• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

    To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

    Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PATR1K: Nepatří to dávno již do jiného klubu? :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Dies Irae who?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Teste David Cum Sibilla.

    Ocení někdo z vás ten nádherný trochej? V češtině se moc nepoužívá.
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Solvet sæclum in favilla
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Dies illa.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Dies Irae
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    ...not Sarah!
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    AMBERAN: bloody hell!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PATR1K: It's freakin' Avon lady.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VLADDRACUL: wrong argument.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: Me, I kill you :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Who's there?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PATR1K: Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATR1K: bad command or file name.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Knock, knock
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    MOR_TIMER: podle nastenky v roce 2004 teoreticky
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Mám dotaz do pléna. Nevzpomíná si někdo v kterém roce a měsíci se uskutečnilo Dies Irae Vlkodlaci , upíři , lovci. Tuším že tento běh organizoval Choroš a spol.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Malá ale důležitá organizátorská poznámka: množí se nám dotazy a povzdechy v duchu: „mohl bych hrát jenom dva dny v týdnu, nemůžu první/poslední víkend, nemám sílu na to vymýšlet si nějakou roli, chci vám pomoct jako NPC“ atd. Ozývají se především ti z vás, kteří mají zkušenosti se starými Dies Irae a hrami podobného formátu a s jejich časovou náročností. Mám pro vás dobrou zprávu :) Matrix, jakkoli je to Dies Irae Reloaded, počítá s tím, že řada z nás už pracuje, nemá dovolenou, má rodinu, řešení problémů má dost v normálním životě apod. Matrix je postaven tak, aby se dal hrát i za těchto okolností (a to i v posádce lodí, nejen jako programy). Samozřejmě počítáme i s „nonstop“ hráči a jsme na ně připraveni :) , ale nemáme problém ani s tím přizpůsobit vaši roli vašim požadavkům a možnostem. Potřebujeme mít ovšem všechny informace o tom, kolik času máte a jaká máte přání pohromadě a proto vás prosím – i pokud máte pocit, že chcete hrát NPC, nebo jste si s někým z nás už něco takového i domlouvali, registrujte se – a do formuláře nám napište, kdy můžete hrát a co od nás čekáte – třeba i ať vám něco vymyslíme, nebo vás zneužijeme dle potřeby :) Ale registrujte se, prosím (případné diskusi o slevě z registračního poplatku pro ty, co budou třeba hrát jenom jeden víkend jsme otevřeni).

    A pro zkušené (rozuměj známe je a máme s nimi dostatečné dobré zkušenosti) hráče s minimem času, ale chutí si alespoň trochu užít atmosféru Matrixu ,je tu speciální nabídka hrát „spící agenty“. Což, zjednodušeně řečeno, znamená, že s sebou budete nosit černé brýle a placku. A když náhodou potkáte hráče, můžete se aktivovat :) A když náhodou budete mít čas, podíváte se do „agentského“ fóra, kde se zrovna něco děje a můžete vyrazit. Nebo vás osloví někdo z aktivněji hrajících agentů, jestli nemáte čas na menší razii. Ale i v případě, že vás láká tahle nabídka, registrujte se (a napište nám do poznámky, že chcete hrát spícího agenta) – je to Matrix, systému neuniknete (a fakt vás potřebujeme mít všechny pohromadě a přehledně) :)

    Konec hlášení.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Raději to napíšu i sem :-). Registrace na Matrix právě spuštěna!
    [ PATR1K @ Matrix: Dies Irae Reloaded ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam