo 666 :-) Nechtěl by to Michael ještě zvážit? :-D Přijde mi to jako dobrý nápad :-)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    DARION: Budeš večer v Kraku? Zanesl bych tam nějaké korektury.

To číslování znovu od jedničky mi přijde daleko rozumější.
    Většina těhletěch nízkých čísel je nějak zajímavých, ale co třeba 231, 175 atd?
    Podle mě by bylo lepší, kdyby druhý díl byl zas číslován od 1 a každý znovu dostal své číslo...
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: protože když dáš duši, měl bys dostat nějakou výhodu... časově omezou sice, ale výhodu... a zaplatit dvojnásobnou cenu za knihu mi nepříjde jako výhoda, pro kterou bych svoji duši upsala ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam