LORENZO: Tak takhle to úplně nejni... ber to tak, že moje crew byla, je a vždycky bude RnF a tam se dokážu plně realizovat tim směrem, o jakym tady mluvim. Do SHQ jsem vstoupil právě s tim, co píšeš ty, jenže všichni z nás už jsme natolik starý, že se v osobních zásadních věcech zase až tak nezměníme - leda po nějakym zásadním šoku, ale tou víkendová tanecpárty fakt nejni...
Z hlediska "výchovy posluchačů" - to jsou samozřejmě věci, který budu nadále supportovat a respektovat, ale jelikož a) mám už tak moc aktivit a potřebuju je omezit, a b) tohle je už prostě na můj vkus příliš "kompromisní", tak prostě nevidím důvod zůstávat.
Jedna věc je přístup řekněme Prodigy - uděláš zábavu pro lidi "zvenku" a tím máš možnost je přivést k zásadním věcem, aktivitám, úvahám, myšlenkám... takhle vnímám i SHQ... Ale já se chci věnovat "advanced zábavě" pro lidi "zevnitř"... protože na ty už tady nemyslí nikdo....
Tudíž bych nerad, abyste to brali osobně, mám vás strašně rád, jsme fajn kámoši, akorát prostě máme jinej světonázor/přístup a "pouze" se nechci podepisovat za něco, za čím si nestojim...
Samozřejmě jestli budu v Praze, tak se zastavim, rád si třeba zahraju jako host, když budete mít chuť, ale prostě nechci vystupovat pod hlavičkou SHQ, nic víc, nic míň.
Zeď nicoty je třeba zbourat! O tom není spor. Nezapomínej ale taky na stavění obranný zdi, která musí být dostatečně pevná, aby odrazila trosky padající zdi nicoty.
Můžem o tom hodit řeč, tady to samozřejmě zní strašně pateticky, ale tak vypadá každá druhá hláška na inet diskusích.
PS: Nejsem podřízenej Topolánka, ale zaměstnanec veřejný školy zřizovaný Magistrátem, kterej je financovanej z peněz lidí, co platěj daně - timhle jim tu ukradenou energii vracim zpět. ;-D
MAKE LOVE/SPREAD HATE