• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Právě probíhají dodělávky na pravidlech již šestého dílu městské hry Pražská hlídka. Tentokrát ponese díl název: "Jen pár kapek".

Hra se odehraje ve dnech 5-12.8. 2012 v Praze a všichni jste srdečně zváni.
    Přihlašování na PH:VI bude zahájeno 1.7.2012 a ukončeno 1.8. 2012. Je důležité, aby všichni, kdož chtějí hrát, měli ukončené a schválené postavy do konce července.

Pro netrpělivé, kteří již přesně vědí, co chtějí hrát a jakým způsobem hrát, je možné začít postavu domlouvat již teď. Ušetříte nám čas.

Web stránek je stále stejný www.prazskahlidka.cz a email: organizator@email.cz.

budu se těšit

Danaketh - Organizátor
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LARP hledání psa pokračuje, dnes neznámí svědci hlásili výskyt na Slezské a pak na Belgické, ale těžko říct, jestli šlo o tohohle psa - ale stále platí, že pokud Limonádu najdete, odměna vás nemine.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZMYJKA: ehm, oprava odkazu na klub kde se organizuje pátrání, běhá mi tu bílé monstrum přestírající že je kočka po klávesnici, vydává u toho vrčivé zvuky a strká mi zadek do obličeje...

[ DOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy ]
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Vyhlašuju menší vinohradský "LARP" najděte ztraceného psa - pes je extrémně bázlivý, tudíž je pravděpodobné, že vyleze v pozdních nočních nebo časných ranních hodinách a tudíž by ho Vinohradští milovníci nočních procházek mohli náhodně zahlédnout, navíc se bude schovávat (bojí se psů i lidí), takže je výhodné znát temné kouty a tichá zákoutí. Žere salám, ale ne z ruky, k odchytu nejlépe zavolat majitelku.

Podrobnosti zde:
    [ TOY_BOX @ DOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy ]

Info jestli už pes nebyl nalezen zde:
    http://www.nyx.cz/index.php?l=topicexec

Za ulovení psa je i nemalá odměna :)

Já razím na večerní procházku cca v 21, lze se dohodnout a přidat...
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    Bez komentáře.
    HARALD
    HARALD --- ---
    HAC: Velmi pěkná fotodokumentace.
    HAC
    HAC --- ---
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    na di.nyxu je návod na zpřístupnění klubů ostatním hráčům :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    ZMYJKA: ano toto je take muj nejsilnejsi zazitek ze hry. Sprint pred obludou rulez
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Che, koukám, že ještě nikdo nepoděkoval Bohu, vlasti a rodičům :D

Ale tak jo - díky Lovcům za to, že jsem v posledních dnech světa nebyla sama a za skvělé sprinterské výkony obzvláště při lovu na Krejčíka, Longinovi za úžasné zážitky z období, kdy jsme oba byli štvanci a za kapříky, Werfelovi za dokonalého nepřítele, kterého jsem mohla nenávidět až do morku kostí, rodině Giovanni za spolupráci i nepřátelství, Marcovi obzvláště za poctivost, donu Miguelovi za rituál v děšti, Michaelovi za to, že jsem mu sežrala, že je Malkavián, Nosferatí rodince za jejich věčnou nedůvěru, která mě přiváděla k zoufalství, spoluvládcům z Triumvirátu za krásný rozjezd v duchu Maškarády, Fandovi za všechy ty voly a pichny, mému většinu času nehmotnému manželovi za podporu a rituální příručku a last but not least organizátorům za svět, v němž jsem tohle všechno mohla zažít.

A jeden malý záznam, který jsem sepsala po onom rituálu v dešti:
    Milý deníčku, dnes jsem si vyzkoušela život rituálního mága. Přineslo mi to několik důležitých poznatků.

Zaprvé – pokud hodláte provádět rituál, při němž potřebujete namalovat obrovský obrazec se spoustou nápisů, zjistíte, že všechna vhodná skrytá místa mají povrch z hlíny nebo dlaždic. Tam, kde je asfalt, pořád někdo chodí, i když je jedenáct v noci a jste na Petřině.
    Zadruhé – na dlaždičky se sice nemaluje nejlíp, ale jde to. Dokud nezačne pršet. Pak zjistíte, že křída na dlažbě nedrží a váš pracně namalovaný obrovský obrazec se změnil v bílé potůčky.
    Zatřetí, pokud chcete rýt do hlíny, něco si na to vemte – zlomený nehet se jako rituální oběť nepočítá.
    Začtvrté – nezapomeňte si kvalitní rituální svíčky, které lze uzavřít. Ty zakoupené u Vietnamců nehoří příliš dobře. Pokud prší a fouká, nehoří vůbec. Přičemž pokud má k vyvolání bestie dojít ve chvíli, kdy hoří čtyři svíce, platí, že když se vám konečně v kleče pod mokrou bundou a s prsty spálenými od vosku a zapalovače povede zapálit tu čtvrtou, ta první zhasne.
    Zapáté – bestie milují krev s vůní kávy.
    Zašesté – pokud předpokládáte, že vás bestie bude honit, zvolte si jinou únikovou cestu, než kluzké schody s dlažbou a spoustou zatáček. Pokud tedy nejste mistr světa v krasobruslení a slalomu.
    Zasedmé – pokud se pokusíte uniknout bestii skokem do křoví, podívejte se napřed, jestli za křovím není čtyřmetrový sráz. Pokud tam je, nikam neskačte – váš kolega a dokonce ani váš pes za vámi totiž rozhodně neskočí, takže jako metoda skrytí se před bestií tento postup nefunguje.

A na závěr dva poznatky: zaprvé mezi povinné vybavení rituálního mága patří kvalitní běžecká obuv a sportovní oděv, u kterého vám nevadí, že bude pokapaný voskem a špinavý od bláta. Doporučené vybavení pak tvoří chrániče loktů a kolen, rukavice a helma (stromy rostoucí na únikových cestách mívají nízké větve). Zadruhé – cestující v MHD nemají pro těžký život rituálního mága pochopení – když nastoupíte se zadkem od bláta do tramvaje, dívají se na vás divně a smějí se vám.

Tolik mé zkušenosti s rituální magií. Naprosto chápu, proč se jí staří kainité příliš nevěnovali. Je poněkud... nedůstojná.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Děkuji všem za hru. Bylo to náročné. Děkuji orgům že vydrželi mé fňukání, děkuji Prasátkovi za lezení přes hřbitovní zeď ve čtyři ráno, děkuji Finovi za možnost splachovat mrtvolu na záchodě v kafárně po kouscích do záchodu, děkji Lonewolfovi za možnost porcovat a házet mrtvolu před základní školou do kanálu, děkuji Ivaně a Basťovi za honičku po které jsem myslel že chcípnu, děkuji Sorrowovi za nesnesitelného alibistického technokrata a předpotopní schrecknet, děkuji Tereze za podporu při ranních pochodech smrti mezi zmrzlými poli uprostřed ničeho, děkuji Chorošovi za objev halucinogenních psychotropních bonbónů proti paranoii, děkuji Chrošovi, Tereze a Prasátkovi za botch při invokaci Typhona, děkuji Danakethovi a Finovi za probdělé noci nad zákony, které nikdo nečetl.

A děkuji i všem ostatním za všechno ostatní. Za sebe musím říct, že jsem rád, že to skončilo, ke konci jsem už padal na hubu. :)
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    Ja bych všem poděkoval basní, jako oblidenou to formou tohoto DI:

Zákon akce a reakce,
    toť dílo Boží abstrakce,
    co stvořil kdysi potají,
    pod koly rannich tramvají.
    JERRYQUINCY
    JERRYQUINCY --- ---
    Taktež bych chtěl všem poděkovat za super hru... Díky...
    MARA_JADE
    MARA_JADE --- ---
    pokud jste někdo ztratili dýku, když jste se procházeli kolem jisté evangelické modlitebny, ozvěte se - držím ji prozatím v úschově :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Rovnez dekuji moc vsem za vybornou hru, za vsechny interakce, at uz slovni nebo "rucni" :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    pokud to někoho zajímá :)

statistiky
    mapa lovišť a zřídel
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Přátelé i nepřátelé, byly jste super. Děkuji.

Konečně se mohu večer najíst a napít, sedět v hospodě bez kapuce na hlavě a nepřemýšlet koho zkusit zmanipulovat dnes a hlavně začít zase věřit kamarádům (aspoň trochu :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ufff...konecne se budu moci vecerni prahou prochazet v klidu. DIKY DIKY DIKY!

Rage - Dies Irae - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BWYRYecNyyE
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    jednoduse... dekuji vsem... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam