• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    HARALD
    HARALD --- ---
    KEMENTARI: Ty bys dala po skončení měsíčního LARPu hned další měsíční LARP. Minimální rozdíl jsou dva měsíce.

Takže leden, únor ne, březen by byly hlídky, duben, květen ještě dekontaminace a v červnu už máš naplno běžící LARPovou sezónu až do září.
    VACKY
    VACKY --- ---
    KEMENTARI: Proč není vhodná zima? Já rád zimu. :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    HARALD: Čistě akademicky: proč není vhodný duben? V listopadu bývá strašná zima, ale duben... co vadí v dubnu?
    HARALD
    HARALD --- ---
    DANAKETH: Pro měsíční LARPy jsou vhodné termíny jen březen a říjen. Takže pokud si chceš rezervovat březen, pak se buď budou oba LARPy křížit, nebo musíš přesvědčit orgy i hráče Dies Irae, aby na hru čekali déle než rok.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Otázečka,
    na jaký termín DI plánuješ?

V březnu budu dávat Pražskou hlídku VIII a nerad bych, abychom se zbytečně křížili.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ZMYJKA: Pro mě jsou stejně důležitější a zábavnější Mytága :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZMYJKA: jsme nenadšeni, nicméně tě stejně máme rádi, neboj ;)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Hurá!!! To si budu moct zahrát! :-) Chápu, že to některé zklame, ale já mám velkou radost :-) nechtěla jsem přijít o další DI :-D
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DI Matrix se oficiálně odsouvá na jaro (z různých objektivních, subjektivních a jiných důvodů na straně organizátorů, jak je některým z vás jistě známo).

Bližší informace budou zveřejněny... ehm... až budou.

Omlouvá se vám
    váš dezorganizační tým
    LEVI
    LEVI --- ---
    DANAKETH: jj, rusky hiphop ma koule. A ten, co vypravi o svetlu a temnote, obzvlast.

Moscow Death Brigade | Anne Frank's Army [ w/ Lyrics ] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UYyoYEWw1JQ
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    LEVI: Díky:-) Znám to... narazil jsem na to někdy na podzim...
    LEVI
    LEVI --- ---
    DANAKETH: can¨t help it... :-)
    UMATURMAN - NOCHNOI DOZOR - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mjVBXikRSeY

SAMIEL: vzhledem k tomu, ze je to na motivy knizek, kde je polovina postav z Kavkazu, od autora, co je z Kavkazu, nevidim to jako problem :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KID_MCHUTT: Šlo, ale nechtěl jsem být hrubý :-)

SAMIEL: Jooo to nevím, ale mohu ti domluvit schůzku s autorem :-)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    a proc jsou vsichni sikmooci?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DANAKETH: větší to nešlo? :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Právě probíhají dodělávky na pravidlech již šestého dílu městské hry Pražská hlídka. Tentokrát ponese díl název: "Jen pár kapek".

Hra se odehraje ve dnech 5-12.8. 2012 v Praze a všichni jste srdečně zváni.
    Přihlašování na PH:VI bude zahájeno 1.7.2012 a ukončeno 1.8. 2012. Je důležité, aby všichni, kdož chtějí hrát, měli ukončené a schválené postavy do konce července.

Pro netrpělivé, kteří již přesně vědí, co chtějí hrát a jakým způsobem hrát, je možné začít postavu domlouvat již teď. Ušetříte nám čas.

Web stránek je stále stejný www.prazskahlidka.cz a email: organizator@email.cz.

budu se těšit

Danaketh - Organizátor
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LARP hledání psa pokračuje, dnes neznámí svědci hlásili výskyt na Slezské a pak na Belgické, ale těžko říct, jestli šlo o tohohle psa - ale stále platí, že pokud Limonádu najdete, odměna vás nemine.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZMYJKA: ehm, oprava odkazu na klub kde se organizuje pátrání, běhá mi tu bílé monstrum přestírající že je kočka po klávesnici, vydává u toho vrčivé zvuky a strká mi zadek do obličeje...

[ DOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy ]
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Vyhlašuju menší vinohradský "LARP" najděte ztraceného psa - pes je extrémně bázlivý, tudíž je pravděpodobné, že vyleze v pozdních nočních nebo časných ranních hodinách a tudíž by ho Vinohradští milovníci nočních procházek mohli náhodně zahlédnout, navíc se bude schovávat (bojí se psů i lidí), takže je výhodné znát temné kouty a tichá zákoutí. Žere salám, ale ne z ruky, k odchytu nejlépe zavolat majitelku.

Podrobnosti zde:
    [ TOY_BOX @ DOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy ]

Info jestli už pes nebyl nalezen zde:
    http://www.nyx.cz/index.php?l=topicexec

Za ulovení psa je i nemalá odměna :)

Já razím na večerní procházku cca v 21, lze se dohodnout a přidat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam